Τα είπε όλα ο Σεϊταρίδης!

Δεν ήμασταν κακοί αλλά δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ξέρω ότι μείναμε πίσω αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε περισσότερο και υπάρχει χρόνος για να το κάνουμε.

Όλοι θέλουμε να δείξουμε ένα θετικό πρόσωπο κόντρα στην Μάριμπορ. Πάντα στην Ευρώπη οι ομάδες οι ελληνικές παίζουν διαφορετικά και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι και η διαιτησία.

Για το σημερινό αποτέλεσμα ευθυνόμαστε εμείς αλλά έχουμε διανύσει τρεις αγωνιστικές και το ξαναλέω ότι για το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει ευθύνη η διαιτησία αλλά αυτοί που έχουν σφυρίξει μέχρι τώρα είτε είναι ανίκανοι διαιτητές, είτε το κάνουν επίτηδες.

Δεν το λέω για το σημερινό παιχνίδι, το τονίζω, γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία αλλά για να το ακούσουν αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο


Σπάνια συμφωνώ τόσο με δηλώσεις παικτών ,αλλά οι χθεσινές δηλώσεις είναι το απόλυτο ρεζουμέ αυτών που έχουμε δει φέτος. Χωρίς να βγάζει απο πάνω του ,την ευθύνη της ομάδας και μόνο για το χθεσινό αποτέλεσμα ,υπενθυμίζει πως η διαφορά των 7 βαθμών διαμορφώθηκε και με την επέμβαση της διαιτησίας (ακυρωθέν γκολ Βέροιας ,κόκκινη σε Κατσουράνη). Έχω ξαναπεί πως το να μιλάς για διαιτησία δεν σε κάνει γραφικό ,όταν όντως και αποδεδειγμένα υπάρχει θέμα. Γραφικό σε θεωρούν αυτοί που θέλουν να καλύψουν το πρόβλημα και τους βολεύει αυτή η κατάσταση. Ούτε είσαι υποχρεωμένος να φτιάχνεις ομάδες για να νικάς και διαιτησίες ,γιατί τότε πας να παίξεις σε ένα εξαρχής άδικο πρωτάθλημα. Κανένας απο την ομάδα δεν έχει κρύψει ότι το ρόστερ είναι συγκεκριμένων -λίγων- δυνατοτήτων. Αν το κρύβανε και βγάζανε απο πάνω τους τις ευθύνες ,τότε ναι θα ήταν γραφικοί. Αλλά δεν το κάνουν.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου