Πολύ καλή κίνηση η παραμονή του Κουίνσι ,αλλά...


Με δεδομένο ότι η παραμονή-μεταγραφή του Κουίνσι κλείδωσε και ο Παναθηναϊκός θα τον κάνει δικό του για τα επόμενα 3 χρόνια ,δεν μπορώ παρά να χαρώ με αυτήν την εξέλιξη ,αλλά βάζοντας στον εαυτό μου κάποιες προυποθέσεις. Και αυτό γιατί ο Κουίνσι ,πέρυσι έδειξε 2 πρόσωπα. Ένα πολύ καλό και ένα πολύ αδιάφορο και προκλητικό. Αυτά που μας έδειξε ότι μπορεί να κάνει -και με την απαραίτητη βοήθεια τριγύρω του- ,σίγουρα γεννούν μεγάλες προσδοκίες. Αλλά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος μας έδειξε και πόσο άνιωθος μπορεί να είναι. Συγκεκριμένα μου έρχονται πολλά ματς που ούτε κυνηγούσε μπαλιές ,ούτε μάρκαρε ,ούτε βοηθούσε στην άμυνα και απλά έκανε ένα σπριντ στον αγώνα άνα 30 λεπτά και αυτό ήταν όλο. Ε αν δω αυτό το πρόσωπο πάλι ,σόρρυ αλλά δεν αξίζει η τόση προσπάθεια που έγινε για να αποκτηθεί. Αν όμως ,έμεινε για να παίξει μπάλα τότε οι ...φαντασιώσεις μας με αυτόν και τον Κουίνσι στην ίδια ενδεκάδα μπορούν να οργιάσουν..

Σχόλια

  1. Όπως είναι ο Παναθηναικός μας τώρα..ακόμα και ο κακός Κουίνσι είναι σημαντικός..Εκεί μας φτάσανε. Όπως και να έχει πολύ σημαντικό που μένει αυτός ο παίχτης . Έχει την τρέλα την ταχύτητητα την ασσίστ που λίγοι έχουνε στο ροστερ. Πέρυσι στο πρωτάθλημα ήταν από τους πρώτους σε ασσιστ και πάντα απασχολούσε παίχτες. Είναι πολύτιμος ! Απλά αργήσανε να τον κλείσουνε..και λογικα δε θα παίξει στο τσου λου...

    ΥΓ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ! σε στιλ Εκι Γκονζάλεζ...ακόμα και τον ίδιο στη χειρότερη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vamos p_ _ _ _ _ _o ... τι εννοεις φιλε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναπολιτανος13/12/12 3:05 μ.μ.

    ο κουινσι των 6+1 μηνων απληρωτος ουτε εμενα μου κανει.....φετος θα ειναι καλυτερα τα πραγματα........αλλα πιστευω οτι το 10αρι θα κανει την διαφορα.......vamos p_ _ _ _ _ o!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου