Ας μιλήσουμε κάποια στιγμή και με ονόματα...


Λύση για το τμήμα βόλεϊ δεν φαίνεται να υπάρχει ,ο Σαμικά δεν υποχωρεί σε αυτά που διεκδικεί και το τμήμα οδηγείται στην Α2. Ο Καζάζης προφανώς ξέρει πράγματα μέσα στην ομάδα και ξέρει τι παίζεται ,αλλά σε κάποια φάση πρέπει να αφήσουμε τις σπόντες και τις γενικολογίες. Εδώ έχουμε εκτοξεύσει το χρέος του τμήματος στο 1.000.000€ και ντρεπόμαστε να πούμε ότι αυτό άρχισε να συμβαίνει επί διοικήσεων Θανάση Γιαννακόπουλου...

Σχόλια

  1. Αυτό που συμβαίνει στο βόλει του Παναθηναικού το φετινό καλοκαίρι είναι σαν την ταινία "Η μέρα της μαρμότας".
    Εν τω μεταξύ δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι δεν είναι μόνο οι Αντράε,Έρπ, Ανδρεάδης και Σαμικά γιατί έπονται Σμαραγδής,Λάππας,Ντονάς,Παπαδημητρίου,Αγκάμεζ και η λίστα τελειωμό δεν έχει με τις προσφυγές.
    Όσον αφορά τα ονόματα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα αναφέρουν απο την στιγμή που υπήρχαν υπεύθυνοι στο ΤΑΑ Παναθηναικός όπως είναι ο Λιακόπουλος,ο Κίτσιος που ήταν τότε πρόεδρος στον Ερασιτέχνη, αυτοί άλλωστε έβαζαν τις υπογραφές.
    Όταν πέρισυ καταφέραμε κόντρα σε όλους και όλα με την Πάτρα να σωθούμε λέγαμε να μην ξαναυποστούμε τέτοιο μαρτύριο αλλά απο ότι φαίνεται δεν το γλυτώνουμε. Γιατί για να μην γελιόμαστε η μεταγγραφική αγορά πλέον είναι πολύ φτωχή οι υπόλοιποι έχουν κάνει τις κινήσεις τους,πόσο μάλλον να έχει ξεκινήσει η προετοιμασία.
    Υ.Γ. Απο το καλοκαίρι του 2008 και την φυγή του Βλάση με μηδενικό χρέος μέσα σε τέσσερα χρόνια φτάσαμε στο 1 εκατομμύριο, Κρίμα και για τον Θανάση που μπήκε στο "τρυπάκι" περι ευρωπαικού και στο βόλει αλλά δυστυχώς τα λεφτά που έδωσε τότε μάλλον πήγαν "άκλαφτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παναθηναικο πρεσσ τελικα ποιος φταιει μπες στο volleynews να διαβασεις τις δηλωσεις του δηκηγορου των παικτων ειναι δυνατο να κλεινουν ραντεβου για αυριο και να το αναβαλλουν τελικα ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεμματα μου φαινεται οτι δικαιωνεται ο στελλαρας θελουν την ομαδα στην α1 θελουν να χουν τμημα βολει η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνονόματε και εγώ το διάβασα αυτό και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Το τμήμα αυτό έχει καταντήσει χειρότερα και απο τα τούρκικα σίριαλ και το άρθρο που ανέβηκε στο leoforos έχει απόλυτο δίκιο.
    Η τελευταία τριετία είναι η χειρότερη στην ιστορία του βόλει του Παναθηναικού χειρότερη και απο την διετία 1992-1994 και απο την τετραετία 1997-2001 δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου