Δεν σέβεστε στην ΠΑΕ τον κόσμο...


Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει στην Λιβαδειά για να παίξει το ματς με τον Ατρόμητο ,μπορώ πλέον έχοντας και μια ολοκληρωμένη άποψη για αυτό το θέμα να καταθέσω την γνώμη μου. Όπως έγραψα και τις προάλλες ,τα άτομα που βρίσκονται στην διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σέβονται τον κόσμο του Συλλόγου και συγκεκριμένα αυτούς που τους στηρίζουν οικονομικά. Ή για να είμαι πιο ακριβής και δίκαιος ,παθαίνουν κάποιες κρίσεις σεβασμού αλλά με μικρή χρονική διάρκεια.

Στο θέμα που προέκυψε με την συναυλία του
Φοίβου ,ποιος έχει την ευθύνη για όλο αυτό το μπάχαλο που προέκυψε; Να σας το πω αλλιώς ...απο όσο θυμάμαι την εν λόγω συναυλία την προμοτάρανε απο τις αρχές του καλοκαιριού ότι θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Οι ημερομηνίες για τις αγωνιστικές της super league επίσης έχουν βγει εδώ και πολύ καιρό. Το πρόβλημα λοιπόν που θα προέκυπτε ,δεν το βλέπανε; Δεν ξέρανε οι διοικούντες στην ΠΑΕ ότι την τάδε ημερομηνία θα έχουμε πρόβλημα; Γιατί πληρώνεστε ρε μάγκες; Μια κατάσταση για την οποία θα μπορούσε να υπήρχε πρόληψη ,έπρεπε να φτάσουμε Σεπτέμβρη για να καταλήξουμε Λιβαδειά... Για να μην αναφερθώ στο νταβατζιλίκι της διοίκησης του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ,τον καλύτερο και πιο πιστό διαχρονικά πελάτη τους. Δεν ξέρω τι συμβάσεις έχουν υπογραφεί μεταξύ τους και αν το ΟΑΚΑ έχει το δικαίωμα να βάζει πιο πάνω στις προτεραιότητες να κλείνει συναυλίες απο το να διαφυλάσσει το γήπεδο για τις ανάγκες της ομάδας ,αλλά όπως και να χει είναι κατ εμέ απαράδεκτο όλο αυτό που γίνεται. Και τώρα δεν μιλάμε για συναυλία των Red Hot Chili Peppers αλλά για τον Φοίβο...

Και που λέτε ,καταλήξαμε να πάμε να παίξουμε το ματς στην Λιβαδειά. Σε ένα γήπεδο που χωράει τα μισά διαρκείας! Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ ο ηλίθιος ,τι θα γίνει με τα εισιτήρια. Αν έρθουν πάνω απο 6.000 διαρκείας ,τί γίνεται; Ή ποντάρουν στην -όντως πολύ μεγάλη- πιθανότητα να μην έρθουν; Και με ποιο δικαίωμα θα εκδώσουν εισιτήρια για αυτούς που θέλουν να πάνε; Και πόσα θα εκδώσουν; Για να το κάνουν αυτό ,μόνο βγάζοντας άκυρα τα διαρκείας μπορούν. Θα τολμήσουν όμως στην ΠΑΕ να προκαλέσουν ΤΟΣΟ; Γιατί πέρυσι ο κόσμος πλήρωσε ένα διαρκείας για να μην δει ευρωπαϊκά παιχνίδια (παρά μόνο τα προκριματικά) ,να μην δει 4 (!!) ματς ,να φάει με την σέσουλα τα δακρυγόνα και να κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα σε όχι μόνο μια περίπτωση. Αυτό ήταν το ευχαριστώ και ο σεβασμός της ΠΑΕ προς τον κόσμο που στήριξε την ομάδα οικονομικά και με την παρουσία του. Α και να μην ξεχάσω.. τον έκανε να αισθάνεται και μαλάκας αφού το τζαμπατζιλίκι έδινε κι έπαιρνε σε κάθε ματς. Φέτος λοιπόν είπε να συνεχίσει η ΠΑΕ στο ίδιο τροπάριο και αυτήν την φορά να στέλνει τον κόσμο στο αχούρι της Λιβαδειάς για να δει ένα εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού. Προφανώς όλα τα παραπάνω περιστατικά που ανέφερα ,εμπεριέχονται στους όρους και προυποθέσεις για την αγορά μιας κάρτας διαρκείας. Σωστά;

Περιμένω λοιπόν τον κ.Γόντικα ,που όπως φάνηκε πληρώνεται αρκετά καλά για να ακούει παράπονα, να δώσει μια εξήγηση για το θέατρο του παραλόγου με την συναυλία του Φοίβου και γιατί δεν είχαν κινηθεί πιο πριν για το εν λόγω ζήτημα. Γιατί άμα είναι άντρας όπως διαφημίζει ,να βγει και να επιστρέψει το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο που αναλογεί στην τιμή του εκάστοτε διαρκείας στον κόσμο. Όταν θέλουν να μας βλέπουν σαν πελάτες στην αρχή της σαιζόν για να πουλήσουν διαρκείας ,να μας συμπεριφέρονται και όπως αρμόζει σε πελάτες και τον υπόλοιπο χρόνο. Και για να μην παρεξηγηθώ ,δεν έχω θέμα προσωπικό με τον Γόντικα. Απλά αυτός είναι πρόεδρος και αυτός έχει τις ευθύνες για τα κακώς κείμενα που αφορούν το διοικητικό κομμάτι.

Ο κόσμος πλήρωσε το διαρκείας του για να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ και όχι για να τρέχει Δευτεριάτικα στην Λιβαδειά. Και αν στην τελική ,με την ανικανότητα τους φτάσαμε στο παρά ένα να ψάχνουμε γήπεδο ,είτε να ζητήσουν την αναβολή του ματς για πιο μετά (όπως πέρυσι που μας βάζανε να παίζουμε τις πρώτες αγωνιστικές τον Ιανουάριο) ,είτε να παίξουμε τώρα στο Περιστέρι και στον δεύτερο γύρο στο ΟΑΚΑ (κάτι που προφανώς δεν μας συμφέρει αγωνιστικά τώρα).

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και κάποια πράγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αλλάξουν μέσα στην ΠΑΕ.

ΥΣ: Η κίνηση για 10ευρα εισιτήρια στα ευρωπαϊκά ματς ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κίνηση. Αρκεί να είναι 10ευρα και για τον απλό κόσμο και όχι μόνο για τους συνδέσμους.

Σχόλια

  1. Αρχίζεις και μπαίνεις στο νόημα... Λίγο παράγκα, λίγο αντιολυμπιακισμός, λίγο ο διαφθορέας Μαρινάκης, η εγκληματική οργάνωση, η διατησια (χωρίς κανένα απολύτως λόγο), ρίχνουμε και λίγη λεωφόρο.
    Πως θα πουληθεί καμία συνδρομή της ΠανΣυμ!!!! Αυτό ακριβώς είναι το θέμα.Δυστυχώς όμως οι δικαιολογίες και οι παπάτζες σύντομα τελείωνουν. Οι καραμέλες λιώνουν και ο βασιλιάς αποδεικνυεται γυμνός και μέσα στα σκατά. Και τα πρόβατα ξυπνάνε και παίρνουν στο κυνήγι αυτούς που τους πάσαραν χόρτο αμάσητο.Για τη λεωφόρο...Πώς θα πάτε στη λεωφόρο, που θέλει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες euro για να ετοιμαστεί???? Εδώ δεν έχετε μαντήλι να κλάψετε...Βραχυπρόθεσμες οφειλές 20+ μύρια. Η ΠανΣυμ μάζεψε 2 μύρια... Τα υπόλοιπα??? Η κοντή καραφλή προεδράρα σας δεν έχει βάλει ούτε σεντς. Η άλλη χοντρή μουσάτη προεδράρα .έβαλε το αστρονομικό ποσό των 10.000 euro. Για τους υπόλοιπους ούτε λόγος. Ποιος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα? Ο απλός βάζελος που παλεύει να επιζήσει οικονομικά???
    Τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεσσ σε εκτιμω ΑΛΛΑ οταν δεν διαγραφεις τα σχολια των γιων της πουτανας ( ραμπιτ ) και ανοιγεις κιολας διαλογο με τετοια κατακαθια ντροπες των οπαδων ριχνεις το επιπεδο του μπλογκ !


    κανενα απολυτως νοημα να διαβασουμε τις μαλακιες του πουτανας γιου ,αντε να ανεβει καμια ανηφορα με ροκερ γιουσειν μπολτ και ας αφησε τα ποστ σε πρασινο χωρο
    φαινεται παντως οτι του αρεσει το ματι , ετσι μπανιζει και τη μανα του επι το εργο



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικά πράγματα , σου τα λέω σαν Πολ/κος Μηχ/κος που ξέρω το αντικείμενο.
    Πάμε με την λογική ότι ο Αλαφούζος θέλει να πάει στη Λεωφόρο και ξεκινάνε εργασίες στο γήπεδο από 1η Οκτώβρη.
    Νέος χλοοτάπητας (αγορά , τοποθέτηση , βρέξιμο) θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας.
    Αγορά και τοποθέτηση καθισμάτων ( θα είναι οι 6 & 7 4000 θέσεις) περίπου 2 μήνες.
    Εργασίες περιβάλλοντος χώρου το πολύ 2 μήνες.
    Το μόνο θέμα είναι οι εργασίες αντιστήριξης των θυρών 6&7 -εξωτερικά εγώ δεν βλέπω τίποτα , μάλλον θα είναι κάτι εσωτερικό- εκεί μπορεί ανάλογα της δυσκολίας να ξεπεράσουν τους 3 μήνες , οπότε επιστροφή το Γενάρη δεν γίνεται.
    Όσο για την αύξηση της χωρητικότητας αυτό δεν ξέρω που θα θελήσουν να την κάνουν , πάντως η κατασκευή νέων κερκίδων μπορεί να πάρει περισσότερο από εξάμηνο. (Κατασκευή μπετόν , τούβλα , Η/Μ , υδραυλικά ,σοβάς ,βαψίματα, γεμίσματα , πλακάκια κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλικα εντελως ....αντε γαμησου εσυ ο τζιγγερ και ολοι οι αυλικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ξέρεις κάτι , δεν νομίζεις ότι είναι καλύτερο να το μοιραστείς μαζί μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρές πολύ καλό και σωστό το άρθρο σου, όπως και σχεδόν όλα που γράφεις. Ένσταση έχω στην πίεση που ασκούμε αυτή την στιγμή στον Αλαφούζο. Προσπαθεί πολλά πράγματα , ναι , αυτό δεν το πρόσεξε από την αρχή έπρεπε όλα να τα είχε προσέξει , άμα θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ΠΑΕ πρέπει να ενδιαφέρεσαι για το οτιδήποτε και πολύ πριν εκδηλωθεί.
    Εγώ στο θέμα της Λεωφόρου διαφωνώ μαζί σου ίσως και με άλλους , όχι Γενάρη , από χθες θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδό μας , το να παίζεις σε ενοικιαζόμενο γήπεδο είναι όπως με τον νοικάρη και τον ιδιοκτήτη σε ένα σπίτι , συνήθως σεβασμός δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεμα αναβολης δεν υπηρχε (δεν το ηθελε ο Coach) Μας ειπε οχι ο Νιονιος και η τριπολη τη θα μπορουσαν να κανουν.Ο Coach ηθελε Λειβαδια.Αυτο το Οακα μας εχει καψει...Επιστροφη στην Λεωφορο τον Γεναρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΛΟΥΛΟΥ ΠΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://occupyfun.com/media/photos/13/221-drunk-asshole.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου