Για τους λόγους που δεν έχεις το σθένος να πεις ,δεν θα σε συγχωρέσουμε ποτέ...

Αντώνης Νικοπολίδης στο Lifo

Φαίνεται πως ο Αντωνάκης έχει βρει μια καραμέλα που ακούγεται ωραία στα αυτιά αυτών που θέλει και την πιπιλάει κάθε τρεις και λίγο. Αυτήν την φορά στο lifo.gr ,δήλωσε πως αυτό που δεν του συγχωρούν στον Παναθηναϊκό είναι πως πέτυχε στον γαύρο ,πως τον λάτρεψε ο κόσμος και πως ήταν αρχηγός της ομάδας τους.

Επειδή λοιπόν τα
ψέμματα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεχνάς ,να του θυμίσουμε του Αντωνάκη αυτό που ξέρει μέσα του και δεν το παραδέχεται για να μην αποδεχτεί την μη ηθική στάση που κράτησε απο το καλοκαίρι του 2004 και μετά.

Δεν σε συγχωρούμε Αντωνάκη ,γιατί όχι μόνο πήγες σε αυτούς που επί χρόνια σου τρώγανε το ψωμί και δεν σε αφήνανε με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους να σηκώσεις ένα πρωτάθλημα ,αλλά τους έγλυφες απο την πρώτη στιγμή.

Δεν σε συγχωρούμε Αντωνάκη ,γιατί αποθεώνεις μέχρι και σήμερα αυτόν που το 2003 σε αποκάλεσε κότα και ήταν ο βασικός υπαίτιος που δεν σε άφηνε να πάρεις μια κούπα.

Δεν σε συγχωρούμε Αντωνάκη ,γιατί οι δηλώσεις σου ότι "τόσα χρόνια πήγαινα στην Παιανία με το Φως" δείχνουν πόσο δεν σεβόσουν κάποια πράγματα.

Δεν σε συγχωρούμε Αντωνάκη ,γιατί αντί μια φορά να ταχθείς με τον κόσμο του Παναθηναϊκού που ακολουθούσε παντού και πάντα την ομάδα και να αφουγκραστείς το γαμήσι που μας κάνανε στην ψυχολογία οι παράγκες και οι μπαρμπαθωμάδες ,εσύ τάχθηκες απέναντι μας.

Δεν σε συγχωρούμε Αντωνάκη ,γιατί όσα χρόνια ήσουν στην ομάδα στόμα είχες και μιλάς δεν είχες και μόλις πήγες απέναντι έγινες νταής και πολλά βαρύς.

Και τέλος θα σου θυμίσουμε κάτι ...

ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενώ είχε δεχτεί κρούσεις απο τον Ολυμπιακό ποτέ του δεν σκέφτηκε να πάει εκεί. Και αν το σκέφτηκε ,εν τέλει δεν το έκανε. Και οι λόγοι όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος είναι οι παραπάνω. Επίσης μόλις είχε φύγει απο την ομάδα με πολύ χειρότερο τρόπο απο εσένα ,είχε βγει και είχε ξεχωρίσει κάποια πράγματα. Δεν έτρεφε συμπάθεια προς την διοίκηση ,σε αντίθεση με τον κόσμο που τους αναγνώριζε πως αυτοί είναι ο Παναθηναϊκός. Εσύ για να λαϊκίσεις και να γίνεις άμεσα αγαπητός ,έβαλες Βαρδινογιάννηδες και κόσμο στο ίδιο τσουβάλι.

Για όλα τα παραπάνω ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου