Αντωνάκη ,τελικά δεν είσαι ξεφτίλας επειδή πήγες στον Ολυμπιακό...

Για τα γεγονότα της Ριζούπολης και αν τα αναφέρει στο βιβλίο: «Βέβαια αναφέρομαι. Και φυσικά έγιναν επεισόδια στη Ριζούπολη. Εκτεταμένα μάλιστα. Και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια. Ομως, επεισόδια έγιναν ξανά και ξανά. Αρα δεν είναι μόνο αυτό το σημείο αναφοράς. Εκείνο που πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς κατά τη γνώμη μου είναι το γεγονός ότι κάποιοι μας έστειλαν να παίξουμε εκεί.

Για να έχουν μετά τη δικαιολογία ότι οι παίκτες είναι losers ώστε να κάνουν αυτό που ήθελαν, να διώξουν όλη εκείνη την ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Για αυτούς, η κατάσταση, ταίριαξε ιδανικά. Αν ήθελαν μπορούσαν να πουν, ότι εμείς δεν παίζουμε σε αυτό το ματς. Αλλά μας έβαλαν. Παίξαμε και χάσαμε, αλλά αυτοί με τη δεύτερη θέση κέρδισαν τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς και παράλληλα καθάρισαν και την ομάδα από αυτούς που νόμιζαν ότι είχαν κόμπλεξ και αίσθημα κατωτερότητας απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτά έλεγαν. Αυτά πίστευαν.

Για αυτό δεν ήταν κανένας μαζί μας εκείνη την ημέρα. Κι αν θυμάστε στο τέλος της σεζόν έφυγαν οι ξένοι, ο Καραγκούνης και άλλοι, ενώ την επόμενη σεζόν έφυγαν και όλοι οι υπόλοιποι».


Όσα είπε χθες ο Αντώνης Νικοπολίδης στην παρουσίαση του βιβλίου του στην Άρτα ,για την Ριζούπολη δεν είχε άδικο. Όλοι μας ,με την λήξη του ματς ρίξαμε τις ευθύνες στην απούσα διοίκηση και στους παίκτες που δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν αυτό για το οποίο προσπαθούσαν μια ολόκληρη χρονιά. Αλλά δεν ήταν έτσι και έπρεπε να περάσουν λίγες εβδομάδες για να το πάρουμε πρέφα. Αυτοί οι παίκτες ήξεραν να παίζουν μπάλα και κατέβηκαν σε εκείνο το ματς για να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν πήγαν στην Ριζούπολη με σκοπό να τα βάλουν με σεκιουριτάδες ,μαχαίρια και φωτοβολίδες. Ήταν κάτι το οποίο ξεπερνούσε τα θέλω τους και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κατάσταση και χάσανε. Εκεί ήταν για να αντιμετωπίσουν το πολύ 14 αντιπάλους και όχι μπράβους και μαγκάκια της κακιάς ώρας. Η ευθύνη ήταν της διοίκησης που δεν προστάτεψε την ομάδα που έφερνε ευρωπαϊκές επιτυχίες και την κλέβανε στην Ελλάδα. Και επειδή δεν μπορούσε να την προστατεύσει ,την διέλυσε υπό τις σκιές ότι πολλοί παίκτες ήταν πιασμένοι σε εκείνο το ματς απο τον Κόκκαλη.

Ο Νικοπολίδης δεν λέει
ψέμματα σε αυτά που είπε. Είναι η μόνη αλήθεια ,αν δεχτούμε ότι όντως κανένας έλληνας παίκτης μας δεν ήταν πιασμένος. Αλλά ,Αντωνάκη γιατί βγήκες να τα πεις τώρα και τότε κατηγορούσες τον κόσμο ότι δεν μπαίνει ασπίδα για την ομάδα; Γιατί δεν μας λέτε ποιοι μπήκαν στα αποδυτήρια σας πριν την έναρξη του ματς και σας απειλούσαν; Μήπως τους ξέρεις και συμμετείχες σε κουβεντούλες μαζί τους τα επόμενα χρόνια; Γιατί δεν βγήκες να τα πεις τότε και τα λες 9 χρόνια μετά;

Εκείνο το απόγευμα γαμήσατε έναν περήφανο λαό και τολμάς να μιλάς για τιμιότητα και ήθος ,όταν κι εσύ ο ίδιος τότε το χες βουλώσει μπας και σου έκανε ένα συμβόλαιο ο Τζίγγερ; Έχεις το θράσος να αυτοχαρακτηρίζεσαι ντόμπρος και αληθινός ,όταν πήγες σε αυτόν που σου έκλεβε το ψωμί σου τόσα χρόνια;

Και απαιτείς να σε σέβονται; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα σε σεβαστεί;

Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΔΑΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΖΟΥΓΚΛΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟ ΕΖΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΚΡΙΜΑ για την πάρτη σου ,γιατί εκτός του ποδοσφαίρου δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Αλλά λογικό... πόστο ψάχνεις κι εσύ στην ΠΑΕ τους. 

Σχόλια

  1. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:07 μ.μ.

    Kanenas Kokkalis den tu etroge to psomi!

    O Tzigger kai i oikogeneia tu tu to trogan me tis apanotes meiodosies

    tus kai symfonies tus kato apo to trapezi me ton praktora!

    Kserei ti leei o Antonakis, eitan to agapimeno paidi tou Kokkali mehri kai

    villa stin Mykono doro tu ekane ston gamo tu, olo kai kati tha tu

    ehei pei gia tis vromeres lamogies tou Sofer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου