Ciao (grande) Capitano!


Aν και μέσα μου θέλω να πιστεύω πως κάτι θα γίνει και θα ανατραπεί το σκηνικό με την αποχώρηση του Καραγκούνη ,δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως μιλάμε για μια ιστορική αποχώρηση και δυστυχώς για ακόμη μια φόρα ,όχι αυτή που πρέπει. Ο Καραγκούνης δεν θα τελειώσει -όπως φαίνεται- την καριέρα του στον Σύλλογο και ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά μια εμβληματική μορφή για τον Σύλλογο. Όχι λόγω των τίτλων που κατέκτησε ,αλλά λόγω αυτών που στερήθηκε.

Ο Γιώργος Καραγκούνης υπήρξε τυχερός γιατί στις αρχές του 2000 υπήρξε στέλεχος μια μεγάλης ελληνικής ομάδας και υπήρξε άτυχος γιατί έπεσε πάνω στην παράγκα του Σωκράτη Κόκκαλη. Έπαιζε με μια ομάδα που γαμούσε στην Ευρώπη μέσα στα γήπεδα και την γαμούσαν στην Ελλάδα εκτός του αγωνιστικού χώρου. Δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως αυτό που είπε ο Κάρα για την ομάδα του 2003 δεν με βρίσκει και σύμφωνο. Και για μένα υπήρξε η καλύτερη και πιο έντονη μου χρονιά βλέποντας την ομάδα. Απο όλες τις απόψεις.

Όσο για αυτούς που κρίνουν αρνητικά τον Καραγκούνη και δεν τους καίει η αποχώρηση του ,τότε ή δεν θα έχουν ζήσει την ομάδα στις αρχές του 2000 ή θα έχουν πάθει αμνησία.

ΥΣ: Τις επόμενες μέρες όλο και κάτι θα ανέβει για τον Κάρα... αυτό έλειπε.

ΥΣ2: Ομπράντοβιτς ,Μπατίστ ,Μυλωνά και τώρα Καραγκούνης... 

Σχόλια