Σε δύσκολο όμιλο ο Παναθηναϊκός


Στον  Α όμιλο κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός και θα αντιμετωπίσει τις Ρεάλ Μαδρίτης ,Κίμκι ,Φερνερμπαχτσέ ,Ολύμπια Λιουμπλιάνα και τον νικητή που θα προκύψει απο τα προκριματικά της Euroleague.

Άλλες χρονιές θα λέγαμε πως είμαστε το φαβορί αυτού του ομίλου ,όμως πλέον υπάρχουν άλλοι παράγοντες που πρέπει να συνυπολογίσουμε για να κάνουμε τις όποιες προβλέψεις μπορούμε. Όπως γίνεται κατανοητό ,θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε απο αυτόν τον όμιλο μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ και ξέρουμε τι ομάδα θα κατεβάσουμε αυτήν την σαιζόν. Άρα τα πάντα θα κριθούν απο τον μεταγραφικό σχεδιασμό μας. Επίσης ένας αστάθμητος παράγοντας είναι η παρουσία του Πεδουλάκη στον πάγκο ,που δεν ξέρουμε τι ψάρια μπορεί να πιάσει σε τέτοιο επίπεδο ,μιας και έχει να κοουτσάρει ομάδα στην Euroleague απο τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Όσον αφορά τους αντιπάλους μας ,η κλήρωση που μας έτυχε δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη όταν έχουμε πέσει με τις πλούσιες και φιλόδοξες Κίμκι και Φενερμπαχτσέ ,ούτε όταν βρίσκουμε στον δρόμο μας την Ρεάλ Μαδρίτης που μπορεί να μην τρομάζει τόσο όσο το όνομα της ,αλλά πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Τα ίδια ισχύουν και για τους Σλοβένους της Ολύμπιας Λιουμπλιάνας που πριν 2 χρόνια χάσαμε στην έδρα τους και στο ΟΑΚΑ πήραμε το ματς στην παράταση.

Όπως φαίνεται ,όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι ,εκτός αυτών με την ομάδα που θα προκύψει απο τα προκριματικά που λογικά θα υπερισχύσουμε και στις 2 αναμετρήσεις. Η πρόκριση στο top 16 ,φαντάζομαι πως θα χρειαστεί να επιτελεστεί κάποιο θαύμα για να μην έρθει. Το θέμα όμως είναι ποια θέση θα πάρουμε απο τις 4. Και η κορυφή του ομίλου μοιάζει αρκετά δύσκολη.

Αλλά τα πάντα είπαμε θα εξαρτηθούν μόλις κλείσει το ρόστερ ,καθώς τώρα μόνο υποθέσεις των υποθέσεων μπορούμε να κάνουμε.

Η πρώτη αγωνιστική ξεκινάει στις 11/10 και το final 4 θα γίνει στο Λονδίνο.

**Πάντως ο όμιλος μπορεί να αλλάξει ,καθώς η Ολύμπια Λιουμπλιάνας χρωστάει και παίζει να αποκλειστεί απο την Euroleague.

Σχόλια

  1. Απο τα προκριματικα μαλλον θα ερθει η Ουνιξ που μονο ευκολη δε θα ειναι... Ευκολη θα ειναι η Ολυμπια, αν τελικα παιξει και δεν την αποκλεισουν οπως ειπες και συ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου