Όμιλος champions league μας έπεσε!


Τότεναμ ,Λάτσιο και Μαριμπορ οι αντίπαλοι μας για το europa league. Όμιλος που μόνο για europa δεν κάνει δηλαδή..

Η ομάδα θα πρέπει να παρουσιάσει σημαντική αγωνιστική βελτίωση για να μπορέσουμε να κοντράρουμε την αγγλική και την ιταλική ομάδα.

Σχόλια

  1. Πέρα από το προφανές οτι η κλήρωση είναι δύσκολη έπαιξε ΜΕΓΑΛΟ ρολο η κακή βαθμολογία του Παναθηναικού στην Ευρώπη τα τελευταία 3-4 χρόνια.. που μας έριξε για ΠΡΩΤΗ φορά στο Β γκρουπ στο ΟΥΕΦΑ...

    Από εκεί και έπειτα θα είναι μεγάλο ΣΦΑΛΜΑ αν η ομάδα δεν ενισχυθεί με έναν παίκτη..
    Ήδη κάποιοι αρχίζουνε να λένε οτι ο Παναθηναικός δεν έχει πιθανότητες να περάσει κ κτλ..Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μιλάτε ρε ..Ο Παναθηναικός ωφείλει στην ιστορία του να περάσει..και αν δεν γίνει αυτό να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και όλους τους αγώνες..ΕΛΕΟΣ πια με την μοιρολατρία ..που έχει πιάσει μερικούς τελευταία..Καλύτερη ομάδα η άλλη κτλ κτλ χαιρώ πολύ..Πάντα στην Ευρώπη οι άλλες ομάδες ήταν καλύτερες αλλά ο Παναθηναικός τις ξεπέρναγε..Κανονίστε λοιπόν όσοι είστε στον Παναθηναικό να παλεύετε για την ιστορία του συλλόγου που είναι ΠΑΝΤΑ μέσα στον Ευρωπαικό δρόμο και τις διακρίσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες με μαζοχα, αλλα μ αρεσε η κληρωση! Ετσι καταλαβαινεις οτι παιζεις Ευρωπη, παιζοντας με ομαδαρες. Θα προτιμουσα μονο αντι της Μαριμπορ, την Ραπιντ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσθένης13/12/12 3:15 μ.μ.

    είπε να γαμηθεί αυτή η carryόλα η κληρωτίδα!! πάλι καλά που δεν μας έπεσε και καμιά ανζί έτσι όπως το πήγαινε!!! εκτός της βελτίωσης που αναφέρεις αδερφέ θα χρειαστούμε ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ μια μεταγραφή ενός μέσου (όπως σωστά ανέφερες σε άλλο άρθρο) αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου