Οι Βαρδινογιάννηδες λειτουργούν βάσει σχεδίου

Δημοσιεύω σχόλιο του fotis_v για το σκεπτικό που μπορεί να έχουν οι Βαρδινογιάννηδες απο την στιγμή που τόλμησαν κάποιοι να τους βρίσουν μόνο και μόνο ,επειδή προ ημερών δήμαρχος γνωστής νησιώτικης περιοχής που ξέρει πράγματα απο μέσα είπε με περίσσια σιγουριά πως οι Βαρδινογιάννηδες μισούν την ομάδα ,χαίρονται με αυτήν την διάλυση και περισσότερο απο όλους χαίρεται ο θαμώνας του ΟΑΚΑ ,Γιώργος Βαρδινογιάννης!

Μη φοβάστε.

Ο Βαρδινογιάννης δεν έχει σκοπό να γυρίσει.

Σκοπός του απλά είναι να ολοκληρώσει το σχέδιο διάλυσης και να κάθετε να παρακολουθεί όλους εμάς να μαλώνουμε για την αναγκαιότητα η μη της επιστροφής του.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει απαξιωθεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και για να γίνει ξανά μεγάλη ομάδα θα πρέπει να γίνει ένα ΘΑΥΜΑ.

Κανείς δεν πλησιάζει τον Παναθηναϊκό να βάλει λεφτά, γιατί πολύ απλά όποιος το κάνει θα βρει το μπελά του σε άλλα μέτωπα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

Και κάπου εδώ ευθύνη έχουμε και εμείς οι οπαδοί, που μουδιασμένοι καθόμαστε και παρακολουθούμε την υλοποίηση του σχεδίου, δίχως να βγούμε ποτέ (μετά το νταμπλ του 2010) να στηρίξουμε φανερά τους μετόχους στον πόλεμο που τους έκανε η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Τους αφήσαμε μόνους - γιατί πιθανόν νομίσαμε ότι θα έχουν τη δύναμη να κοντράρουν - αλλά δεν υπολογίσαμε ότι απ τη στιγμή που η οικογένεια Γιαννακόπουλοι υπέκυψε σημαίνει ότι φοβήθηκαν τα χειρότερα. Κι όταν φοβούνται αυτοί που έχουν ματώσει για τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια, φανταστείτε τι τράβηξαν οι υπόλοιποι μέτοχοι, που ακούνε "παναθηναϊκός" και σταυροκοποιούνται άλλο τέτοιο κακό να μη τους βρει. Έχασαν εκατομμύρια εκεί που πίστευαν ότι είναι στο παρά 5 να κτίσουν τον μεγάλο ευρωπαίο Παναθηναϊκό με το δικό του παλάτι.

Τώρα απλά γινόμαστε θεατές της ολοκλήρωσης του σχεδίου διάλυσης, μετά την εντολή του Β.Β. "τελειώστε τον Παναθηναϊκό" (και όχι τελειώστε ΜΕ τον Παναθηναϊκό). Αυτός ήταν ξεκάθαρος, απλά οι δημοσιογράφοι μετέφεραν την φράση προσθέτοντας ένα "ΜΕ".

ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
τα χειρότερα είναι πολύ κοντά

Σχόλια

  1. Και τωρα τι γινεται? Το τελος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπόχα βρώμα του βαρδινογιάννη η ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εχθρος ειναι μεσα στην ΠΑΕ και σε ολα τα ποστα. Απο οταν εφυγε ο Βαρδηνογιαννης δε θυμαμαι να γιναν και τιποτε σημαντκες διοικητικες ανακαταταξεις και αλλαγες περα απο Παπαδοσπυριδακη για τα ματια του κοσμου... Αν δεν καθαρισει η ΠΑΕ απο οτιδηποτε Βαρδηνογιαννικο δε θα δουμε ασπρη μερα.Δυστυχως εχει ακομα πολλα "πιστα σκυλια" στην ΠΑΕ που ξεχνανε το χερι που τους ταισε....
    Εκκαθαριση χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με το κείμενο/ σκεπτικό του fotis_v, αλλά δεν λέει, ο Βαρδινογιάννης πολεμάει τον Παναθηναϊκό από μέσα ως κρυφό-μέτοχος ή απ' έξω χωρίς να έχει καμία (συμ)μετοχή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη τσιμπάτε φίλοι.Ο fotis_v είναι από τα πολλά nick names που χρησιμοποιεί ένας τυπάκος από την Βέροια πού μοναδική καθημερινή ενασχόληση έχει να ποστάρει σε όλα τα blogs με Παναθηναϊκά θέματα. Τού έχει ανατεθεί εργολαβικά σε όλα τα post να κατηγορεί τους Βαρδινογιάννηδες και να εξυμνεί τόν Mπενο-Βγενόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο τα μπουθ του ΟΑΚΑ και συγκεκριμενα του Γιωργου βαρδινογιαννη ακουστηκαν τα μπινελικια στο προσωπο του παναγοπουλου...... οσοι ηταν εκει κοντα ακουσαν τα εξης...:τι θα γινει γ@@μω την π@ν@@ια σου...ειπες οτι θα τελειωσεις με "αυτους"!!!λιγα λεπτα πριν και για 45 λεπτα..."αυτοι"απο το πεταλο επισκεφτηκαν την θ.9 για οσους ηταν εκει και χειρονομουσαν με την ανεση της αποστασης...χωρις να υπολογιζουν οτι αυτο τελικα δεν θα τους σταματισει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου