Νέα Ερασιτέχνη

Μετά απο μια περίοδο αβεβαιότητας όπου τα πάντα βρίσκονταν στον αέρα ακόμα και η σκέψη για απόσυρση ομάδων απο τις μεγάλες κατηγορίες είχε πέσει στο τραπέζι, ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει για την στελέχωση όλων των ρόστερ.
Ξεκινώντας απο το βόλει ανδρών όπου τελικά επήλθε η συμφωνία του προέδρου του Ερασιτέχνη με το γκρούπ των επιχειρηματιών που συμμετέχει και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος για να αναλάβουν το τμήμα, ανακοινώθηκε ο Στέλιος Καζάζης ως προπονητής ενώ γίνονται και οι πρώτες προσπάθειες για την στελέχωση του ρόστερ.
Στο βόλει γυναικών σε σχέση με την περισυνή ομάδα παρέμειναν οι Ελένη Ιχτιάρη, Έλενα Χριστοδούλου,Όλγα Μαλουσάρη και η μικρή η Αναστασία Μικρουδάκη, όπως και ο Σπύρος Χουντουμάδης ενώ η νέα ομάδα θα είναι ιδιαίτερα νεανική με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Πιο συγκεριμένα αποκτήθηκαν η 18χρονη κεντρική Αγγελική Καββαδία,η 20χρονη πασαδόρος Ελένη Κουντουρά, η 21χρονη λίμπερο Ιωάννα Μάρκου,η 21χρονη ακραία Αποστολία Νούσια,η 18χρονη πασαδόρος, Έλενα Γλύκα, η 16χρονη κενρική/ακραία Μαρία Σωτηρίου,και η 16χρονη διαγώνια Ανθή Βασιλαντωνάκη.
Υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Πανελλήνιο για να δηλωθεί ως έδρα το κλειστό της Κυψέλης ενώ θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην Ξανθή Μυλώνα που ανακοίνωσε ύστερα απο οκτώ χρόνια την αποχώρηση της απο τον Παναθηναικό αν και στην δήλωση της άφησε να φανεί ότι δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι φορώντας τα "πράσινα".
Στο μπάσκετ γυναικών αίσθηση έχει προκαλέσει η επιστροφή της Τούλας Καλέντζου μετά απο εννιά χρόνια στην ομάδα μας, κάτι που φανερώνει την προσπάθεια που θα γίνει φέτος για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απο τον Αθηναικό. Ήδη απο την περυσινή ομάδα έχουν παραμείνει  οι Ντέλβα,Βλάνη,Μαγκλάρα,Σλούκα ενώ έχει ήδη αποκτήσει την Ευγενία Κωτούλα, την Ιωάννα Χρονοπούλου, και την Ιωάννα Δίελα. Σημαντική απώλεια ήταν η επιστροφή της Αφροδίτης Κοσμά στον Αθηναικό μιας και τελικά δεν βρέθηκε λύση ούτως ώστε να παρέμενε στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.
Τελευταία είδηση για το πόλο όπου αποφασίστηκε η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και θα πρέπει να γίνουν γρήγορα μιας και ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος

Σχόλια

  1. φιλε παο νομιζα οτι αυτο ειχε λυθει την τριτη πρεπει οπωςδηποτε να παρουμε αδιεδοτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παναθηναικο πρεσσ καμοια μεταγραφη στο βολει θα κανουμε καλα μονο οι παικτες της εθνικης εφηβων υπαρχουν στην αγορα αλλοι δεν υπαρχουν δεν δικαιολογειται τοση καθυστερηση μετα θα μας λεει παλι ο ακριτιδης οτι τον πιεζε ο χρονος και εκανε βιαστικες κινησεις φτασαμε μεσα αυγουστου και εχουμε ολο και ολο 2 παικτες στο ροστερ, δυστυχως το περσινο παθημα δεν εγινε μαθημα σε κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε παίζει θέμα με τον Δικηγόρο του Σαμικά και του Ανδρεάδη για τα χρωστούμενα και έχουν μπλοκάρει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασίλη ή πανάθα ή γιώργο ή γιάννη ,μπορείς να πεις την άποψη σου για τα του ερασιτέχνη και είναι απολύτως σεβαστή και πιθανότατα να συμφωνούμε κιόλας ,αλλά δεν χρειάζεται να γράφεις με διαφορετικά nicknames. Η ip σου σε προδίδει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βασιλης1313/12/12 3:05 μ.μ.

    φιλε μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον νομιζω οτι οι περισσοτεροι παναθηναικοι ετσι σκεφτονται και εχουν πανω κατω την ιδια αποψη με εμενα δεν δικαιολογειται τετοια καθηστερηση στα μεταγραφικα της ομαδας βολει απο την στιγμη που βρεθηκε ακρη με τους επιχειρηματιες και το βλασση απο την περσινη σεζον δεν διδαχτηκε κανενας δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε τρολ τρολιδη εχεις γραψει με εκατο διαφορετικα νικ τα ιδια πραγματα !


    κανας παιχτης που ξεμεινε ανεργος εισαι και ψαχνεις μεταγραφη στην ομαδα ?
    γιατι τετοιος φαινεται οτι εισαι ! τι πρεμουρα και αυτη καλοκαιριατικα ε?
    πως σε λενε ?
    δεν πιστευω να εισαι ο ανδρεαδης ?


    αν νιωθεις οτι θα τιμησεις την ομαδα στειλε βιογραφικο και ασε τα σχολια της απογνωσης
    παρε τηλ τον μακρο και κανε παραπονα στην τελικη


    και ποιος ειναι αυτος ο ρουλης που θα τον βαλουν να παιξει μεσα ???
    Ε Λ Ε Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βασιλης1313/12/12 3:05 μ.μ.

    παναθηναικος πρεσσ καμοια μεταγραφη στο βολει θα κανουμε καλα μονο οι παικτες της εθνικης εφηβων υπαρχουν στην αγορα πλαν b δεν υπαρχει τι σοι μεγαλη ομαδα ειμαστε αν δεν υπαρχει πλαν b τοση στασιμοτητα και κολσιαργεια δεν δικαιολογειται απο την στιγμη που βρεθηκε ακρη με το βλασση και τους επιχειρηματιες επρεπε σιγα σιγα να φτιαχνεται ροστερ μου φαινεται οτι κανενας σεν εβαλε μυαλο απο την περσινη σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω το ρουλη σκεφτομαι θα τον αρρωστησουν τον ανθρωπο στο τελος σε λιγο θα τον βαλουν μεσα να παιξει και με την παναθηναικη τρελα που κουβαλαει παντα με την καλη εννοια θα βαλει την φανελα και το σορτσακι και θα μπει μεσα να παιξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απο στιγμη που βρεθηκε ακρη με το βλασση και επιχειρηματιες επρεπε ηδη να χτιζεται σιγα σιγα το ροστερ αυτη η στασιμοτητα και κολσιαργεια δεν δικαιολογειται με τιποτα επρεπε ηδη να εχουν κλεισει παικτες αντι αυτου εχουμε μεινει 2 παικτες στο ροστερ και ψαχνομαστε λες και ψαχνουμε ψιλους στα αχυρα εχουμε μεινει απελπιστικα πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου