Ποιος θέλει να απομυθοποιήσει τον Ζοτς το έχουμε καταλάβει καλά...

Πρασινοφρουρός

Στο σημερινό οπσθόφυλλο της εφημερίδας ΠΡΑΣΙΝΗΣ ,ο Πρασινοφρουρός ,ο γνωστός θεματοφύλακας της Παναθηναϊκής ιδέας κράζει το gazzetta για την ιστορία που δημιουργήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Ούνιξ Καζάν ,Στάνισλαβ Ερέμιν. Για ποιο λόγο το κράζει ,αν έχει δίκιο ή όχι ,είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Εμένα η απορία μου είναι η εξής:
Σήμερα ο Πρασινοφρουρός πετάει την παραπάνω ατάκα για τον Ζοτς και μου κάνει εντύπωση ...γιατί το onsports δεν είχε πριν 3 μέρες πρώτο θέμα τις δηλώσεις του Ερέμιν με σαφή σκοπό να περάσει στον κόσμο την άποψη ότι ο Ζοτς βοήθησε να φύγουν οι παίκτες απο την ομάδα; Λες και ο Ζοτς εκδικούταν τον Παναθηναϊκό ,άρα σε περίπτωση που η φετινή ομάδα που έχτισε με απόλυτη δικιά του ευθύνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ,αποτύχει τότε να ξέρουμε ποιος είναι ο υπαίτιος...

Εδώ και χρόνια γνωρίζουμε ότι η ΠΡΑΣΙΝΗ είναι η εφημερίδα που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο αγώνισμα της κωλοτούμπας ,όπως και τα κείμενα του Πρασινοφρουρού είναι για γέλια ή για κλάματα (διαλέγετε και παίρνετε) αφού είναι όπου φυσάει ο άνεμος.Άρα και οι σημερινές παπάτζες και οι κακοί λαϊκισμοί του δεν μας κάνουμε καμία μα καμία εντύπωση..

Σχόλια