Ήρθε η ώρα για αλλαγή προπονητή ;



Μάριμπορ - Παναθηναϊκός 3-0 ...Μάριμπορ - Παναθηναϊκός 3-0...Το ξαναγράφω μήπως το χωνέψω καλύτερα..

 -Σήμερα κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας στην Ευρώπη ντροπιαστική η ήττα. Με μια ομάδα
άγνωστη άπειρη εντελώς με μια από τις χειρότερες βαθμολογίες στην Ευρώπη ...Πέρυσι στην ίδια διοργάνωση είχε 5 ήττες στους ομίλους και μια ισοπαλία μόνο !
 -Ο προπονητής μας δήλωσε ότι σε κάποια σημεία ελέγχαμε τον αγώνα !!! Τι να πει κανείς...Ενώ πριν το παιχνίδι είχε δηλώσει ότι..η Μάριμπορ είναι ομάδα με μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εμπειρία από τον Παναθηναϊκό !!
 -Σε 60 λεπτά αγώνα είχαμε τον Λάζαρο να περπατάει και να κάνει τον επιθετικό !Κάτι που είχε δοκιμάσει ο Φερέιρα και πέρυσι χωρίς αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά επέμενε σε αυτό το στυλ ( ; ) παιχνιδιού.,
  -Σε 60 λεπτά και είχαμε τον Κουινσι να περιφέρεται στο γήπεδο και να κάνει του κεφαλιού του..και να βγαίνει αλλαγή στο 75 αν δε κάνω λάθος !
  -Για ανάπτυξη παιχνιδιού ούτε λόγος ! Ασύνδετες γραμμές και με τον Σισόκο ηρωικό ..να προσπαθεί να βγάλει έστω μια φάση !!! Μια φάση κάναμε σε ολόκληρο το παιχνίδι με τον Λάζαρο από λάθος της άμυνας της Μάριμπορ.
 -O Φερέιρα σε ένα ακόμα ματς έχει βασικό τον Ζέκα που ζήτημα να έχει κάνει φέτος ένα καλό δεκάλεπτο..

Και να ήταν μόνο αυτό το παιχνίδι ρε παιδιά να έλεγα εντάξει μια κακή εμφάνιση !! Αλλά έχουμε χάσει από τον Παν θρακικό έχουμε φέρει Χ με τον ΠΑΣ Γιάννενα εντός έδρας τώρα 3 από την Μάριμπορ..Που πάμε έτσι ;

Να μη ξεχνάμε ακόμα πως ο Φερέιρα έχει κάνει τις επιλογές των παικτών ..Σήμερα παίζανε Κουίνσι ,Ζέκα , Βελάσκεζ ,Φορναρόλι  ,Σισόκο όλοι επιλογές του..Είναι 2 χρόνια και στην ομάδα και στην Ευρώπη δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο ..από το κακό στο χειρότερο ! Και πάντα με μια δικαιολογία στο στόμα είτε περι μπάτζετ είτε και εγώ δε ξέρω τι άλλο !

Δε ζητάω νίκες..δε ζητάω πολλά γκολ ..Αλλά η ομάδα να κάνει τα βασικά ..
Τι κατάντια είναι αυτή ρε παιδιά ..; Τώρα για κάποιους γίνομαι κακός αλλά δε πειράζει.. Δεν αντέχω να βλέπω έτσι την ομάδα.

Οι παίχτες

Πέρα από οτι δε λειτουργεί τίποτα δε παρουσιάζουν ούτε καν καλά τρεξίματα..ούτε καλή ψυχολογία..μαύρα χάλια..
Και πάμε και στη φωτογραφία...που επέλεξα..Για μένα η ομάδα χρειάζεται αλλαγή προπονητή για να αναστραφεί το κλίμα..Πιο κατάλληλοι δύο άνθρωποι που ξέρουνε πολύ καλά την ομάδα..

Χουάν Ραμόν Ρότσα..Ο προπονητής που έφερε την ομάδα στους 4 της Ευρώπης..Όλοι τον ξέρουμε..όλοι νομίζω πάνω κάτω τον πιστεύουμε ως προπονητή ! Κλειδί ότι είναι στην ομάδα Κ -20 και αν αναλάβει πρώτος προπονητής θα βάζει μέσα νέα παιδιά που διψάνε για μπάλα!

Σέρχιο Μαρκαριάν Ο προπονητής που επίσης όλοι αγαπάμε που έφερε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη να βάζει πλώρη για τους 8 και να τρομάζει μεγάλες ομάδες και όχι κάτι Μάριμπορ..

YΓ: Η ευθύνη της διοίκησης για τις μη μεταγραφές είναι η μεγαλύτερη  όπως και τις κινήσεις τύπου Σο ( μόνιμα τραυματίας ) είναι μεγάλη...Σε πρώτη φάση όμως και αφού τώρα οι μεταγραφές τέλος θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση..Μια τέτοια λύση μπορεί να είναι η αλλαγή προπονητή. Ο νέος προπονητής δε θα πρέπει να χαϊδεύει αυτιά και να βάζει παίχτες που δε τρέχουνε καν στο γήπεδο..χίλιες φορές πιτσιρίκια που τρέχουν και ματώνουν την φανέλα..

Σχόλια

  1. κουωστας13/12/12 2:56 μ.μ.

    κοιτα αντικειμενικα παντα εγω θελω αγγελαρα .... αν θυμασαι τη φωτια φετος την εσβησε στο αγιο ορος η Παναγια ( πρωτοσελιδο ελευθ ωρας ) αρα γιατι να μη μας βοηθησει και μας μεσω του επι γης προφητης της και θαυματοποιου ιερομοναχου προπονητη Αγγελαρα ?


    στα σοβαρα εκτος τοπου και χρονου το αρθρο μη πω τιποτα πιο βαρυ ....κοιταξτε σφαιρικα την κατασταση της ομαδας(οικονομικη, διοικητικη ,εμψυχο δυναμικο ) και μετα προτεινετε λυσεις .....αν βεβαια εχετε να προτεινετε κατι και δεν περιοριστειτε στους αφορισμους και στη μιζερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κανω εγω μιά προταση; Εξω όλοι οι αχρηστοι, προπονητής ο Ροτσα (είναι στό payroll) νά προωθηθουν και άλλοι πιτσιρικαδες στήν πρώτη ομάδα και ότι βγεί. Χειρότερα δέν πρόκειται νά πάμε αλλά καί οικονομικά η ΠΑΕ θά ανασάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν προχωράει έτσι η ομάδα , έχεις δίκιο Πρές , στηρίξαμε τον Φερέιρα , αλλά οι επιλογές του για την επίθεση είναι λάθος. Φορναρόλι και Τοτσέ δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ακίνδυνος επιθετικά, γκολ από τους προαναφερθέντες παίκτες δύσκολα θα δούμε.
    Η ομάδα δεν έχει ούτε αγωνιστική πειθαρχεία ούτε καλή φυσική κατάσταση , στο γήπεδο ο καθείς κάνει ότι θέλει. Φάγαμε τρία γκολ από μια ομάδα που έχει παίκτες συνολικής αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ , ενώ οι δικοί μας αποτιμώνται στα 50 εκατομμύρια , κανονικά βάσει αξίας θα πρέπει να τους είχαμε πάρει ήδη πριν καλά - καλά ξεκινήσει ο αγώνας.
    Δεν ξέρω τι θα κάνει ο πρόεδρος , ο Φερέιρα έκανε πολλά καλά στον Παναθηναϊκό , όμως φαίνεται ότι η ομάδα δεν δουλεύει με τα συστήματα που εφαρμόζει , ούτε οι παίκτες αποδίδουν το 100% των δυνάμεων τους στο γήπεδο.
    Ευθύνη της διοίκησης για την χαμηλή αξία των παικτών που αγοράστηκαν υπάρχει , αλλά δεν γίνεται ένας Παναθηναϊκός να μην μπορεί να κερδίσει ΠΑΣ , Πανθρακικό και Μάριμπορ που έχουν πολύ κατώτερης αξίας παίκτες από την ομάδα μας. Αν πάμε έτσι θα μαζέψουμε τεσσάρες από άλλες σοβαρότερες και ποιοτικότερες ομάδες.
    Αν πάμε σε αλλαγή προπονητή , κάτι το οποίο θέλει σκέψη γιατί όλη η προετοιμασία της ομάδας που έγινε την περίοδο του καλοκαιριού στηρίχθηκε στη λογική του Φερέιρα , εμένα θα μου άρεσε ο Σερτζιο Μαρκαριάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την αρχή ήμουν υπέρ του Φερέιρα, και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ένας πραγματικά καλός προπονητής. Το πιστοποιεί αυτό η καριέρα του μέχρι τώρα, οι άνθρωποι εκτός Ελλάδας που μιλάνε για αυτόν, αλλά και η περσινή χρονιά στην οποία αν δεν τραυματιζόταν ο Λέτο πήγαινε φουλ για πρωτάθλημα με ένα ρόστερ κατώτερο από αυτό του κύριου αντιπάλου σου. Από την άλλη όμως το ότι είναι καλός προπονητής (για εμένα), δεν τον κάνει αυτόματα κατάλληλο για να διαχειριστεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα η οποία δέχεται χτυπήματα από παντού, χωρίς χρήματα, χωρίς στήριξη από ισχυρούς ανθρώπους και με ένα πολύ φτωχό ποιοτικά ρόστερ. Στη παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται κάποιον ο οποίος είναι μόνο καλός προπονητής, διότι με τόσες δυσκολίες είναι αδύνατο να πετύχει. Χρειάζεται κάποιον ο οποίος εκτός από τις προπονητικές του ικανότητες, θα μπορεί να διαχειριστεί καλά αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Δυστυχώς η εικόνα της ομάδας δείχνει μέχρι τώρα ότι ο Φερέιρα δεν μπορεί να το κάνει αυτό καλά. Βέβαια μετά αρχίζει άλλη κουβέντα για το ποιος θα μπορούσε.. Λύσεις όπως του Αναστασιάδη και του Ρότσα που ακούγονται, κατά τη γνώμη μου δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Θα είναι λύσεις απλά για να βγει ο χρονιά όπως όπως, χωρίς να σου δίνουν καμία προοπτική και για την επόμενη. Ιδανικό νομίζω θα ήταν να γινόταν πρόταση στον Μαρκαριάν, αλλά με τι λεφτά να έρθει... Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Press , ο Φερέιρα προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί σε μια ομάδα που οι παίκτες - πλην δυο-τριων - δεν χαιρετούν κόσμο που ήταν 32 ώρες σε ένα πούλμαν για πάρτη τους , σε μια ομάδα χωρίς προστασία , με ελλιπέστατο ρόστερ , με κόσμο να χλευάζει αντί να στηρίζει κάτι υγιές , με κόσμο που θέλει Αγγελάρα και λοιπές μαλακίες .
    ΖΕΣΟΥΛΑΔΟ ΦΕΡΕΙΡΑ η μόνο ελπίδα να αλλάξει η κατάσταση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το οτι το ιδιο που λες το προτεινε ο Κατσουρανης εμμεσα και οι τσατσοι του ΑΝΤ1 δεν σου λεει τπτ ε? Ωραια ας διωξουμε τον προπονητη που κανει λαθη να μεινουμε χωρις..
    Ξεχασες τον Τοτη και τον Καρουλια στους υποψηφιους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναπολιτανος13/12/12 3:03 μ.μ.

    ΔΗΜΗΤΡΗ εσυ που γραφεις οτι με πορδες δεν βαφονται αυγα....περνα μια απο την βαρνιμα να πληρωθεις.....δεν μας λες και πως θα αντιδρασεις στα χαζοζαρουμενα.......????πιο χαζος πεθαινεις ρεεεεε........σου αρεσει η δευτεροτριτη θεση και τα πολλα λεφτα που εβαλε η "αγια οικογενεια".......σε ποιο πλανητη ζεις ρεεεεεε...????κοιτα να εξαφανιστεις εσυ απο τον παναθηναικο......πληρωνουμε την ευθυνη στο μεγαλυτερο ποσοστο του...... του αγαπημενου σου τζιγγερ........αι στα διαλα με ολους εσας που εχουμε μπλεξει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 3:03 μ.μ.

    ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΨΕ ΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ.ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Θ. 13 ΤΗ ΔΕΚΑΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ...ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω ποιός γράφει το αρθρο αλλά να αγιάσει το στόμα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. vaggos karavaggos13/12/12 3:03 μ.μ.

    ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...8Η 9Η ΘΕΣΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναπολιτανος13/12/12 3:03 μ.μ.

    ρε εισαι στημενος????τι αλλαγη προπονητη μας λες?????ποιος ροτσα????τον θυμασαι μονο το 1996???το τραγικο 1999 το ξεχασες???? μια χαρα ειναι στην ομαδα νεων...ανοιξτε τα ματια σας και δειτε ρε........δειτε το στησιμο που τρωει η ομαδα για να τον διωξει.....ειπαν οι παιχτες οτι η ολικη επαναφορα θα ξεκινησει απο αυτο το παιχνιδι....ποσο χαλια πρεπει να παιξεις για να χασεις απο αυτη την μαριμπορ ρε????τι ορκος ηταν αυτος???μηπως να τελειωνουμε τον προπονητη φερειρα στον ματς με ατρομητο?????....λογαριασανε χωρις τον ξενοδοχο......θα ειμαστε εκει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το οτι υπαρχουν άτομα που κράζουν τον Ρότσα και τον Μαρκαριάν δε το περίμενα..
    Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι οτι υποβαθμίζοντας αυτούς τους δύο υποβαθμίζετε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας της ομάδας.. Αλλά τοσο μυαλό.

    Πάντως υπάρχουνε και κάποιοι που έχουνε ενδιαφέροντες απόψεις είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ.
    Επίσης η σύγκριση Ρότσα Φερέιρα τουλάχιστον ατυχής.
    Ο ένας πήρε τίτλους με τον Παναθηναικού έκανε πορεία στους 4 της Ευρώπης. Ο Φερέιρα στην Ευρώπη κατάφερε να μας περάσει στα play off της διοργάνωσης αυτό είναι η επιτυχία του. Κατά τα άλλα 3 από την Μάριμπορ 3 από τη Μακάμπι 4 από την Οντένσε + τις ήττες της σεζόν που αντικατέστησε τον Νιόπλια.

    Σε κάθε περίπτωση περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Αρκεί οταν μιλάμε να μιλάμε με επιχειρήματα και οχι με τσιτάτα.

    Για τον Αγγελο Αναστασιάδη οχι οτι θα τον πρότεινα για λύση ( γιατι το ποδόσφαιρο το ίδιο τον έχει ξεπεράσει )αλλά και με αυτόν ο Παναθηναικός είχε επιτυχία. Επίσης για όποιον θυμάται πόσο λίγο έκατσε στον πάγκο , αν μη τι άλλο ο Φερέιρα είχε κάτι παραπάνω από αρκετό χρόνο για να δείξει κάποια πράμματα , χρόνο που δεν φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε καθώς έπρεπε.

    Προφανώς λοιπόν χρειάζονται αλλαγές. Τώρα αν μπορει τις αλλαγές αυτές να τις κάνει ο Φερέιρα ας τις κάνει , φαίνεται όμως να μη μπορεί. Ας με διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι οι πιτσιρικαδες που ειχε μαζι του στην προετοιμασια δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζουν! Χουχουμης, Λαγος κτλ! Ο ζεκα δηλαδη ειναι καλυτερος του Μαυρια; Δεν νομιζω! Οταν παιζει ο Μαυριας παει σαν πυραυλοκινητος ενω ο Ζεκα δεν μπορει να κανει μια κουρσα δεκα μετρων!
    Να μπουν τωρα μεσα οι πιτσιρικαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναπολιτανος13/12/12 3:03 μ.μ.

    θελετε να δειτε πως θα φτασει η χρονια μεχρι τον πρωτο γυρο οπου εκει θα γινουν υποχρεωτικα προσθηκες θελουν δε θελουν.....!!!!!!????????......θα γινουμε εμεις γ.αρχηγος της ομαδας........και τοτε ας τολμησουν οι παιχτες να ψαχνουν τσεπες στα σορτακια τους........ξερουμε ποια ειναι τα ορια τους......ειναι ομως προκλητικα απαραδεκτοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην νέα προσπάθεια που διάγει ο σύλλογος ο Παναθηναικός , δεν χρειάζονταο νοσταλγοί του παρελθόντος .
    Όσοι πιστοί σας στηρίξουν .
    Όσοι δεν γουστάραν , ας κράζουν τους πάντες κια τα πάντα και ας περιμένουν κανέναν Άραβα .
    Η πραγματικότητα είναι στυγμή και απλουστευτική .
    Η παρελθοντολογία δημιουργεί προσκόμματα στην νέα αρχή που κάνει ο Παναθηναικός .
    Υ.Γ: Ένα από τα 40.000 ''χαζοχαρούμενα'' που παράτησα τον καναπέ μου τον Απρίλη του 2008 , για να κατέβω στο πεδίο του άρεως , και να φωνάξω για έναν Παναθηναικό , που η φωνή μου θα ακούγεται , και όχι για να υπερασπιστώ έναν Παναθηναικό που άφηνε τρελαμένα παιδιά έξω από την λεωφόρο αλεξάνδρας χάρην τηνς 'νομιμότητας' . Και είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που κουνήθηκα και δεν αρκέστηκα σε ένα μέλλον ζοφερό με Βαρδινογιάννη στο τιμόνι του τιτανικού αυτού .
    ΥΓ.1: Θα μου πεις τώρα είμαστε καλύτερα ; Τώρα όχι , στο μέλλον ίσως . Γι' αυτό το ''ίσως'' παλέψαμε ! Και θα παλέψουμε αυτό το ''ίσως'' να γίνει ''φυσικά'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 3:03 μ.μ.

    ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ.ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ .ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΠΟΧΗ.ΚΑΝΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΠΑΝΟ ΒΡΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΓΕΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ..ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου