Ρε ξεφτίλες δώσατε δωρεάν διαρκείας στην Derby;

ΣΑΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...

Με αφορμή την σημερινή προσφορά της εφημερίδας Derby News που για ακόμη μια χρονιά βρίσκει τρόπο απο την ΠΑΕ για να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας ,θα σας πω μια ιστοριούλα -που δεν πίστευα πως είχε νόημα να αναφέρω- και θα καταθέσω κάποιες απλές ερωτήσεις μπας και βρεθεί ένας άνθρωπος απο την ΠΑΕ να απαντήσει.

Πριν απο 2 μήνες σχεδόν
,υπήρξε μια ιδέα ,τα μεγαλύτερα Παναθηναϊκά blogs να ζητήσουμε απο την ΠΑΕ μια χάρη (γιατί ως χάρη το βλέπαμε). Αυτή η χάρη θα είχε να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας και σχετιζόταν με αυτό που γίνεται χρόνια στα ΜΜΕ και προσφέρονται δωρεάν. Όπως καλή ώρα σήμερα κάνει η Derby. Έτσι στις 19 Ιουνίου στάλθηκε ένα mail στον Γιάννη Αλαφούζο ,μιας και άκρες απο την ΠΑΕ δεν υπάρχουν και ήταν ο μόνος που -φαίνοταν πως- θα μπορούσε να μας δώσει μια απάντηση, εξηγώντας του το σκεπτικό.

Τι έλεγε η "ιδέα" που είχαμε; Αν γινόταν και με δεδομένο ότι τα Παναθηναϊκά blogs τα διαβάζουν περισσότερο πλέον απο τις "Παναθηναϊκές" εφημερίδες ,να μας δοθεί η δυνατότητα να δώσουμε ,τα 5 blogs που ήμασταν , δωρεάν έναν μικρό αριθμό διαρκείας (ή έστω ένα) στους αναγνώστες μας με κάποιου είδους κλήρωση. Και επειδή αυτό μπορούσε να θεωρηθεί ως νταβατζιλίκι (με ποιο δικαίωμα να απαιτούμε να μας χορηγηθούν δωρεάν διαρκείας;) ,είπαμε στον Γ.Αλαφούζο πως υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουμε 1 ή 2 διαρκείας και να διαθέσουμε αυτά. Απλά να μας βοηθούσε στον τρόπο επίτευξης κάτι τέτοιου και να αποτελέσει την γέφυρα με την ΠΑΕ. Επαναλαμβάνω ,πως αν δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να μας δώσουν έστω και ένα διαρκείας δωρεάν ,τότε θα πληρώναμε 1 ή 2 εμείς απο την τσέπη μας.

Ο κ.Αλαφούζος μας ενημέρωσε άμεσα (το επόμενο πρωί για την ακρίβεια) πως η ιδέα αυτή θα συζητιόταν στην ΠΑΕ και θα μας ενημέρωναν. Τι απάντηση μας έδωσε; Ψάχνουμε κι εμείς να την βρούμε ,γιατί μάλλον μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη...

Προφανώς ,δεν υπήρχε λόγος να ανεβάσουμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα μιας και όπως είπα και παραπάνω ,στην ουσία ζητούσαμε χάρη απο την ΠΑΕ (ή διευκόλυνση όπως θέλετε πείτε το). Δικαίωμα τους οπότε να μην μας απαντήσουν ή να αγνοήσουν το "αίτημα" μας. Μαγαζί τους είναι η ΠΑΕ (και όχι ο Παναθηναϊκός ,γιατί και οι ίδιοι μπορεί να τα χουν μπερδέψει) και ό,τι θέλουν κάνουν με τα διαρκείας. Αλλά όταν μου δίνουν τζάμπα διαρκείας στην εφημερίδα που πουλάει maximum 500 φύλλα και έχει κάνει μπουρδέλο την ομάδα και τον κόσμο ουκ ολίγες φορές ,τότε είναι πάνω απο τις δυνατότητες μου να το προσπεράσω.

Και ρωτάω ,

Με ποια λογική δίνετε 100(!!) δωρεάν διαρκείας στην εφημερίδα του Γκόντζου; Τα είχατε συμφωνημένα να σας κάνει πλάτες στο εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και να του δώσετε τζαμπέ διαρκείας και κάνα αποκλειστικό;

Η διαφάνεια που λέγατε κ.Αλαφούζο ,πότε με το καλό θα ανέβει στο paomprosta.gr να βλέπουμε που πάνε τα λεφτά μας και συγκεκριμένα να βλέπω που πάνε τα λεφτά που χω βάλει. Γιατί να σας θυμίσω μέχρι σήμερα υπάρχει ένα ΔΣ που πρέπει να τρέχει την ΠΑΕ ,αλλά δεν έχει δικαίωμα να κάνει τις δικές του επιλογές marketing όσο δεν έχει ψηφιστεί απο τον κόσμο. Αυτό δεν ήταν και το πλάνο σας; Να βγαίνει το ΔΣ απο τον κόσμο. Άρα θα μας πείτε πως ακριβώς συμφωνήθηκε να δοθούν αυτά τα διαρκείας;

Κ.Βασιλαρά ,προφανώς θα τα μάθατε κι εσείς τα νέα ότι η ...αγάπη σας ,ο Κώστας Γκόντζος τσέπωσε τα διαρκείας και τα προσφέρει στους αναγνώστες του. Ούτε κλήρωση θα χρειαστεί να κάνει ,μιας και τα 100 διαρκείας αντιστοιχούν σχεδόν (για να μην γίνομαι και άδικος) σε αυτούς που τον διαβάζουν. Θα κάνετε κάποιο σχόλιο κ.Βασιλαρα ή ...αυτά είναι τα Παναθηναϊκά μέσα που έχετε;

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική δεν δίνετε έστω ένα διαρκείας σε κάποια blogs που σας το πληρώνουν κιόλας και δίνετε στο έτσι 100 στον Κώστα Γκόντζο. Ή μάλλον μπορώ να αντιληφθώ τον λόγο (=να σας γλείφει σε καθημερινή βάση. Παλιά του τέχνη κόσκινο) ,αλλά αδυνατώ να τον κατανοήσω. Κ.Αλαφούζο ,αν πορεύεστε με τους αγαπητικούς σας ρώτηστε τον συνονόματο σας πόσο ωραία συνθήματα μπορούν να βγουν και για σας. Σκοπός όλων είναι να υπηρετούμε και να βοηθάμε τον Παναθηναϊκό. Όχι να περνάμε αυτά που θέλουμε και να κάνουμε τον κόσμο ηλίθια πρόβατα.

ΥΣ: Τα άλλα blogs ήταν το mypanathinaikos ,το newspao ,το aneksartitoipanathinaikoi και το panathamou. Κανένα απο τα παραπάνω δεν έγλυφε το εγχείρημα του Γ.Αλαφούζου ,όπως έκανε η derby.

Πάρτε και ένα πρωτοσέλιδο της derby ,για να καταλάβετε τι εννοούσα περί γλειψίματων και προπαγανδιαστικών πρωτοσέλιδων. Είναι απο τις 3/7 ,μια μέρα μετά την έναρξη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

ΥΣ2: Στις αρχές Ιουλίου και όταν προέκυψε η κόντρα Αλαφούζου-Χατζηνικολάου ,απο το twitter του blog υπήρξε μια τοποθέτηση ,πως δεν είναι καλό να φανατιζόμαστε για διαμάχες τρίτων ,που στην τελική μπορεί να είναι και αφορμές για πιο παλιές τους κόντρες (Alter). Τον Γ.Αλαφούζο τον πείραξε. Σόρρυ ,που οι απόψεις μας δεν είναι επιδοτούμενες απο κανέναν...



ΥΣ3: Εμείς δεν θα γλείψουμε ποτέ κανενός τα @@. Το αντίστροφο ,μπορεί να γίνει κάποτε...

Σχόλια

  1. Και να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα της Παναθηναικής συμμαχίας..ευτυχισμένοι πρέπει να είμασταν..Είναι οτι πιο πρόχειρο μπορούσε να φτιαχτεί για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

    ΟΜΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΓ1.

    ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΑ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ :P ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΛΙΓΗ ΜΗ ΛΑΣΠΗ ΜΕ 100 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΞΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ Η ΣΤΟ ΑΛΛΟ ;)

    ΑΣ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΔΙΕΞΟΔΟΣ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ,ο καθένας έχει την άποψη του. Τα άλλα blogs γράφουν αυτά που πιστεύουν και διαφωνώ και γω. Αλλά προσωπικά ,είναι εκτός λογικής μου να μας γράψουν στα @@ τους και να μην μπορέσουμε να πληρώσουμε καν ένα διαρκείας για να το δώσουμε απο δω.


    Και επειδή έλαβα κάποια μηνύματα στο e-mail ,να θυμίσω πως πέρυσι το blog είχε δώσει 4 ή 5 εισιτήρια αγώνων δωρεάν στους αναγνώστες. Με λεφτά απο την τσέπη μας.


    Εγώ ,αυτό που έκανε η ΠΑΕ το θεωρώ ΞΕΦΤΙΛΑ. Με τον Τζίγγερ είχαμε τον Γκόντζο και άλλους διάσπαρτους αγαπητικούς. Με την Παναθηναϊκή Συμμαχία πάλι το ίδιο θα συνεχιστεί; Ε να πα να γαμηθούν.


    Και όσο για την λαϊκή βάση ,είμαι ο πρώτος που την στηρίζω γιατί πιστεύω σε αυτήν ,έστω και μακροπρόθεσμα και έχω γίνει μέρος της. Για να μην παρεξηγούμαστε ότι μιλάω έξω απο τον χορό.


    ΥΣ: Το να αναρωτιέσαι γιατί δεν ανοίγει η ΑΜΚ να δούμε μπας και μπει κάνας νέος επενδυτής ,δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πιστεύεις σε Πρίγκιπες και μαγικά χαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να μην δώσουν δωρεάν διαρκείας στην Derby; Αλλαξε... κάτι; Επειδή μεταβιβάστηκαν (κι οχι αγοράστηκαν) κάτι μετοχές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TERMINATOR 13 COLONOS13/12/12 3:07 μ.μ.

    ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ......... ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΝΣ ΔΙΧΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ UNITED WE STAND. ΜΟΝΟ G 13 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως εμεις εσάς διαβάζουμε.
    Οσο για να γίνω μέλος το είχα αποφασίσει αλλά μετά την στάση στο θέμα Μώραλη έκανα πίσω.
    Οσο για διαφάνεια άστο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έτσι αδελφέ. Χώσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου