Αγωνίστηκε αντικανονικά ο Πάμπλο Κοντρέρας στο ματς με την Βέροια;!


Ο Πάμπλο Κοντρέρας ,ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα βασικός με την φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στην Βέροια ,παίζει να μην ήταν κανονική η συμμετοχή του. Ο λόγος; Στο τελευταίο του ματς με την Κόλο Κόλο είχε δει την κόκκινη κάρτα και στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ αναφέρεται πως οι ποινές μεταφέρονται απο οποιοδήποτε πρωτάθλημα!

Πιο συγκεκριμένα ,ο Κοντρέρας στο τελευταίο του ματς με την Κόλο Κόλο είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα στο 49' για ματς του πρωταθλήματος (δείτε εδώ την καρτέλα του συγκεκριμένου αγώνα). Επόμενο επίσημο ματς της Κόλο Κόλο ήταν προγραμματισμένο για τις 19/8 ,αλλά μια μέρα πριν ο Χιλιανός αμυντικός είχε ανακοινωθεί απο την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Και για να σας θυμίσω ένα αντίστοιχο περιστατικό ,ο Κώστας Κατσουράνης δεν είχε συμμετάσχει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη το 2009 ,λόγω της συμπλήρωσης 10 καρτών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και της υποχρέωσης του να μεταφέρει την ποινή στο ελληνικό πρωτάθλημα! (δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα)

Προφανώς κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το πρωτάθλημα της Χιλης. Φαντάζομαι...

Όπως και να χει ,ή η Βέροια ή ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξουν το θέμα και αν ισχύει αυτή η παράβαση ,τότε να κυνηγήσει την υπόθεση και να χάσει το ματς ο Ολυμπιακός στα χαρτιά. Όπως είχε κάνει δηλαδή και ο Σωκράτης Κόκκαλης με την υπόθεση Βάλνερ το 2008 και είχε πάρει στα χαρτιά το πρωτάθλημα απο την Άεκ.

Σχόλια

  1. τα σημερινα αισχη στη βεροια με το γκολ που δε μετρησε , τις καρτες που δε βγηκαν , το δασκαλακη που ηταν παιχτης του πουστη που εβγαινε και επιανε αερα και τα γενικα πεπραγμενα του βοσκακη ειναι μια ενδειξη για το τι εχει να ακολουθησει για αλλη μια χρονια στο πρωταθλημα του γαβρισταν + τη διαιτησια στο β ημιχρονο χτες


    Κατα τα αλλα μαγκες μας ξινισε η ανακοινωση της συμμαχιας
    εγω παλι λεω οτι καλα κανουν και τα εχωσαν απο παε και συμμαχια και ουτε πολωνουν το κλιμα και ουτε ειναι χαρτοπολεμος
    ειναι μια προσπαθεια να καταγελθουν τα αισχη και το αμεσως επομενο βημα πιστευω να ειναι οι ΠΡΑΞΕΙΣ


    Τοσα χρονια ουτε τα αυτονοητα ( δηλαδη οι απλες καταγγελιες )δεν γινονταν πως τωρα μας κουρασαν ας πουμε οι ανακοινωσεις ? παραπανω σαν Παναθηναικος κοσμος δε μας εχει κουρασει η σαπιλα που λουζομαστε τοσα χρονια ? το μαρτυριο που περναμε καθε φορα με τη αδικια και την ατιμωρησια ? τις μικρες ριζουπολες και τις μικρες καλοπουλιαδες που ζουμε σχεδον καθε αγωνιστικη ?


    Καλος ειναι ο ρομαντισμος και τα ευχολογια αλλα ημαστε σε πολεμο μαγκες ! και 2 επιλογες υπαρχουν ! ή βγαινουμε με το σταυρο στο χερι και στα συνεχη χτυπηματα γυρναμε απλα το αλλο μαγουλο ή παιρνουμε το οποιο οπλο μας και κανουμε μετωπικη επιθεση


    υγ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ , αλαφουζε συνεχισε ετσι , μετουσιωσε σε εργα τα σωστα λογια σου και ο κοσμος θα σε στηριξει , ειναι δυσκολος ο πολεμος με τη σαπιλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.... ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΒΓHΚΕ ΠΡΙΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ.. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.... ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΝΕΡ;ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ... ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ:ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ-ΓΑΥΡΟΣ... ΣΩΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου