Ο Yi Jianlian στον Παναθηναϊκό;!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΦΕΤΟΣ...

Αφού πρώτα βγήκε η άτυπη ανακοίνωση απο την ΚΑΕ μέσω του onsports ,ότι η διοίκηση προσπαθεί να ανανεώσει τα συμβόλαια των Μπατίστ και Σάρας ,προέβη και σε αποκάλυψη ότι πάει να κάνει μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με βασικό διεθνή της Εθνικής Κίνας ,ο οποίος πιθανότατα είναι ο Γι Γιανλιάν.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι ο νο2 πιο γνωστός παίκτης απο την Κίνα και αν δεν κάνω λάθος και ο δεύτερος που δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ ,μετά τον Γιάο Μίνγκ. Αγωνίζεται εκεί απο το 2007 και έχει φορέσει τις φανέλες των Milwaukee ,New Jersey ,Washington Wizards και φέτος των Dallas Mavericks.

Το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Nowitzki ,ήταν κοντά στο 1,000,000€ (συγκεκριμένα 992,680$). Προφανώς για να πειστεί να έρθει στην Ευρώπη ,θα ζητήσει ζητήσει υψηλότερες αποδοχές.

Παίζει κυρίως στην θέση 5 ,αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην 4. Η πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα ,είναι δεδομένο πως θα ...υπεργεμίσει την ρακέτα της ομάδας. Όπως είναι και δεδομένο πως ένας εκ των Μπατίστ-Βουγιούκα ,θα αποτελέσει παρελθόν.

Εν αναμονή λοιπόν ,αν και για να
μπήκε στην διαδικασία ο Δ.Γιαννακόπουλος να το δημοσιοποιήσει μέσω του onsports ,σημαίνει πως πρέπει να είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία.

ΥΣ: Την συγκεκριμένη κίνηση ,αν θέλετε μπορείτε να την σχετίσετε και με την επιθυμία του Δ.Γιαννακόπουλου ,πέρυσι το καλοκαίρι ,να εντάξει την ΚΑΕ σε Χρηματιστήριο της Ασιάτικης αγοράς. Καταλαβαίνετε πως αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφική κίνηση ,άλλη αναγνωρισιμότητα θα έχει η ομάδα στον συγκεκριμένο κόσμο.

ΥΣ2: Έγραψα και παραπάνω πως για να έρθει ο συγκεκριμένος παίκτης ,θα αξιώσει παραπάνω απο 1.000.000€ ετήσιες απολαβές. Αυτά ,επειδή τόσο καιρό μιλούσαμε για σκληρές οικονομικές πολιτικές στην ΚΑΕ... και θα το προχώραγα σαν σκέψη ,αλλά θα γίνω κακοπροαίρετος και δεν το θέλω.

ΥΣ3: Δείτε τα στοιχεία του παίκτη τις χρονιές που έπαιζε στο nba...


Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΚΥΛΑΣ.13/12/12 3:54 μ.μ.

    ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ. Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. Ή ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΙΝΕΖΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 23χρονος Κινέζος Ντεζούν Χαν, ύψους 2,15μ. είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για μία θέση μέσα στη ρακέτα της ομάδας.

    Οι «πράσινοι» στοχεύουν ούτως ή άλλως στην αγορά της Κίνας. Άλλωστε σε περίπτωση πραγματοποίησης της μεταγραφής θα γίνει ο πρώτος κινέζος που θα παίξει στην Ευρωλίγκα.. Σιγα μην τον περναμε κρατησε για λιγο...Αν και δεν τον ξερω αυτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e re kwlotpumpa pou exei na pesei edw mesa an ton paroume
    alla ti lew
    eseis pou grafete ta arthra akoma kai an ton paroume pali ton trakh tha vrizete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι της κατηγοριας βαγγελη και αυτος ...στηριξτε παλεψτε και οποιος διαφωνει ""τον βλεπουμε"" και "" θα τα πουμε ""


    γραψτε με CAPs LOCK κοριτσια γινεστε ποιο αντρουα ετσι


    βαγγελη ακομα περιμενω να μου απαντησεις αν εισαι ινερνετικος χουλιγκανος και απειλεις οποιον δεν συμφωνει μαζι σου ? εχω καιρο να μπω ....κανα σχολιο που αναπολεις τον σοφερ και βριζεις την πεκ εκανες ? ξερω τα σαββαατοκυριακα εχει αναδουλειες γιαυτο στο λεω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o jianlian agapite ampale epairne perisy 700.000. den tha vrethei omada fetos na tou dwsei tosa sto nba giati ekane kakisth xronia.
    ama o panathinaikos tou ta dwsei ton pairnei. ousiastika einai osa tha diname ston kaimakoglou.
    o zots mazi me itoudi kana 3 ek mazi me thn eforia. aytos oute 1.2 den prokeitai na kanei.
    synexise san kalos tsatsos pou eisai na vrizeis ton trakh oso aytos kanei tetoies kinhseis.
    ante geia twra.
    tha ta ksanapoume na eisai sigouros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και για να μη ξεκινησει ατερμονος διαλογος, τον Δημητρη Γιαννακοπουλο θα τον στηριξω οταν κανει καλες κινησεις συμφερουσες για το συλλογο , οχι οταν το απαιτησει ενας τσατσος αρδ ή ενα νικ στο ιντερνετ
    αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου