O κόσμος στηρίζει την ομάδα μέσω των διαρκείας!


Αν και η εγγραφή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν έχει εντυπωσιάσει και ο κόσμος που έχει γραφτεί μόλις που ξεπέρασε πριν 2 μέρες τους 5.000 ,οι κάρτες διαρκείας πουλάνε σαν τρελές με βάση και τα αρνητικά δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα. Χθες ,οι πωλήσεις σταματήσανε στις 8.033 κάρτες διαρκείας ,δηλαδή 3.000 σχεδόν περισσότερες απο τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει και για μένα εκφράζεται με τον πιο έντονο τρόπο η καχυποψία που έχει ο κόσμος για το εν λόγω εγχείρημα. Ειδικά ,αν σκεφτείτε πως και αρκετοί που έχουν εισφέρει στην Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι απο επαρχία ή εξωτερικό ,αυτό δείχνει πως οι εντός των τειχών της Αθήνας -που αγοράζουν τα διαρκείας- έχουν βρει τον τρόπο των εισιτηρίων να δηλώσουν την στήριξη τους στην ομάδα ,"σνομπάροντας" την λαϊκή βάση.

Προφανώς ,τα παραπάνω δεν σημαίνουν και την προεξόφληση του εγχειρήματος ,αλλά όταν ένας Αθηναίος -κατά κύριο λόγο- Παναθηναϊκός αγοράζει το διαρκείας του και δεν σκάει ούτε ένα 20ρικο για την Συμμαχία ,τότε μόνο σε σκέψεις μπορεί να σε βάλει.

Έχω ξαναπεί πως η λαϊκή βάση είναι το ιδεατό μοντέλο και μια πράξη υπευθυνότητας προς αυτό που αγαπάμε ,αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνομαι μέχρι στιγμής για το πρόβλημα της καχυποψίας...

Σχόλια

  1. Αδελφέ, μη ξεχνάς ότι υπάρχει και οικονομική διαφορά. Με 175 ευρώ γίνεσαι μέλος στην Συμμαχία, ψηφίζει διαρκείας όμως δεν παίρνεις. Πρέπει να δώσεις άλλα 100, ενώ με μια 200 παίρνεις διαρκείας και βοηθάς την ομάδα. Εγώ αυτό έκανα και έδωσα άλλα 20 ευρώ στην Συμμαχία. Να μου πεις για 50 ευρώ τόση φασαρία;;; Δύσκολοι καιροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναπολιτανος13/12/12 3:07 μ.μ.

    ρε αδερφε γραψτο καλυτερα ομως......τι εγγυησεις εχει παρει ο κοσμος για να γινει μελος της συμμαχιας και μελος της λαικης βασης????ειδες πουθενα τους ορους της μεταβιβασης????πολυ λογικο απο την στιγμη που για χρονια ειχες το πογκροπ της οικογενειας με τους αυλικους του να ζητας να δεις τα αυτονοητα.....την οριστικη και αληθινη της απομακρυνση....τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος του Παναθηναικού πρέπει να στηρίξει τη συμμαχία. Νομίζω ότι αυτό θα γίνει, αλλά όπως είπατε και εσείς υπάρχει καχυποψία , οπότε το όλο εγχείρημα χρειάζεται κάποιο χρόνο. Θέλει να δεί τις κινήσεις του Αλαφούζου , την έμπρακτη βοήθεια προς την ομάδα είτε μέσω της συνεχούς υποστήριξης, τόσο στα όργανα του ποδοσφαίρου (διατησία ΕΠΟ κλπ) , όσο στις μεταγραφές αλλά και στην πορεία που θα έχει στο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου