Το παράδοξο: Αύξηση στα διαρκείας και στις χορηγίες σε σχέση με πέρυσι!


Απο τον σημερινό πίνακα που δημοσίευσε η Goal News σχετικά με τα φετινά και περυσινά έσοδα του Παναθηναϊκού και του Ολμυπιακού στους βασικούς τομείς ,βγαίνουν πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Εκτός ότι η διαφορά των εσόδων ανέρχεται στα 12 μύρια (χωρίς τα της Ευρώπης) ...

Αναλυτικά:


1. Ο Παναθηναϊκός φέτος έκοψε 2.500 κάρτες διαρκείας παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Και αν η αιτιολογία είναι οι χαμηλές τιμές ,εμένα δεν μου λέει κάτι καθότι οι μειωμένες προσφορές της Συμμαχίας για τα διαρκείας στο σύνολο αναγκάζανε τον κόσμο να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη (διαρκείας+175€ minimum εγγραφή). Άρα κατά ένα μεγάλο ποσοστό ,υπήρξε μια -μικρή- συσπείρωση στον κόσμο της ομάδας. Και με δεδομένο τις αντιεμπορικές μεταγραφές που κάναμε και τους χαμηλοτάβανους στόχους που έχουμε για φέτος τότε η αύξηση στα διαρκείας δεν μπορεί παρά να προκαλεί ενδιαφέρον.

2. Τα έσοδα απο τις χορηγίες αυξήθηκαν κατά 200.000€ σε σχέση με πέρυσι! Αυτό κι αν είναι παράδοξο. Βέβαια αυτό δεν ξέρω αν σχετίζεται με την Συμμαχία κατά κάποιον τρόπο..

3. Τα διαρκείας του γαύρου έπεσαν 4.000 σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν! Μα γιατί ,αφού και καλύτερη ομάδα έχει ο γαύρος και champions league παίζει και το νταμπλ πήρε; Είπαμε ...ο κόσμος ξυπνάει και όλη αυτήν την υποβάθμιση που έχει προκαλέσει ο γαύρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο ,θα του γυρίσει μπούμερανγκ...

4. Η διαφορά των διαρκείας μας με τον γαύρο είναι μόλις στις 500 κάρτες λιγότερες. Και υποτίθεται πως η αγωνιστική πορεία των 2 ομάδων βρίσκεται σε ακριβώς αντίθετη πορεία. Είπατε κάτι για στήριξη;

Σχόλια

  1. O γαύρος έχει χάσει πολύ ποιοτικά σε σχέση με πέρυσι και αυτό το λένε ακόμα και οι γαύροι που είναι πρόβατα..Φύγανε Μιραλάς και Μέλμπεργκ που ήταν πραγματικά ποιοτικοί παίχτες και στη θέση τους ήρθανε ο κανένας..και ο Κοντρέρας..Λογικό λοιπόν γι αυτούς να έχει ξενερώσει ο κόσμος τους.

    Τώρα σε εμάς τα 11.000 διαρκείας εξακολοθούν να είναι λίγα σκέψου μόνο οτι η ΑΕΚ που είναι σε πολύ χειροτερη κατάσταση από εμας έχει 10.000 διαρκείας.

    Συν οτι στον γαύρο δεν ρίξανε καθόλου τις τιμές και τα διαρκείας τους είναι πανάκριβα...Ενώ για εμάς και την ΑΕΚ πραγματικά συμφέρει να πάρεις διαρκείας εαν μένεις Αθήνα και εχεις σκοπό να παρακολουθήσεις πολλούς αγώνες. Γι αυτό υπήρχε και άνοδος στα δικά μας διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα, ο γαύρος έχει 750 ευρώ μέση τιμή διαρκείας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου