Γιατί δεν δηλώνουμε για έδρα των τμημάτων του βόλεϊ τον Άγιο Θωμά;


Διάβασα ότι ο Παναθηναϊκός δήλωσε και φέτος για έδρα τον Τάφο του Ινδού ,αναμένοντας -λογικά- την αρνητική απάντηση της ομοσπονδίας αφού το κλειστό δεν πληρεί τα κριτήρια για το ύψος. Παράλληλα ,ο Πανελλήνιος που πριν 1 μήνα θεωρείτο δεδομένο ότι θα υπάρξει απορρόφηση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ απο εμάς ,ζητάει για το κλειστό της Κυψέλης 80.000€. Ένα ποσό που δεν παίζει να μπορεί να το δώσει ο Ερασιτέχνης. Τέλος ,υπάρχουν οι λύσεις του Μετς και της Γλυφάδας που έχουν αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου και μια πιθανή επιστροφή σε αυτές τις έδρες δεν συγκινεί κανέναν.

Με δεδομένα τα παραπάνω και χωρίς να γνωρίζω τις οικονομικές αξιώσεις που μπορεί να ζητήσει ο Δήμος Αμαρουσίου ,γιατί δεν κάνει ο Ερασιτέχνης μια κίνηση προς  το κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι; Δεν μπορώ να ξέρω αν θα ζητήσουν τα ίδια για ενοίκιο κι εκεί ,αλλά μια προσπάθεια θα μπορούσε να γίνει φαντάζομαι. Και θα μπορούσε να δράσει ως μεσολαβητής και ο Βασίλης Κωνσταντίνου που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Δήμο..

Να πάνε και τα δύο τμήματα βόλεϊ εκεί πέρα. Καμίνι δεν ξέρω αν θα γίνεται το κλειστό ,αλλά η λογική λέει πως θα υπάρχει μεγαλύτερη παρουσία.

: Και αν δεν κάνει ,υπάρχει και το Σπόρτινγκ...

Σχόλια

  1. Πάντως όσον αφορά το βόλει αντρών χθες διάβαζα ότι για μία ακόμη φορά ούτε θυμάμαι πόσες συναντήσεις έγιναν αυτό το καλοκαίρι τα βρήκαν Μακρόπουλος και το γκρουπ των επενδυτών. Αντε να δούμε γιατί πλέον τα χρονικά περιθώρια μειώνονται δραματικά και έτσι όπως πάμε δεν το γλυτώνουμε τον υποβιβασμό. Βέβαια στην αγορά έχουν μείνει λίγοι καλοί παίκτες είναι και ο Ηρακλής στην μέση, οπότε πολύ φοβάμαι μην ζήσουμε και φέτος τα περισυνά δράματα.
    Όσον αφορά το γήπεδο πονεμένη ιστορία μακάρι να δουν και την περίπτωση του Σπόρτιγκ, αλλά είναι κατάντια να φτάνουμε να γινόμαστε "τσιγγάνοι" μέσα στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου