To πρωτάθλημα Ελλάδος δεν απαξιώθηκε απο τον κ.Κανένα! Υπάρχουν αιτίες και ονοματεπώνυμα.

Newsbeast.gr

Πορτογαλική ιστοσελίδα ,έβγαλε πίνακα με τα εισιτήρια που κόπηκαν στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και η Ελληνική Super League σημείωσε πτώση 23,5%. Συγκεκριμένα έκοψε 400.000+ εισιτήρια λιγότερα.

Για αυτό βέβαια δεν φταίει η οικονομική κρίση μόνο ,όπως μας ενημερώνει το newsbeast (αναδημοσιευμένο κείμενο απο το γαυροαντικειμενικό μιντιακό συγκρότημα της Καλλιθέας ,sportday ,sportfm) ,αλλά η συνεχής απαξίωση που υπάρχει τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η δικτατορία και η ανάγκη να παίρνει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα ,οι δύο παράγκες που βγήκαν στην φόρα και πέρασαν στο έτσι ,οι συνεχείς ατυχείς διαιτησίες ,τα ακριβά εισιτήρια σε γήπεδα μπουρδέλα ,οι συμμετοχές ομάδων που δεν καλύπτουν ούτε τα βασικά για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και η μηδαμινή πρόληψη για την αναβάθμιση ομάδων απο την επαρχία. Ο κόσμος λοιπόν έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτήν την κωμωδία και θα συνεχίσει να το κάνει με πιο έντονο βαθμό. Αλλά εσείς μπορείτε να τα ρίχνετε μόνο στην οικονομική κρίση για να μην νιώθετε άσχημα.

ΥΣ: Διαβάστε το άρθρο ,εδώ.

Σχόλια