Στον Παναθηναϊκό ο Σχορτσιανίτης!


Για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα είναι παίκτης του Συλλόγου μας ,αφού συμφώνησε σε όλα με την ΚΑΕ.

Μετά απο μια χρόνια φημολογία ,ο 26χρονος center θα ανήκει πλέον στην ομάδα μας. Μια μεταγραφή που θα γεμίσει την ρακέτα μας αρκετά με δεδομένη την παρουσία των Batiste και Βουγιούκα. Απο την άλλη αυτή η κίνηση ελπίζουμε να μην γίνεται λόγω της αποχώρησης ενός εκ των δύο (ειδικά του Μαϊκ).

Αν και στην Μακάμπι τα δύο χρόνια που πήγε να παίξει ,βελτιώθηκε αρκετά σαν παίκτης ,ελπίζουμε το ίδιο να συνεχιστεί και σε εμάς και να μην θυμηθεί τον παλιό του κακό εαυτό.

Το θέμα είναι να δούμε στο παρκέ τι ψάρια θα πιάσει...

ΥΣ: Αν του χρόνου η ρακέτα μας είναι Μπατίστ-Βουγιούκας-Σχορτσιανίτης ,τότε έχουμε χτιστεί πάρα πολύ γερά σε αυτήν την θέση. Επίσης ,η λογική λέει πως τα άλλα 2 ονόματα που ακούγονταν ,των Μαυροειδή και Μπουρούση (ευτυχώς) ,δεν θα προχωρήσουν σε συμφωνία με την ομάδα..

ΥΣ2: Σε πολλούς δεν αρέσει η επιλογή Σχορτσιανίτη ,λόγω Ολυμπιακού. Θα μου επιτρέψετε να μην το βάλω στο ίδιο καζάνι με τον Μπουρούση και να μην έχω θέμα που θα τον δω με τα πράσινα..

ΥΣ3: Μεταγραφή εντυπωσιασμού ναι ,μεταγραφή ουσίας; Θα δείξει..

ΥΣ4: Λόγω και των συνθημάτων που έχει ακούσει στο παρελθόν ,δεν παίζει να αποθεωθεί ό,τι κι αν γίνει στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον..

Σχόλια

  1. Μια χαρά κίνηση είναι παιδιά ! Καμία σχέση με τον προκλητικό Μπουρούση !
    Το θέμα είναι να μείνει οπωσδήποτε ο Βουγιούκας και να γίνει προσπάθεια για τον Μάικ ! Με δεδομένη την παραμονή του Τσάρτσα και απαραίτητη την παραμονή του Καιμάκ , ή κρατάμε Σμίθ ή πάμε για Μαυροειδή , έχουμε πολύ καλές λύσεις στους ψηλούς !
    Υ.Γ: Φανταστείτε να ερχόταν ο Σόφο , με προπονητή τον Ζέλικο . Τίποτε άλλο. Σε λίγα χρόνια θα είχαμε τον Νο1 σέντερ στην Ευρώπη μιας και ο Ζέλικο , έχει φτιάξει τόσους παικταράδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει δεν ξέρω αν τον είχε σε εκτίμηση φίλε , αλλά σου λέω φαντάσου έναν παίκτη με τα αθλητικά προσόντα και το ταλέντο του Σόφο , στα 'χέρια' του δασκάλου Ζέλικο . Τρομακτικό . Το επικό θα είναι να μείνει ο Σάρας , θα ζήσουμε μεγάλες συνεργασίες και ασσίστ ( και ) πάλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το και το 3ετες συμβολαιο που φαγωθηκες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον εχουμε και λεμε: 400.000 ο μπραμος, 500.000 ο σχορτσιανιτης και 150.000 ο πεδουλακης, (+ τα 1.8 μυρια διαμαντιδη) = 4 εκ. μαζι με εφορια. μενουν αλλα 7 για ανανεωσεις και νεους παικτες. μια χαρα δηλαδη.
    ο σχορτσιανιτης εκλεισε για 3 χρονια γιατι πολυ απλα το λεει το ονσπορτς.
    θελω σχολιο απο τα παιδια του μπλογκ για μαυροειδη που εγραψαν πριν απο καποιες ωρες, αμα εχουν σχετικη πληροφορια
    καθως και τι προβλεπουν για το νεο ροστερ.
    ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kali kinisi gia tin raketa. Fisika an meinoun Mike kai Ian eimaste mia xara gia tin 8esi 5. Twra kapou diavasa pws o Pedoulakis gia tin 8esi 1-2 (sta guard diladi) koitazei tin periptwsi tou Ksan8opoulou (ta gelia me pianoun), 8a i8ela sta guard na dw ton Papa tou paok. Nomizw pws einai i kaliteri peritpwsi apo tin elliniki agora. Gnwrizei kapoios an 8a ginei kinisi? gt eixe akoustei kapote kai auto to onoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη στο ειπαν να το γραψεις δε σημαινει οτι ισχυει ...στο λεω απο καρδιας αδερφε
    ασχολεισου με το βυντρα και τον τσακα και ασε το μπασκετ στην ησυχια του


    "
    παίχτες με ταλέντο και προσόντα "


    μαλιστα... προφανως τα βηματα που κανει σε καθε φαση , οι βολες που δε βαζει με τη καμια , τα επιθετικα , τα παραπανισια κιλα που με προπονητη γλαστρα ειναι σιγουρο οτι θα αυξηθουν δειχνουν κατα την αυθορμητη αποψαρα σου εναν παιχτη με ταλεντο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έλα ρε φίλε αν είναι δυνατόν τώρα δεν έχουμε περιθώρια πάνω από όλα το καλό της ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρα πολύ καλή μεταγραφή ! Είχα βαρεθεί να γράφω να περιμένουμε και οτι θα γίνουνε καλές κινήσεις , οριστε και οι αποδείξεις..
    Μπράμος πρώτα μετά Σχορτσιανίτης . Και οι δύο σε πολύ καλή ηλικία ! Γίνεται και ανανέωση και έρχονται παίχτες μες ταλέντο και προσόντα..
    Μπράβο στη διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τάσο στην προκειμένη εγώ συμφωνώ μαζ'ί του είναι ΣΟΥΠΕΡ κίνηση ο Σόφο αυτή την στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κάτι ακόμα επειδή διαβάζω πολλες βλακειες από τους γνωστούς που έχουνε κάνει την κωλοτούμπα επάγγελμα να πω οτι τους βλέπουμε..
    Αυτοί λέγανε για τον Διαμαντίδη να σηκωθεί να φύγει αφού έφυγε ο Ομπράντοβιτς..
    Αυτοί λέγανε τον Καλάθη τραγικό και σηκώσουμε Ευρωπαικό με τον Καλάθη. Ενώ τώρα που έφυγε και πήγε στη Κούμπαν( Ρωσσία) κλαίνε που έφυγε ο Καλάθης..
    Οι ίδιοι είναι που λέγανε βάλε Σάρας προπονητή και όταν ήταν κοντά στο να αναλάβει λέγανε που πάμε με Σάρας..Οι ίδιοι είναι που κράζαν και τη πιθανότητα να έρθει ο οποιοσδήποτε προπονητής στην ομάδα και εννοειταί οτι κράζουν και τον Πεδουλάκη που είναι μέτρια λύση..
    Οι ίδιοι είναι που " κλαίγανε " που έφυγε ο Νίκολας ..οι ίδιοι είναι τώρα που τον χαρακτηρίζουν τελειωμένο...

    Και οι ίδιοι είναι που θελουνε να λέγονται οπαδοί ..τρομάρα τους..Όποιος παίχτης και να έρθει είτε λέγεται Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είτε Νίκολας είτε οποιοδήποτε όνομα αυτοί το έχουνε σκοπό να πολεμάνε την ομάδα και να την κράζουνε
    Οτι χειρότεροι στον Παναθηναικό είναι αυτοί. Nα αφησουν επιτέλους την ομάδα ήσυχη ! Τουλάχιστον το μπασκετ που μας έχει δώσει τέτοιες χαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. που τα διαβασες αυτα και ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ?
    λεγεωνα ειστε ? απειλεις μεσω ιντερνετ οταν λες οτι τους βλεπουμε ?
    οι πεφωτισμενοι ειστε ?


    προφανως περιμενεις και μπουρουση για να γραψεις το αυθορμητο σχολιακι περι στηριξης ετσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. διαφωνώ φίλε Τάσο . Με τον Ζότς είμαι σίγουρος ότι θα είχανε ένα νέο μοντέλο Μπατίστ , από τον Σόφο . Όντως το κατά πόσον θα μπορέσει να τον βάλει στο προόγραμμα ο Πεδουλάκης είναι ένα θέμα . Εγώ πιστεύω στον Σόφο πάντως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ελα ρε φιλε ακομα και με ζοτς δυσκολο να εστρωνε
    δεν αλλαζει ο ανθρωπος τροπο ζωης ρε φιλε , εμαθε στην τεμπελια και δυσκολο να ξεμαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αδερφε διαφωνουμε αλλα επειδη βλεπω μεσα απο τα σχολια σου γενικα ποιες ειναι οι προθεσεις σου ΣΕΒΟΜΑΙ απολυτα την αποψη σου φιλε , μακαρι να τον δουμε να αλλαζει γιατι θα ειναι δυσκολη η χρονια


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. fighting irish13/12/12 3:54 μ.μ.

    αν το να βάζω πάνω από όλα το καλό της ομάδας σημαίνει να αλλοιώνω την παναθηναική μου ταυτότητα,συγγνώμη δεν θα πάρω...όπως νιώθω περήφανος που προτίμησα να κρατήσω μια σωστή στάση την περίοδο των ανεξάρτητων (και ας πόνεσα μιάς και έμενα έξω από τα γηπεδα) και νιώθω δικαιωμένος και πιστεύω πως έπραξα σωστά και δεν υπέκυψα στο ''αφήστε τις διχονοιες,πανω απο ολα το καλο της ομαδας",έτσι και τώρα θα υπερασπιστώ την ιδεολογία μου και την παναθηναικη μου κουλτουρα....against modern sports(και όχι μονο football) που θέλει τους οπαδούς χειροκροτητές και άβουλους καταναλωτές του θεάματος(;) τους...και επαναλμβάνω,δεκτό να μην κράζει καποιος τον σχορτσιανίτη(εγώ προσωπικά θα βγάζω την ενεργεια μου στον δημητρακη) αλλά όχι και να φτάσουμε στο σημείο να τον αποθεώνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. fighting irish13/12/12 3:54 μ.μ.

    οτι να ναι...τι να πω;;;γαύροι δεν είμαστε για να τον αποδεχτούμε(όπως οι άλλοι που όποιον δικό μας παίρνουν τον κάνουν σημαία τους)!!εμείς είμαστε οπαδοί και όσο και αν έχουν αλλάξει οι εποχές παραμένουμε ρομαντικοί και δεν γουσταρουμε παίχτες που παίξανε και ταυτιστήκανε με τους βρωμιάρηδες!!και μπορεί να μην προκαλούσε όσο ο μπουρούσης αλλά μην λέμε μαλακίες!!!προκαλούσε και αυτός μια χαρά(έστω και σε πιο αποδεκτό επίπεδο)!!άσε και που σαν παίχτης δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο!!τι να τον κάνω αν αντέχει 10 λεπτά...αλλά και πάλι,το θέμα ειναι η αξιοπρεπεια μας σαν οπαδοί,οπότε και ο καλύτερος παίχτης του κόσμου να ήταν είναι θέμα αρχής και σεβασμού να μην τον θέλεις...και άντε να καταλάβω αυτούς που δεν θέλουν να κράξουν την μεταγραφή,τουλάχιστον μην φτάσουμε στο αλλο επιπεδο και τον αποθεωνουμε κιολας...όχι πως δεν θα συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τον τόμιτς για γενικό αρχηγο πως τον βλέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ρε φίλε σιγά μην τρελένεσαι απλά διαφωνούμε στο συγκεκριμένο .
    γενικά συμφωνούμε σε πολλά πάντως !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αντε συντομα και τον Παπαλουκα.. ετσι κ αλλιως στα γεραματα δεν θα θελει πολλα φραγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναι ρε μαν μαζι !! =D


    μας πηρανε ομως αμπαριζα τα σαλιγκαρια , οι φιλοι γλιτσα , οι ακροατες με μισθους απο μεγαλομετοχους τα 30 νικ με τη 1 ιπ , οι στηριξτε για ετσι μου ειπαν κτλ ......στο ιντερνετ παντα
    για στη ζωη αστα να πανε ουτε ταξι δε γεμιζουν τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου