Όσο καταστρέφετε το ελληνικό ποδόσφαιρο ,τόσο θα καταστρέφεστε κι εσείς μέσα σε αυτό!


Το έχω ξαναγράψει και δεν θα βαρεθώ να το λέω. Όσοι -λίγοι- έχουν απομείνει να πιστεύουν πως η δικτατορία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα εις βάρος των άλλων ελληνικών ομάδων και του ίδιου του ποδοσφαίρου ,λειτουργεί ευεργετικά για αυτούς ,θα αλλάξουν αργά ή γρήγορα κι αυτοί άποψη.

Συνεχίζετε να χορεύετε όλοι στον ρυθμό του Ολυμπιακού και να του δίνετε με οποιοδήποτε τρόπο τα πρωταθλήματα και στο τέλος θα το μετανιώσετε. Ας συνεχίζει να παίρνει για τα επόμενα 10 χρόνια το πρωτάθλημα ,να δούμε τι θα καταφέρει. Ίσως τότε να πέσουν και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες κατηγορία και να καταλήξει να ρίχνει πεντάρες στα παραρτήματα του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήδη έχει αρχίσει να ξυπνάει. 25% μείωση στις πωλήσεις των διαρκείας φέτος για την ΠΑΕ ,σας λέει κάτι; Αν όχι ,θα σας πει στο άμεσο μέλλον. Ούτε στις φιέστες δεν θα έρχονται πλέον..

Να παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός ,να τσεπώνει τα τουλάχιστον 20,000,000€ ο Μαρινάκης ,να μην κάνει μεταγραφές για την υπέρβαση στην Ευρώπη και αν θέλει να τις κάνει να πρέπει να πληρώσει τα πενταπλάσια συμβόλαια για να έρθει ένα μεγάλο όνομα να παίξει στο απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα ,με τις διαλυμένες ομάδες ,τα άδεια γήπεδα και τις στημένες διαιτησίες.

Πλέον δεν είναι θέμα πόσο θα αντέξουν οι άλλες ομάδες αυτό που γίνεται ,αλλά πόσο θα αντέξει ο ίδιος ο Ολυμπιακός.

Καληνύχτα σας ,γιατί σε νύχτα ζείτε...

Σχόλια

  1. Μια χαρά περνούν οι οπαδοί του και τα μικρά παιδιά τους που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου. Γιατί να στεναχωρηθούν, όσο η καούρα τους η μεγάλη είναι η κούπα και μόνο για να νιώθουν καλά? Απλά δεν έχουν φράγκα πλέον και δεν αγοράζουν διαρκείας. Στα σπίτια τους όμως το ξέρουν το κόκκινο ποίημα. Μην αγχώνεσαι. Δεν σκέφτονται μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα είπες όλα. Ας τα σκεφτούν καλά στον Ολυμπιακό , ώστε να σταματήσουν τις διώξεις στις άλλες ομάδες για ψύλλου πήδημα , όπως στην περίπτωση Σειταρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου