Η Derby κάνει αφιέρωμα για τον Σαριέγκι και για τον Μπατίστ ούτε μια μικρή αναφορά!!

Εφημερίδα Derby News

Έχει περάσει πάνω απο μια εβδομάδα και αν διαβάζει κάποιος τα πρωτοσέλιδα του Γκόντζου ,δεν θα έχει πάρει πρέφα ότι ο Μάϊκ Μπατίστ έχει αποχωρήσει απο τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα μας κάνει αφιέρωμα για τον Γιόσου Σαριέγκι. Τον Βάσκο πολεμιστή που έμεινε 5 χρόνια στην ομάδα ,κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και ένα κύπελλο και το highlight της καριέρας του είναι το γκολ με την Ίντερ στο Μιλάνο.

Ο Μπατίστ των 8 πρωταθλημάτων ,6 κυπέλλων και 3 ευρωπαϊκών ακόμη περιμένει. Όχι αφιέρωμα ,απλά μια μικρή αναφορά. Ένα τυπικό ευχαριστώ ρε παιδί μου.

ΥΣ: Γιατί έτσι τιμάει η Derby...

Σχόλια

  1. διαφωνω με τον φιλο μπιλαρο. Δεν ξερουν ολοι τι εστι ντερμπι (οπως δεν ηξερα και εγω καποτε) και καθε τετοιου ειδους τσατσοφυλλαδα , και σωστο ειναι οσο μπορει ο καθενας μας να ξυπναει το διπλανο του . θελει ξεμπροστιασμα σε καθε ειδους προπαγανδα !


    πχ σημερα στη ριαλ εγραφε οτι ο κοσμος του Παναθηναικου υποκινηθηκε πρωτα απο τον βγενοπουλο και μετα απο τον πατερα εναντια στην αγια οικογενοια που τοσα εχει προσφερει και ειναι εμπαθης οποιος πει κατι εναντιων της .( 40.000 υποκινουμενοι ε φελε κολοκοτρωνη?)
    Ειναι η τριτη συνεχομενη κυριακη με αρθρα κατα του Παναθηναικου και επισης να θυμησω περα απο τα σχετικα που ανεβηκαν στο μπλογκ για τη φυλλαδα αυτη και 2 αρθρα στης 8 ιουλη που στο ενα ελεγε οτι ο Παναθηναικος ψωνιζει αγνωστους και ανυπαρκτους και στο αλλο ο ολυμπιλαγος παιρνει οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ελλαδα και στο εξωτερικο και κανει οτι ζητησει ο προπονητης
    Εδω ειναι που γελαμε βεβαια γιατι και δεν εχει παρει τιποτα απο ξενους περα απο εναν ελευθερο ανυπαρκτο και στην Ελλαδα ναι μεν μαζευει καποια πιτσιρικια που σιγα μη παιξουν ποτε και τους αγοραζει στο τσαμπα φυσικα λογω των πελατειακων σχεσεων.( σκεφτειτε τι θα πληρωναμε στην ξανθη για βλαχοδημο )
    Μη ξεχασουμε και τα αυθορμητα αρθρα για κακοδιαχειρηση πατερα μεσα στη χρονια .


    Και προσωπικα δεν με ενοχλει αυτο . δεν ειναι και δικια μου η εφημεριδα , αλλα αυτα λεγονται κατω απο το μανδυα της αντικειμενικοτητας που δημιουργει ταχα μου σωστη αποψη στον κοσμο .Γραψε οτι θες ρε βλακα αλλα να εχει τιτλο η εφημεριδα <>λογου χαρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες.
    Απλώς έχουμε λίγη εμπάθεια με τους συγκεκριμένους και τέτοιες κινήσεις όπως η αμνησία για την φυγή του Μπατίστ δείχνουν πόσο πολύ Παναθηναϊκοί είναι και εκτιμάνε κάποια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρακολουθω και διαβαζω το sait εδω και καιρο και με βρισκει συμφωνω η γραμμη που ακολουθειτε.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ακομα και σημερα ασχολουμαστε με το κυριο 800 φυλλα ημερησιως?δε καταλαβαινουμε οτι δινουμε αξια σε κατι που εκανε κακο τοσα χρονια στην ομαδα μας?κανετε σχολια για ποιον?τον δημοσιο υπαλληλο του σοφερ?αν ειναι δινατον...ολοι εχουμε καταλαβει πως δεν υπαρχει πλεον παναθηναικη εφημεριδα....και καλυτερα ετσι κυριοι.δε χειραγωγουμαστε εμεις απο εντυπα και τηλεοπτικα μεσα.αυτη ειναι η διαφορα μας με τους αλλους.εμεις παμε στα γηπεδα ολης της ελλαδας με το κασκολ και τη φανελα και οχι με την την εφημεριδα.αυτα ειναι για αλλους.προσωπικη μου αποψη ειναι να μην ξανα ασχολειθητε με τον τουλουμπα ουτε με τον τρακη...δεν αξιζουν.τσαμπα μαγκες τους κανετε.ο κοσμος του παναθηναικου εχει γνωση και κυριως δε ξεχνα.....ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:09 μ.μ.

    Synehise na asholeise me to lamogio ton Gontzo pu kykloforei me Lexus tzipaki doraki

    tou IBB!

    Ama den klisei i karkinofyllada den tha eleutherothei i omada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου