Πάμε Κυψέλη; Πιέστε να πάει και το ανδρικό!!


Μετά απο το άρθρο του Φώτη Καρακούση χθες το βράδυ ,έγινε γνωστή η πρόθεση του Πανελληνίου να γίνει συγχώνευση της ομάδας βόλεϊ γυναικών τους με την δικιά μας. Ή μάλλον καλύτερα να απορροφήσουμε ,το τμήμα τους. Και το βασικότερο να μετακομίσει το τμήμα στην Κυψέλη ,παίζοντας στο κλειστό του Πανελληνίου!

Η συγκεκριμένη είδηση ισχύει και είναι κάτι πάρα πολύ θετικό ,αφού επιτέλους το τμήμα θα αποκτήσει έδρα (θυμάστε πριν καμιά εξαετία τις κερκιδάρες γινόντουσαν) και ο κόσμος θα ξαναζεσταθεί με το τμήμα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Παράλληλα ,θα φύγει και ο βραχνάς ο οικονομικός ,αφού -λογικά- ο ερασιτέχνης δεν θα πληρώνει για την λειτουργία του κλειστού ενοίκια. Βέβαια ,η λογική λέει πως και ο Πανελλήνιος θα καρπώνεται μέρος των εισπράξεων των εισιτηρίων.

Μακάρι να προχωρήσει η συγκεκριμένη σκέψη και να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις τις επόμενες μέρες και όχι σε κάνα μήνα...

ΥΣ: Η μετακόμιση του γυναικείου τμήματος ,μπορεί να ακολουθηθεί και απο το ανδρικό. Θα είναι πραγματική ανάσταση για αυτά τα δύο τμήματα να μετακομίσουν σε αυτήν την έδρα. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε πάρτι! Στο χέρι του ερασιτέχνη είναι να θέσει και αυτήν την παράμετρο μέσα στην συμφωνία.

ΥΣ2: Ο Πανελλήνιος είναι απο τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Ελλάδας. Είναι κρίμα να θέλει να απορροφάται απο άλλους Συλλόγους. Ακόμη και αν αυτός είναι ο Παναθηναϊκός ,που ουσιαστικά "γεννήθηκε" απο τον Σύλλογο της Κυψέλης. Για αυτό πιο πολύ χαίρομαι για την διαφαινόμενη αλλαγή της έδρας και όχι για την συγχώνευση. Στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι να υπερισχύει ,διαλύοντας άλλα σωματεία.

ΥΣ3: Και για να μην ξεχνιόμαστε ,αν τελικά μετακομίσει το τμήμα (και ελπίζουμε και το ανδρικό) στην Κυψέλη ,ουσιαστικά μετακομίζουμε λίγα μέτρα δίπλα απο εκεί που δημιουργήθηκε ο μεγαλύτερος Αθλητικός Σύλλογος της Ελλάδας. Στον χώρο της ΑΣΟΕΕ ,όπου ήταν το πρώτο σπίτι του Παναθηναϊκού!

Σχόλια

  1. makari na paizoume ekei tou xronou... se panathinaikes geitonies... min koitate pou 5 xanoumia exoun bapsei pantou... oli i perioxi einai kataprasini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω κατα ποσο μας βολευει αυτη η αποροφηση καθως δεν εχουν πει κατι συγκεκριμενο...το θεμα νομιζω ειναι οτι και να γινει η αποροφηση πρεπει να βγει καποιος μπροστα με λεφτα και με ορεξη για δουλεια για να συνεχιστει η αυτοκρατορια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου