Δεν θέλει να παίξει μπάλα κι όμως θέλει να κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του.


Όπως βγάζουν προς τα έξω οι δημοσιογράφοι ,ο Κώστας Ελευθεράκης ,τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ ,είχε ραντεβού με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και του πρότεινε την αποδέσμευση του συμβολαίου του ,αλλά ο ίδιος αρνήθηκε κάτι τέτοιο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι και πέρυσι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να του βρει ομάδα για να γλιτώσει το συμβόλαιο του ,με τον παίκτη να κρατάει αρνητική στάση και να θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Προφανώς ξέρει ότι δεν θα βρει αλλού να παίρνει ακόμη και τα μειώμενα 290.000€ ή δεν θέλει πάλι να ξενιτευτεί. Το γεγονός είναι ότι κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του κι ενώ κάθε μήνα υποφέρει κι απο ένα τραυματισμό και οι συμμετοχές του είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Αν μη τι άλλο δεν συμπεριφέρεσαι έτσι στην ομάδα που σε έκανε ποδοσφαιριστή πρώτης κλάσης (έστω και για λίγα χρόνια) και την εκμεταλλεύεσαι ,ενώ γνωρίζεις πως φράγκα με το ζόρι υπάρχουν.

Ο Σεϊταρίδης αν και αποτελούσε μια απο τις αδυναμίες μου σαν παίκτη ,εδώ και 1,5 χρόνο τον θεωρώ παλαίμαχο και δε νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να δώσει ,αφού ο ίδιος δε νομίζω πως γουστάρει πλέον. Είναι το τέλειο παράδειγμα αυτοκαταστροφικού παίκτη. Το 2004 η Πόρτο τον αγόραζε απο τον Παναθηναϊκό για 3.000.000€ ,μετά παρολίγον αυτή να τον πουλήσει για 20,000,000€ στην Ρεάλ Μαδρίτης και εν τέλει τον έδωσε στην Ντιναμό Μόσχας έναντι 7,000,000 λιρών ,με την τελευταία να τον ξαναπουλάει στην Ατλέντικο Μαδρίτης το 2006 λαμβάνοντας στα ταμεία της 12,000,000 ευρώ. Και τώρα λαμβάνει μεικτά 290.000€ και φοβάται μην τα χάσει. Αυτό δεν είναι κατάντια;

Σχόλια

  1. Κρίμα που αυτός ο παίχτης εξελίχτηκε έτσι. Απλά να τα τσεπώσει θέλει μόνο. Τουλάχιστον από τα 600 χιλιάρικα που πήρε πέρυσι θα μας κοστίσει φέτος 300 αφού δεν επιασε τα μπονους . Κάτι είναι κ αυτό αλλά το χειρότερο είναι οτι πληρώνουμε τις δημοσιες σχεσεις του Αντωνιου και τα λάθη του Πατέρα ακόμα.. Για τον Πλεσί λέγανε που στο κάτω κάτω και δανεικος πήγε περυσι κ έλυσε το συμβολαίο του και μας έμεινε ο Γιούρκας που υποτιθεται ειναι δικο μας παιδι και Έλληνας. Αλλά ενταξει ο Γιουρκας με τα 300 χιλιαρικα θα παρει μια ακομα Λαμποργκινι να εχει να παιζει..Τουλάχιστον να τον βάλουν να κάνει άλλες δουλειές στη Παιανια να πιασουν τα λεφτά τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου