Παλικάρια καμιά μεταγραφή τώρα θα κάνουμε ή μπα;


Ξέρουμε ότι λεφτά δεν ,αλλά με αυτά τα επιπλέον 4 ψωροεκατομμυριάκια ψήνεστε να κάνουμε καμιά μεταγραφούλα; Έτσι ρε παιδί μου ,γιατί και ο κόουτς λέγεται πως σας έχει ζητήσει άλλη μια μεταγραφική κίνηση. Να δώσουμε κάνα φράγκο; Τι λέτε;

Σχόλια

  1. Αν θέλει να πάρει 35 διαρκείας για την οικογένεια του δεν θα πληρώσει;


    Την απάντηση στην έδωσα για τον Φερέϊρα. Προφανώς για να μην απάντησες θα σε κάλυψα ή θα χρησιμοποίησα πάλι "γνωστά συνθήματα" και θα βαρέθηκες να ανταπαντήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είχα κοιτάξει. Ας βάζανε όλοι οι μέτοχοι πάντως από 400 χιλιάδες όπως ο Βαρδινογιάννης. Και πιστεύω οτι αν είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο οι βγενοπατέρες θα διαβάζαμε εγκώμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o αλαφουζος εχει 5 μυρια για να αγοραζει το 12% του σκαι απο τον βαγγελα, αλλα 1 μυριο για μεταγραφες δεν το εχει...
    καβουρια ολοι τους λεμε. μας κοροιδευει ο αλ αφουζ και πουλαει παναθηναικοφροσυνη ενω καλιστα θα μπορουσε να ειχε σωσει εν μια νυκτι την ομαδα. αλλα αλοιμονο, να βαλει δικα του λεφτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστότατος ο παίκτης.
    Χωρίς όμως να απαξιούμε και αυτά που βάζουν απο την στιγμή που δεν βάζει και κανείς άλλος κάτι για να βγει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=129137966

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρελό δώρο απο τα ΠΑΟΚΙΑ ..Ομολογώ δε το περίμενα...!!! !! Ελπίζω να κάνουνε έστω μια ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΣΟΥ......Ελπίζω τα λεφτά να μη μπουν στα παντελόνια..και για χάρη της σωτήριας...

    ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟ...ΣΤΥΛ ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΖ..Αμέσως αμέσως τα όποια λεφτά θα βάλετε..θα επιστραφούν απο διαρκείας..και κτλ..ΚΑΝΤΕ ΤΟ ..Στη τελική δεν είναι καν τα λεφτά σας..εσείς είστε απλοί διαχειριστές και " θεματοφύλακες " με πολλά εισαγωγικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι οτι θα πάρουμε κάποιον από αυτούς...αλλά σύμφωνα με γνωστό site..ελεύθεροι είναι Alessandro Del Piero..Michael Owen , Harry Kewell , Michael Ballack , Roman Riquelme.....στην Ελλάδα στα ντέρμπι θα κάνανε πάρτυ όλοι αυτοί..πέρα από το οτι θα πούλαγαν φανέλες σαν τρελοι..Ονειρα θερινής νυκτός αλλά ετσι επειδή κοιτούσα σχετικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως διάβασα σε σάιτ ότι ο Φερέιρα ζήτησε έναν μέσο με οργανωτικές ικανότητες και έναν σέντερ φορ. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτή η είδηση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά και την χθεσινή εξέλιξη και τοότι παίρνουμε όλο το market pool του Europa League, πιστεύω ότι θα πρέπει να το κοιτάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου