Πφφ...


Ούτε έχω κρυφοκοιτάξει τι γράφουν sites κτλ. Για να μην αλλοιωθούν αυτά που νιώθω μετά απο την νέα ξεφτίλα. 3-0 απο την Μάριμπορ λοιπόν... κατανοητό τι μπορεί να νιώθω; 3-0 ρε μαλάκες απο μια Σλοβένικη ομάδα. Αν έχετε τον Θεό σας... Γράφω απο το καλοκαίρι πως οι προσδοκίες μας πρέπει να είναι χαμηλές για φέτος και αν έβγαινε κάτι απρόσμενα θετικό ,καλώς να έβγαινε. Όπως έγραψα και το Σάββατο που μας πέρασε ,πως η παραδοχή ότι έχουμε φτωχής ποιότητας ρόστερ ,δεν πρέπει να θεωρείται ως συγχωροχάρτι για τα πάντα απο τους παίκτες. Γιατί ρε μαλάκες ,όσο χάλια και να παίζαμε απο αυτήν την Μάριμπορ έχανες 1-0. Όχι παραπάνω. Και κυρίως προσπαθούσες ως ομάδα. Και εσείς δεν τρέχατε ,δεν προσπαθούσατε και δεν απειλούσατε.

Και επειδή φαντάζομαι ότι όλοι πλέον θα χρίζουν ως υπεύθυνο τον Φερέϊρα ,εγώ θα συνεχίσω το βιολί μου και θα λέω πως δεν είναι υπεύθυνος ,αν και γνωρίζω πως πλέον με αυτά τα αποτελέσματα μετράει αντίστροφα ο χρόνος.

Σήμερα οι παίκτες είναι απόλυτα υπεύθυνοι. Δεν σου φταίει κανένα σύστημα και κανένας προπονητής ,όταν δεν μπορείς να κάνεις ένα γαμημένο σουτ ,να μπεις μια γαμημένη φορά μέσα στην περιοχή και να προσπαθήσεις. Όσο ποιοτικά "ανίκανος" κι αν είσαι δε γίνεται ρε μαλάκες να σε κάνουν γιο-γιο κάτι βρίλιτς ,γκρίλιτς ,νίλιτς και φτίλιτς. Δε γίνεται!!

Έχω πει πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλες ξεφτίλες φέτος. Η λογική αυτό έλεγε φέτος ,όταν κανείς δεν βρέθηκε να ρίξει χρήμα στην ομάδα. Αλλά δεν περίμενα ρε πούστη μου ότι θα πέφτουν ξεφτίλες και απο την κάθε Μάριμπορ...

Αν αυτή η κατάσταση συνεχίσει ,τότε το κράξιμο στους παίκτες δεν αργεί... σας είπαμε πως θα υπάρξει κατανόηση. Όχι πως θα μας περνάτε για μαλάκες.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει φράγκα στα ταμεία του ,αλλά όλοι οι παίκτες βγάζουν απο τον Σύλλογο και κανένας δεν έχει χάσει τα λεφτά του.

Θα πέσει γιούχα και στην Λιβαδειά αν χρειαστεί..

ΥΣ: Κρίμα για τον κόσμο. Μόνο αυτός θυμίζει και είναι Παναθηναϊκός. 3-0 και οι φωνές δυνάμωναν για την φανέλα και όχι για την κάθε σνομπαρία που έγραψε στα @@ της τον κόσμο στο τέλος του ματς. Αν είχατε @@ και σεβόσασταν τον κόπο και τα χρήματα που έδωσαν ,θα πηγαίνατε και θα τους ζητούσατε απο κοντά συγνώμη.

ΥΣ2: Εσω και εξω αγωνιστικά ,όαση ο Μπουμσόνγκ.

Σχόλια

  1. Press εδω θα διαφωνησουμε.Ενταξει, οχι οτι ειναι τοσο κακος αλλα αν πρεπει να φτασουμε μεχρι την Ουρουγουαη για να φερουμε τετοιο παιχτη...Ασε που μαλλον δεν την πολυγουσταρει την γυμναστικη γενικα, εγω εχω καλυτερο σωμα με ενα μισαωρο τρεξιματακι την μερα που κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν δεν βαζεις το χερι στην τσεπη και προσπαθεις με ερανους και "δωστε και σωστε" να φτιαξεις ομαδα τοτε δεν πρεπει να χεις και απαιτηση να κανεις πρωταθλητισμο. Παντως εγω εχω αλλη απορια. Τμημα scouting εχει ο Παναθηναικος; Αυτα τα τρελα παλτα που μας φερανε τα ελεγξε κανεις πρωτα; Τους ειδε να παιζουν σε κανα παιχνιδι; Αυτος ο φορναρολι ρε πουστη ουτε σε γ' τοπικο δεν μπορει να παιξει, ο Αποστολοπουλος ειναι πολυ καλυτερος....Η ο βελασκεζ που μεχρι να στριψει εχει τελειωσει το ματσ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω οτι μονο ο Σισοκο ειναι δανεικος, κανω λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιός ξέρει.. όλοι σαν δανεικοί παίζουν. Και ο φερέιρα το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να παίζουν έτσι οι παίκτες κάτι παίζει έξω από το χορτάρι. Την έχουν δει δανεικοί και χαλαρά φαίνεται. Άσε τη στενααχώρια τη δική μας, Κρίμα για τα παιδιά που ταξίδεψαν εκεί για να δουν ένα 5x5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΙΜΠΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το χειρότερο είναι οτι έχουμε γίνει άνιωθοι πλέον. Δεν μας κάνει πια κάμια εντύπωση οτι κι αν δούμε απο αυτή την ομάδα. Αλλες εποχές θα έγραφα ένα κατεβατό ως σχόλιο. Τώρα δεν έχω καν το κουράγιο,την διάθεση. Κάθε χρονιά να χάνεται ο ένας στόχος μετά τον άλλο.Ε, όχι ρε μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν μου κάνει αίσθηση ένα τέτοιο αποτέλεσμα, ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω ρίξει και εγώ τις απαιτήσεις μου στην Ευρώπη, ίσως να φταίει το γεγονός ότι απο το 2010 και μετά όλο και απομακρυνόμαστε απ'αυτό που μας έκανε υπερήφανους και πηγαίναμε κόντρα στο εγχώριο κατεστημένο.
    Φάινεται οι πάικτες ο προπονητής κια η διοίκηση επαναπαύθηκε στο ότι περάσαμε την Μάδεργουελ και εξασφαλίστηκαν τα χρήματα για να βγεί η χρονιά. Συμφωνώ και εγώ ότι το ρόστερ είναι μέτριο δεν μπορείς να χτυπήσεις την Μάλαγα όμως αυτό δεν δικαιολογεί να μην κάνεις μια ευκαιρία απέναντι στην Μάριμπορ να παίζεις λες και είναι φιλικό το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου