O Ξανθόπουλος ήρθε ,ο Σάρας έφυγε...


Ακόμη ένα αστέρι του μπασκετικού Παναθηναϊκού αποχώρησε απο την ομάδα. Ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ,με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 1+1.

Μετά το τριήμερο μεταγραφών στην ομάδα (Ούκιτς-Mασιούλις-Ξανθόπουλος) ,έσκασε και η λυπητερή με την αποχώρηση αυτού του τρομερού παίκτη. Μετά απο 4 χρόνια καύλας ,να τον βλέπουμε να φοράει τα πράσινα ,ο Λιθουανός φεύγει απο την ομάδα για δεύτερη φορά. 36 χρονών πλέον ,οπότε το παιχνίδι στο Σεφ ,θα είναι και το τελευταίο που τον απολαύσαμε με την φανέλα του Συλλόγου.

Σου αξίζει και εσένα ένα χειροκρότημα απο ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ...

ΥΣ: Ο Περπέρογλου έχει μείνει απο τις ανανεώσεις τώρα ... Θα μπορέσετε να τον κρατήσετε;

Σχόλια

  1. γιωργος13/12/12 3:08 μ.μ.

    λοιπον εχουμε και λεμε: διαμαντιδης 1.8 ή 1.6 (αμα εχει δεχθει ηδη την προταση για μειωση των αποδοχων του και επεκταση του συμβολαιου του), ο μπραμος 300 χιλιαρικα, ο σοφο 500, ο πανκο 500, ο ουκιτς 800, ο ξανθοπουλος γυρω στα 100 (δεν ειμαι σιγουρος), ο τσαρτσαρης γυρω στα 200 (επισης, δεν ειμαι απολυτα βεβαιος), ο μασιουλις 400, ο πεδουλακης 100. 8 ΠΑΙΚΤΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΡΕΕΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    εμεις χρειαζομαστε 2 σεντερ, ενα τριαρι, ενα δυαρι και ισως αλλη μια μεταγραφη για να γεμισει τα κενα.
    αμα τωρα η μια προσθηκη σεντερ ειναι ο καβαδας (270 στον πανιωνιο και αλλα τοσα σε αυτον), και το τριαρι μας ειναι ο περπερογλου(500.000 ειναι η νεα προταση που το εχει κανει η διοικηση) το μπατζετ πηγαινει στα 7.400.000.
    αρα οι παικτες γινονται 10, και χρειαζονται το πολυ αλλοι 3εις, χωρις να υπολογιζουμε τον ζουμπο ή τον καραμαλεγκο.
    και σας ρωταω το εξης: θα διαθεσει ο τρακης 2.5 εκατομμυρια για δυο καλους παικτες (εναν σεντερ και ενα δυαρι) και εναν κομπαρσο που θα γυαλιζει παγκο, Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 12, ΟΥΤΕ ΚΑΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ?
    ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος διατύπωση ,μαλακία μου. Το διόρθωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος διατύπωση φίλε. Το διόρθωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιωργος 1313/12/12 3:08 μ.μ.

    EKTOΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ " ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιωργος 1313/12/12 3:08 μ.μ.

    ΩΠΑ ΑΔΕΡΦΕ, ΜΑΣ ΑΝΕΨΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sigoura emeine o perperoglou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου