Κι όμως κάποιοι αναπολούν τον Πεσέϊρο! Επιδοτούμενοι προφανώς..

Εφημερίδα Γάτα

Προς ενημέρωση σας ,να θυμίσω πως την πετυχημένη σαιζόν (όπως αφήνει να εννοηθεί το δημοσίευμα) του 2007-2008 ,ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο τεσσάρες απο τον γαύρο στο κύπελλο και τον όφη στο πρωτάθλημα. Επίσης λέει ,κάναμε την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία των τελευταίων ετών. Λογικό μου φαίνεται ,αφού το δημοσίευμα μιλάει για πορεία μας μέχρι τους 8 του Ουέφα!! Ένα μικρό λάθος βέβαια ,γιατί τότε παίξαμε μέχρι τους 32 και τις επόμενες δύο χρονιές επί πολμετοχικότητας φτάσαμε στους 16 του champions league και του europa league.

Kι όμως την αναπολούν εκείνη την χρονιά ...λογικό ,αφού ποιος ξέρει τι και πως κονομάγανε...

Σχόλια

  1. Kαλά οτι το δημοσιεύμα είναι εντελώς ανακριβές αυτό είναι αλήθεια..Αλλά οχι οτι ο Πεσέιρο ήταν κακώς προπονητής επειδή κάποιοι θέλουνε να το περάσουνε αυτό με το ζόρι ..Η ομάδα ήταν πρώτη παρότι όλοι ήταν εναντίον της για το μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλημάτος .. Αν θυμάσαι καλά η ομάδα τότε είχε φάει από τα λιγότερα γκολ είχε τρομερή αμυντική λειτουργία..Μέχρι που έγινε το μεγάλο πατατρακ και μετά την ήττα από τους γαύρους στο Κύπελλο με κάτω τα χέρια ..χάσαμε από Οφη και Ξάνθη..Επίσης η ομάδα τότε είχε κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη γιατι τελικά αποκλείστηκε με διπλές ισοπαλίες από την Ρειντζερς που έφτασε τελικό ..Βέβαια αν συγκρίνουμε με τον Φερέιρα αμιγώς αγωνιστικά έχει αποκλειστεί 3 φορές από Μακάμπι Οντένσε ( πολύ κατώτερες ομάδες από την τότε Ρειντζέρς..και φέτος από την Μάλαγα..) με τον Φερέιρα επίσης χάσαμε όλα τα ντέρμπι πέρυσι με ΑΕΚ ΠΑΟΚ και γαύρο να μας κερδίζουνε εύκολα..
    Οπότε τελικά να κρίνουμε με βάση το ποδόσφαιρο ή με βάση τις συμπάθειες μας ????

    Ο Πεσέιρο ήταν καλός προπονητής και έχει φτάσει και ένα τελικά στο Ουεφα..οποιος λέει το αντίθετο χωρίς επιχείρηματα κιολας δε μυρίζει πολύ από μπάλα..Σαφώς και ο Φερέιρα είναι καλός προπονητής αλλά στη παρουσία του μέχρι τώρα θα μπορούσε να είχε δώσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρίς βέβαια να παραβλέπω τις δυσκολίες που συναντησε..Βέβαια και με τον Πεσειρο δεν υπήρχε τραγική ατμόσφαιρα στο γήπεδο με φατριές ..που μαλώναν μεταξύ τους ?? Δεν υπήρχε παραγκα ?? Δεν υπήρχε η υπόθεση Βάλνερ..

    Ας είμαστε δίκαιοι και να μην υποβαθμίζουμε προπονητές που περάσαν από τον Παναθηναικό και δείξανε κάτι..γιατι έτσι υποβαθμίζουμε και τον ίδιο τον Παναθηναικό ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eleos o poio apotyxhmenos proponhths olon ton epoxon(mazi me ton ten kate)tziggerika skoulikia eyxomai na psofisetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γνωστά συνθήματα και τα νέα ιερά τοτεμ ,όταν συζητάς με μένα άστα. Ποτέ δεν τα χρησημοποιούσα και πάντα είχα άποψη δικιά μου. Αν θες αυτά να τα λες αλλού οκ ,αλλά σε μένα όχι ,γιατί δε νομίζω να έχω δώσει και κάποιο δικαίωμα.


    Τώρα να σου απαντήσω και στο τι έχει κάνει ο Φερέϊρα ,χωρίς να διεκδικώ θέση manager του.
    Του Φερέϊρα λοιπόν του χρεώνουν -όσοι είναι κατά του- την ευρωπαϊκή αποτυχία του 2010. Ο Φερέϊρα ήταν στον πάγκο σε 2 ματς (Μπάρτσα ,κοπεγχάγη) ,όπου έχασε και στα δύο. Η Μπάρτσα εκείνη την χρονιά πήρε το ch.l. και όποιος πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο απο το 0-3 που έχασε (και με το σκορ να μπορούσε άνετα να ήταν και 0-1 ή 0-2) τότε είναι αλλού. Στο ματς με την Κοπεγχάγη η ομάδα έχασε με κάτω τα χέρια ,στην γιορτή των Δανών για την πρόκριση τους στους 16. Η ομάδα έπαιζε χωρίς κίνητρο και ο Φερέϊρα δεν ήταν ούτε μήνα στον πάγκο. Εκτός κι αν ήταν τόσο στρωμένη η ομάδα για να είχε ευθύνες ο Πορτογάλος που δεν πήρε το διπλό στην Δανία.


    Στο πρωτάθλημα του 2010-2011 ,ο Φερέϊρα τα Χριστούγεννα και μετά έκανε μια μίνι προετοιμασία στην ομάδα ,αφού μέχρι τον Δεκέμβρη έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο η κακή προετοιμασία που είχαμε κάνει. Αποτέλεσμα αυτής της μίνι προετοιμασίας; Η ομάδα πήγαινε τρένο απο τέλη Ιανουαρίου και μετά ,στα 5 derby που είχε κολλητά με άεκ ,γαύρο ,παόκ και άεκ στο κύπελλο ,πήρε τα 4 (στα χαρτιά τα 3) μέχρι και το σκάνδαλο του Καραϊσκάκη όπου ξενέρωσαν και οι μάγειρες της Παιανίας. Θες να ρίξουμε τις ευθύνες στον Φερέιρα για εκείνη την περίοδο που οι μέτοχοι ήταν άφαντοι ,η διοίκηση δεν του έδινε ένα πλάνο και οι παίκτες ξενερωμένοι; Να του τις ρίξουμε αν βολεύει τον συλλογισμό σου. Για μένα πάντως δεν ήταν...


    Το καλοκαίρι του 2011 ο Φερέϊρα με budget χαμηλότερο και απο του Πεσέϊρο και μεταγραφικές επιλογές δικές του τους Ζέκα ,Κουίνσι και Τοτσέ. Οι δύο πρώτοι την χρονιά που πέρασε κατά γενική ομολογία ήταν πετυχημένες μεταγραφές και ο τρίτος όχι. Και ενώ ήθελε και τους Πίντο-Νούνο Γκόμεζ και Σισόκο ,με τους δύο να έρχονται φέτος.


    Την σαιζόν 2011-2012 λοιπόν η ομάδα αποκλείστηκε απο την Οντένσε ,ματς τα οποία αν τα δει κάποιος καθαρά και με ηρεμία ο επαναληπτικός ήταν ένα ρεσιτάλ κολοφαρδίας για τους Δανούς και έπειτα απο την Μακάμπι που εκεί να του ρίξω μαζί σου ευθύνες. Αλλά θυμάσαι τι "θαύματα" έκανε η άμυνα μας στο Ισραήλ. Για αυτό ευθύνεται η διοίκηση που δεν έδινε λεφτά για μεταγραφές ή ο κόουτς που δεν είχε να βάλει άλλους;


    Όσον αφορά το πρωτάθλημα ,η ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα και κάτι ψιλά τον Ιανουάριο έβγαζε μάτια και μετά σκάσανε οι τραυματισμοί ,οι τιμωρίες και "έσκασε" και η ομάδα. Εκεί να σου ρίξω ευθύνες στον Φερέϊρα που δεν είχε στην τσίτα τους παίκτες στα ματς με παοκ και άεκ.


    Για φέτος ,θα του ρίξεις ευθύνες που αποκλείστηκε απο την Μάλαγα ή θα τον κρίνεις απο τον Αύγουστο για τις μεταγραφές που έκανε;


    Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι έτσι όπως είναι. Καλώς ή κακώς πρέπει η ομάδα να λειτουργήσει με ένα σχέδιο που ελπίζω να έχει καταστρωθεί απο τον κόουτς. Για να λειτουργήσει το όποιο σχέδιο χρειάζεται και ηρεμία. Το να αλλάζεις συνεχώς προπονητές ,δε νομίζω πως θα επιφέρει και αλλαγές στα αποτελέσματα της ομάδας. Τον Χριστοδουλόπουλο αν είσαι καλός κόουτς μπορείς να τον κάνεις απο παίκτη του 6 ,σε παίκτη του 7 άντε του 8. Μέσι δεν μπορείς να το κάνεις. Το μπάτζετ είναι αυτό ,το ρόστερ αυτό. Αν εσύ πιστεύεις πως φταίει ο Φερέϊρα και άλλος προπονητής θα έκανε παπάδες ,δικαίωμα σου. Εγώ δεν το πιστεύω.


    Ελπίζω να σε κάλυψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συνεχιζεις το τροπαριο του μεντορα σου .......3 χρονια στην ομαδα ο φερειρα , λιμπερμαν και αγκαμεζ , brake τιτλου κτλ μαργαριταρια ......πριν 3 χρονια ηταν 2009 και προπονητης ηταν ο τεν κατε , ναι αυτος που ειχε σαν χομπι το σοδομισμο τουλουμπισκων σαν εσενα...συνεχισε τωρα την παπαρολογια σου και γραφε υμνους για τον τεσειρο για το πουλεν τον νταμε εντοι των 3 γκολ , τον τζιωλη τoν ανυπαρκτο κι ανεργο και τον ματζιο που πηγε να παιξει μπαλα στο πουθενα αφου εσκισε τα διχτυα με τον οφη.


    θες να μιλησουμε και ποδοσφαιρικα ρε βλακα , η μπαλα δεν ειναι τετραγωνη ξυπνα




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση για Φερρέιρα που ήταν και το ερώτημά μου δεν πήρα. Τόσο ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον της ομάδας; η οποια κουβέντα εξακολουθεί να γίνεται με τα γνωστά συνθήματα και τα νεα ιερά τοτέμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποδοσφαιρικά τι πέτυχε ο Πεσέϊρο; Να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά και νου εξηγήσεις τι έχει επιτευχθεί στον Παναθηναϊκό στην εποχή του Τζίγγερ. Γιατί η μόνη καλή ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού για μένα επί εποχής Τζίγγερ ήταν την σαιζόν 2004-2005 που αποκλειστήκαμε στο παραλίγο απο την επόμενη φάση του τσου λου και στο ουέφα απο την τότε πανίσχυρη Σεβίλλη.


    Όπως και αν θέλουμε να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά οι καλύτεροι προπονητές που έφερε ήταν ο Σουμ που φαγώθηκε επειδή δεν έπαιρνε τα χαρτάκια του Ζάετς και ο Μουνιόθ που δεν συζητήθηκε καν η ανανέωση του.


    Ο Πεσέϊρο λοιπόν τι πέτυχε; Να μου πεις για τον Βέλιτς ότι έφερε Μάτος και Ν Ντόι να συμφωνήσουμε. Αλλά στην σούμα τι κατάφερε η ομάδα του 2007-2008; Γιατί αν υπονοείς ότι ήταν στημένη ,να σου μιλήσω και για τα στησίματα της άμυνας μας στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος επί Μουνιόθ μέσα στο ΟΑΚΑ..


    Και φαντάζομαι με την λογική σου ,η τεσσάρα στο κύπελλο έπεσε για να βγει η πεκ και η τεσσάρα απο τον όφη για να πετύχει το συλλαλητήριο. Σωστά;


    Αγωνιστικά να τα δούμε η σαιζόν 07-08 δε γίνεται να θεωρείται επιτυχημένη. Και για την ευρωπαϊκή της πορεία ασχολίαστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο Φερρέιρα τι εχει κανει σχεδόν 3 χρόνια στην ομάδα; θα μιλήσουμε ποδοσφαιρικά καμιά φορά σε αυτή την ομάδα ή θα κυριαρχούν τα συνθήματα "βελιτς", "πεσειρο" κ.ο.κ; αναφέρεις για την 4αρα απο τον Ολυμπιακό, παραδόξως μια εβδομάδα μετά από το ντέρμπυ όπου τους είχαμε πατήσει εκεί μέσα. Και η οποία 4αρα ούτε παραγγελία να ήταν γιατί το ίδιο βράδυ βγήκε η ανακοίνωση της ΠΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου