Απο τα 64 εκατομμύρια του 2008 ,στα 3 και με το ζόρι του 2012..


Όταν ο Τζίγγερ το 2008 άνοιγε την ΠΑΕ ,μεγάλα οικονομικά μεγέθη της Ελλάδας έκαναν "ντου" στην ΠΑΕ και κατέθεσαν τα λεφτά τους για να είναι μέσα στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. 64,36 εκατομμύρια ευρώ μαζεύτηκαν (και τότε δεν είχε καλυφθεί η ΑΜΚ των 80 εκατομμυρίων ευρώ) με τους Γιαννακόπουλους ,Βγενόπουλο ,Πατέρα ,Πολέμη ,Ζολώτα ,Δάβαρη ,Νίκα ,Ξυλά να είναι τα πρώτα ονόματα που πλαισίωναν την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

4 μόλις χρόνια μετά ,η ΠΑΕ δεν μπορεί να καλύψει μια ΑΜΚ των μόλις 6 εκατομμυρίων ευρώ. Για την ακρίβεια μαζεύει με το ζόρι 3 εκατομμύρια και με συμμετοχή να υπάρχει μόλις απο 2 άτομα ,τον Βγενόπουλο και τον Πολέμη ,οι οποίοι δεν έχουν και την διάθεση να αυξήσουν το ποσοστό τους. Απο την άλλη ,η Παναθηναϊκή Συμμαχία μάζεψε 1,1 εκατομμύριο λιγότερα και δεν καλύπτει το ποσοστό του 54,7% που κατέχει.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως στην ΑΜΚ του 2008 ,ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού ή αλλιώς οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ,είχαν συμμετάσχει μαζεύοντας συνολικά το ποσό των 4.362.338 ευρώ. Δηλαδή περισσότερα απο όσα μαζεύτηκαν για την τωρινή ΠΑΕ!

Με άλλα λόγια μιλάμε για την πλήρη απαξίωση της ΠΑΕ ,η οποία προήλθε απο τους ίδιους τους μετόχους της. Οι Τζίγγερ-Βγενόπουλος-Γιαννακόπουλοι-Πατέρας αποτέλεσαν την αιτία για όλες τι εσωτερικές διαμάχες και προβλήματα και ταυτόχρονα αποτέλεσαν και τον κύριο λόγο που η ΠΑΕ σήμερα δεν είναι ούτε για ...φτύσιμο. Γιατί που πήγαν οι Ζολώτας, Δάβαρης ,Νίκας ,Ξυλάς και οι υπόλοιποι μικρομέτοχοι; Πολύ απλά ξενέρωσαν ...ούτε απο λεφτά στερέψανε για να μην μπορούν να βάλουν ούτε λίγα ,ούτε κάνανε το show τους και φύγανε. Ξενέρωσαν ,όπως ξενέρωσε όλος ο κόσμος του Συλλόγου με όλες τις ασόβαρες καταστάσεις που ζήσαμε.

Και σκεφτείτε ότι η τιμή της μετοχής υποδεκαπλασιάστηκε ...

ΥΣ: Η αλήθεια είναι ότι περίμενα τον Τίτο Βασιλόπουλο να συμμετάσχει ...τελικά έπεσα έξω.

ΥΣ2: Η ΠΑΕ μας αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Μια ΠΑΕ που δεν έχει φράγκο στα ταμεία της κι όμως δεν ψάχνει ούτε νέους επενδυτές ,ούτε διαφημίζει και την ΑΜΚ. Απίστευτο ε;

ΥΣ3: Ο Βγενόπουλος κατέβασε την τιμή της μετοχής στα 0,3€ απο 3€. Πολλοί λέγανε ότι το κάνει ,είτε για να βάλει νέους επενδυτές μέσα στην ΠΑΕ ,είτε για να αυξήσει ο ίδιος πιο φθηνά το ποσοστό του. Τελικά δεν έγινε τίποτα απο τα δύο. Θέλετε την άποψη μου; Κερδίζει χρόνο και περιμένει να φανεί ανεπαρκές το εγχείρημα της Συμμαχίας ...μόνο έτσι μπορώ να το δικαιολογήσω.

Σχόλια

  1. ΓΙα τους άλλους λοιπόν λέφτα βάλανε γιατι το είδαν ως μια καλή ευκαιρία
    να ακουστεί το ονόμα τους και να κάνουνε παράλληλα και μια επένδυση.Γιατι μετοχές πήρανε δε τα βάλανε τα χρήματα στο έτσι..Έστων και αν τις πληρώσαν ακριβά , σε κάθε περίπτωση ήταν επιλογή τους . Επειδή ακριβώς δεν υπήρχε καμία συνέχεια είναι φανερό οτι ήταν απλά περαστικοί στα του Παναθηναικού . Και τι πρέπει να κάνουμε τώρα 4 χρονια μετά να τους μνημονεύουμε επείδη το 2008 βάλανε καποια χρήματα ;..

    Δεν
    αντιλαμβάνομαι τι εννοείς . Άσε που ο περισσότερος κόσμος δε τα έβαλε
    ποτέ με Νίκα , Ξυλά και κτλ γιατι πέρασαν ως αδιάφοροι.

    Τώρα
    επειδή τους έκραξε ( ; )το Ντέρμπι και η Πράσινη που τους διαβάζουν 3000
    άτομα και τους δύο μαζί ..σιγά τα ωά...Μια καλή δικαιολογία είναι που
    χρησιμοποιούν μεταξύ άλλων γιατι δεν επιθυμούν πλεον να βάζουν χρήματα..

    Σε
    κάθε περίπτωση εγώ δε τα έχω με αυτούς έτσι και άλλιως μικρομέτοχοι
    είναι δε περίμενα κάτι από αυτούς ..Για τον Βγενόπουλο ήταν κυρίως το
    σχόλιο που έκανα και γι αυτούς που τον γλύφουν και τον υπερασπίζονται
    χωρίς ίχνος ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεχνας τον φακελο μιγκ που φιγουραρε σε γνωστο σαιτ για παρα πολυ καιρο, το ζολωτα των 10 μυριων που χλεαυστηκε σαν οψιμος Παναθηναικος απο το τουλουμποειδες παρασιτο , και μην πουμε περι πεντελικου που εδειξε οτι τελικα σε αυτην την ομαδα δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν και τιποτα
    κατα τα αλλα καλουμε να βαλουν λεφτα καποιοι τους οποιους οποιο ποσο και να βαλουν θα τους χλευασουμε στο τελος χωρις βεβαια εμεις να εχουμε γινουμε μελοι ( δεν παει στο βαγγελη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός ειδικά στο σχόλιο για την απαξίωση της ομάδας από τους ίδιους τους μετόχους της !
    Η κοροίδια πάντως που τραβάμε δεν έχει όριο .

    Μας έλεγε ο κ.Βγενόπουλος για το 0.33 έβαζε λυτούς και δεμένους ...δημοσιογράφους να γράφουνε για την Σημαντικότητα του 0.33 για να βάλει τελικά 200 χιλιάρικα ! Η κοροίδια που έχουμε τραβήξει από τον κ . Βγενόπουλο είναι ανεπανάληπτη...
    Μας έλεγαν για την ΓΗΠΕΛ έβαλαν λυτούς και δεμένους .."οπαδούς"να γράφουνε ολημερίς και ολονυχτύς για την ΓΗΠΕΛ πάπαλλα και η ΓΗΠΕΛ...

    Και το χειρότερο όλων είναι οτι ακόμα εδώ αυτός ο κύριος ! Τουλάχιστον από τον Τζίγγερ απαγκιστρωθήκαμε από αυτόν και τους αυλικούς πότε θα απαγκιστρωθούμε ;

    Κατά τη γνώμη μου οι Ξυλάδες Νικάδες και λοιποί δεν τους φταίει οτι ξενερώσαν...απλά κάναν το κομμάτι τους και χαίρεται !

    Γενικά η κατάσταση μας έχει πάρα πολλες ομοιότητες με την ΑΕΚ .Και στην ΑΕΚ μπήκαν χρήματα και τώρα ψάχνουνε τους μετόχους με το κυάλι . !! Τουλάχιστον εκεί δε τους γλύφουνε όπως κάνουνε μερικοί δικοί μας.. όταν αρχίζουμε και εμείς το κυνήγι...τότε θα δούμε άσπρη μέρα !!

    Τέλος ελπίζω επειδή βλέπω πολλά κοινά σημεία μετα της ΑΕΚ να έρθει και σε εμάς κάποιος επενδυτής όπως φαίνεται οτι ήρθε σε αυτούς.. Πραγματικά οι συμπτώσεις με την ΑΕΚ είναι πολλές..βλέπε και Supporters - Παναθηναική Συμμαχία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opou anakateuthike o vgenopoulos to katestrepse ite legete giaepixeirisis ite gia krati(kupros)ite gia panathinaikos akoma k ean apotyxi to egxirima tis sumaxias mono kako tha kanei ston panathinaiko h epanefanisi tou kuriou ipeuthenou pou eftase o panathinaikos os edo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σου απαντήσω σε δύο πράμματα τα οποία θεωρώ άξια απάντησης..αφού έκανες τον κόπο και έγραψες ένα μεγάλο κείμενο.
    1)Πρώτον ο Βγενόπουλος έλεγε να πέσει η μετοχή από 3 ευρώ στο 0.33 για να μπεί στην αύξηση και να βάλει 15 εκατομμύρια ευρώ . Σύμφωνα με δική του δήλωση αυτός ήταν ένας από τους όρους και ο άλλος η Γηπελ.
    Η λέξη κοροίδια αφορούσε συνολικά τη συμμετοχή του Βγενόπουλου στον Παναθηναικό και τα άπειρα ήξεις αφίξεις που δε χωράνε να τα γράψω.
    2) Ο Αλαφούζος θέλησε να έχει στη κατοχή του την ΓΗΠΕΛ αφού σύμφωνα με τη δική του γνώμη μπορεί να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό . Σύμφωνα πάλι με τον Αλαφούζο συμφώνησε ο Βαρδινογιάννης οικονομικά να καλύψει οτι προέρχεται από την ΓΗΠΕΛ. Τα παραπονά σου λοιπόν στη νέα διοικηση για την Γηπελ γιατι αυτό ήταν δική της απόφαση . Σε κάθε περίπτωση την ΓΗΠΕΛ την ξεχάσανε όλοι αυτοί που γράφανε μέρα νύχτα γι αυτήν λέγοντας οτι αποτελεί το μείζον πρόβλημα του συλλόγου ναι ή όχι ? Δεν είναι τουλάχιστον ύποπτο οτι θέμα που απασχόλησε καθημερινά τόσα έντυπα και site ξαφνικά έπαψε να απασχολεί μετά την ΕΠΙΛΟΓΗ Αλαφούζου να την κρατήσει ;Αν δεν ήταν κατευθυνόμενη αυτή η τάση τότε τι ήταν.

    Ο καθένας ας καταλαβαίνει οτι θέλει.Από την αρχή ήταν ένα θέμα που πήρε διαστάσεις μόνο και μόνο μέσα στον πόλεμο ενάντια στον Βαρδινογιάννη . Όταν αυτός έφυγε όλα σταμάτησαν , αυτό ήταν μια ακόμα ένδειξη οτι το θέμα δεν ήταν καθόλου ουσιαστικό , όπως και το 0,33.

    Δεν είναι καθόλου ανακρίβεια είναι πως θέλει κανείς να αντιληφθεί τα
    πράμματα και εσύ από οσα γράφεις για την ΓΗΠΕΛ αναπαραγάγεις τη γραμμή
    Βγενόπουλου . Για την ΓΗΠΕΛ πραγματικά και αυτά που έγραψα...πολλά ήταν , και ειλικρινά σου λέω δεν έχω τη διάθεση να το υπεραναλύσουμε . Άμα καίγεσαι τόσο πολυ για την ΠΑΕ μπες τον site και διάβασε όλες τις συμβάσεις που είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και κάνε ΜΗΝΥΣΕΙΣ σ ότι δε σου αρέσει , εσύ και οποιοσδήποτε άλλος έχει αμφιβολίες - ενστάσεις .

    Εσύ μπορείς κάλλιστα να τους μνημονεύεις αυτούς, δικαίωμα σου. Όπως υποστηρίζεις τον Βγενόπουλου να υποστηρίζεις και αυτούς εξάλλου πάνω κάτω την ίδια γραμμή είχαν.
    Εγώ μπορώ κάλλιστα να τους κρίνω , χαίρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωρις καμια διαθεση υπεραναλυσης, θα πω δυο πραγματακια για καποιον τριτο που ισως μπει και διαβασει τα σχολια.
    Το επαναλαμβανω για άλλη μια φορα! Ο Βγενο ειχε ζητησει:
    Α. Τιμη μετοχης στα 0,33€ Β. Αναληψη ολων των ευθυνων (ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ) του προτζεκτ της διπλης αναπλασεως από τον Τζιγγερ. Οχι σκετο ΓΗΠΕΛ. Μαλιστα ειχε πει οτι σε περιπτωση που γινει μονο το Α θα συμμετεχει κανονικα στην ΑΜΚ συμφωνα με το ποσοστο του, πραγμα το οποιο εκανε και αμεσως μετα παραιτηθηκαν 3 μελη του ΔΣ προσκειμενα στην οικογενεια και εμεινε η ΠΑΕ χωρις διοικηση.
    Και κατι αλλο: Αν ο Βγενο πει οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη, αυτο δεν ειναι γραμμη Βγενο αλλα μια αντικειμενικη αληθεια, ενα ΓΕΓΟΝΟΣ! Αν πει οτι αγοραζοντας ενα ακινητο πληρωνεις και φορο μεταβιβασης, και αυτο δεν ειναι γραμμη Βγενο, αλλα ενα γεγονος! Ετσι, λοιπον, ΓΕΓΟΝΟΣ ειναι οτι η ΠΑΕ και οχι η ΓΗΠΕΛ επιβαρυνεται με οσες ευθυνες προκυψουν στο μελλον και οχι γραμμη Βγενο... Ο Αλαφουζος ειχε πει οτι ο Τζιγγερ θα αναλαβει τις υποχρεωσεις στον Μπομπολα και οτι αν προκυψουν προς τον Βωβο, θα τις αναλαβει ο ιδιος ο Αλαφουζος. Αυτα βεβαια δεν τα ειδα πουθενα υπογεγραμμενα στο συμφωνητικο της μεταβιβασης των μετοχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα 12 τα έβαλε μιας και το μαγαζί ήταν δικό του . Τα ανοίγματα λοιπόν που το ανάγκασαν ναβάλει τα12 εκ που λες ήταν δικές τους κινήσεις , ποιος περίμενες να τα βάλει το 2007 , ο Ξυλάς ας πούμε ; Όσο για τα 5 της πολυμετοχικότητας , ειλικρινά τι τα αναφέρεις . Όταν ο μικρομέτοχος Ζολώτας έχει βάλει τα διπλάσια από τον κάτοχο της πλειοψηφίας τον μετοχών , είναι ρεζιλίκι του Τζίγγερ .


    Το αν κορόιδεψε ο Βγενόπουλος είναι κρίση σου , όπως ο καθένας έχει την δική του γνώμη . Λάθη έκανε ποιος τον αμφισβητεί ; Αλλά τα καλά που έκανε ήταν περισσότερα όπως και να έχει . Για μένα ..


    Σήμερα λοιπόν , θα έπρεπε να καθαρίσουν την βρώμα , αυτού που εγκαλούσαν τους Πατέρα-Βγενόπουλο-Πολέμη-Ξυλά-Ζολώτα , ΑΥΤΟΙ που ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ . Έτσι ;
    Ο μεν Βαρδινογιάννης τον πούλεψε , αφήνοντας πίσω του καμμένη γη , με ένα γηπεδικό όνειρο που έχει κάθε οπαδός μας , δέσμιο του αύριο . Ο Βωβός έχει απειλείσει ευθέως με υπέρογκες αγωγές , ενώ στην γωνία είναι και ο συνεργάτης της οικογένειας , ο Μπόμπολας .
    Ο δε Γιαννακόπουλος , ο junior , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ έχει βάλει ένα ποσό , έστω και μικρό-συμβολικό , ΟΥΤΕ στην ΑΜΚ μπαίνει . Παρόλα αυτά πουλάει παναθηναικοφροσύνη , στηλιτεύοντας άτομα που παρά τα λάθη έκαναν τον Παναθηναικό όπως τον ονειρεύεται ο καθένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλασσικά εικονογραφημένα...

    Για την ιστορία και ο Τζίγγερ έβαλε 12 εκ πριν γίνει η πολυμετοχίκοτητα το 2007 για ζημιές που είχε η ομάδα. Και έβαλε και άλλα 5 εκ επι πολυμετοχικότητας .

    Αλλά τι έχει να λέει αυτό ? Τι έχει να λέει που έβαλε 22 εκ ? Μπράβο του τότε που τα έβαλε για αυτό τον πίστεψε και τόσο κόσμος , μεταξύ αυτών και εγώ . Άλλο όμως τι έγινε πριν 4 χρόνια και άλλο τι έκανε τα επόμενα χρόνια και πόσο μας κορόιδεψε και μας κοροίδευε.
    Και αυτό εγώ στηλίτευσα.

    Το point για να μη χαθείς στη μετάφραση δεν είναι τα χρήματα που έβαλε ο Τζιγγερ ούτε τα χρήματα που έβαλε ο Βγενόπουλος το θέμα είναι η κοροίδια και οτι τώρα είμαστε με 27 εκ χρεη στο κεφάλι και όλοι κάνουν τους ΑΛΕΚΟΥΣ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα έχει δίκιο , ο Βαγγέλης . Ο Βγενόπουλος έβαλε 22 μύρια για να ... απαξιώσει την ομάδα σε 4 χρονάκια . Άλλωστε αν ήθελε να την απαξιώση , δεν μπορούσε να βάλει πχ 5-6 μύρια αντί για 10 .. Λογικό άλλο αυτό .
    Όπως επίσης και ο Ζολώτας που ... έκανε το κομμάτι του . Βάζοντας 10μύρια . Ε καλά τώρα ..
    Αλεξιπτωτιστής και αυτός και όλοι .
    Ευτυχώς βάζει λεφτά ο Γιαννακόπουλος τώρα που έφυγε ο Βαρδινογιάννης στις ΑΜΚ να όλα κομπλέ , έτσι ;
    Ή μήπως ο Γιαννακόπουλος δεν είναι μέτοχος με υποχρεώσεις ;
    Υ.Γ: Μπράβο στον Πολέμη για τα ποσό που έβαλε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ 64 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΤΕ??
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΤΕ... ΕΡΡΕΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΛΕΣ...
    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, "ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sebastian Leto13/12/12 3:00 μ.μ.

    Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.


    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου