Αθήνα σημαίνει Παναθηναϊκός. Μην αφήσετε να αλλοιωθεί η ιστορία.


Αυτό που έχει συμβεί με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κυψέλη  κανονικά θα έπρεπε να έχει ταρακουνήσει πολλούς. Κανονικά ...γιατί αντί για αυτό 3-4 sites έχουν παίξει την είδηση ,οι εφημερίδες που υποτίθεται είναι Παναθηναϊκών συμφερόντων ούτε αναφορά και αυτοί που κρατάνε τις τύχες του Συλλόγου στα χέρια του σε οποιοδήποτε τμήμα αμφιβάλλω και αν έχουν πάρει τίποτα πρέφα.

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε ,αλλά μιλάμε για μια είδηση που δεν έχει να κάνει με το αν χάσουμε 5-10 πρωταθλήματα ,αν δεν μπουν λεφτά στην ΑΜΚ ή ποιος θα πάρει την ΠΑΕ. Είναι ένα ζήτημα πολύ πιο σημαντικό που σταδιακά μπορεί να δημιουργήσει αλλοίωση χαρακτηριστικών περιοχών και της ίδιας της Αθήνας.

Αν και πάλι δεν μπορείτε να νιώσετε τι εννοώ ,η παρακάτω φωτογραφία ίσως σας βάλει σε σκέψεις για το κόμπλεξ και τις επιδιώξεις που έχουν στον Ολυμπιακό να κοκκινήσουν την ίδια την Αθήνα. Και αν ο Παναθηναϊκός σαν αθλητικός οργανισμός δεν κινητοποιηθεί ,τότε με την πάροδο του χρόνου θα κατανοήσουμε πόσο καταστροφικές συνέπειες μπορεί να έχουν κάποιες ακαδημίες κολύμβησης μέσα σε μια συνοικία της Αθήνας.


Σχόλια

  1. Λοιπόν, αν θέλετε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα πρέπει να πούμε αλήθειες. Πρόβλημα είναι μόνο οι ακαδημίες του οσφπ στη Κυψέλη?? Ο σύνδεσμος του γαύρου σε Κυψέλη, Μοναστηράκι, Ομόνοια, Παγκράτι και δε ξέρω που αλλού δεν είναι πρόβλημα?? Δεν είναι αλοίωση του κέντρου της Αθήνας?? Ανέκαθεν και πριν τα επί δεκαετίες πέτσινα πρωταθλήματα του οσφπ η ιστορία έχει γράψει... Πειραιάς - γαύροι, Αθήνα κέντρο - απ' όλα, Ν.Φιλαδέλφεια, Περισσός - αεκ, Γκύζη, Αμπελόκηποι και Βόρεια Προάστεια - Παναθηναϊκός. Σίγουρα είναι αρνητικότατο το να έχει ο γαυρος ααδημίες εκεί, σίγουρα πρέπει να το εμποδίσουμε, αλλά με όλα αυτά που προανέφερα, σταγόνα στον Ωκεανό είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου