Προς Δ.Γιαννακόπουλο: Το μπάσκετ ποτέ δεν χρειαζόταν προπαγάνδες και μισθοφόρους χειροκροτητές.


Επειδή έχουμε κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα τα χρόνια του Τζίγγερ ,που είχε συγκεκριμένα άτομα και προπαγάνδιζαν υπέρ αυτού και των επιλογών του ,δεν χρειάζεται ίδιες καταστάσεις να βιώσουμε και στο μπάσκετ. Ποτέ το συγκεκριμένο τμήμα δεν χρειάστηκε την αγιοποίηση και το στημένο χειροκρότημα κανενός ,γιατί πολύ απλά το κέρδιζε με την αξία του μετά την λήξη του κάθε ματς.

Οπότε πες στους Λαούδη-Μπουρλάκη-Κοντο και όποιον άλλον εμφανιστεί ,να χαλαρώσουν λίγο και να σταματήσουν τους ύμνους στο όνομα του ρεαλισμού και των μακροπρόθεσμων πλάνων. Είμαστε μαθημένοι σε αυτά απο Γκόντζους και σια. Δεν χρειαζόμαστε και στο μπάσκετ τέτοιους ανθρώπους.

Δεν χρειάζεται κανείς για να πείσει τον κόσμο ότι αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι απο αυτούς που φεύγουν. Γιατί πολύ απλά δεν είναι. Ο Πεδουλάκης δεν έχει κανένα αβαντάζ απέναντι στον Ζοτς ,ο 35χρονος Μπατίστ έχει για πλάκα τον Σχορτσιανίτη ,ο Καϊμακόγλου δεν συγκρίνεται με κανένα Μπράμο ή Πάνκο και πάει λέγοντας.

Μην προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο. Αφήστε τα λόγια και τις αποθεώσεις και ο κόσμος θα κρίνει αυτό που χτίζεται στο τέλος της σαιζόν. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε προδιάθεση ,γιατί πολύ απλά αυτή υπάρχει και είναι αρνητική. Δεν θα αλλάξει αυτό ,μέχρι να δούμε αποτελέσματα. Η στήριξη θα υπάρξει στο τμήμα γιατί είμαστε Παναθηναϊκοί. Είναι δεδομένο αυτό. Αλλά μην επιδιώκετε την pre game αποθέωση ...

Άρα πες στους συγκεκριμένους να σταματήσουν τα λιβανίσματα. Δεκτόν ότι ΜΜΕ όπως goal,sentra και πράσινα νέα σε γλύφουν για να χουν καβάντζα τα αποκλειστικά ,αλλά πρέπει να γίνει αποδεκτή και η αντοχή του κόσμου.

Μια ομάδα δεν λειτουργεί με μέσα προπαγάνδας ,αλλά με στοιχεία που εμπεριέχονται στις 4 γραμμές του παρκέ. Αυτό μας μάθανε τόσα χρόνια ο Ομπάντοβιτς και οι Παύλος-Θανάσης.

ΥΣ: Και για να το παίξω και προφήτης ,η λογική λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι ότι δεν γκρινιάζουμε για τους τίτλους ,αλλά για μια ιδεατή κατάσταση που τελείωσε και μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Σχόλια

  1. το αρθρο φωτογραφιζει ατομα σαν και εσενα , με αυθορμητα σχολια ,κτλ
    μη πουλας τρελα και κοιτα να δεις τι κανεις λαθος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους σταματήσει αυτούς αλλά να σταματήσουν και οι επαγγελματίες κράχτες με τη σειρά τους. Γιατι αμφότεροι είναι κουραστικοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακριβώς όπως τα είπες. ωραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γαυρος αυτη τη στιγμη εχει σχεδον συμπληρωμενο ροστερ (του λειπει ενα 3αρι για να παιξει τη θεση με Παπανικολαου και ενα 5αρι για να καλυψει τη θεση με Χαινς- Περπε κ Ντορσει ειναι οι πρωτες επιλογες του). Ολες οι αλλες θεσεις ειναι κομπλε: Στο ασσοδυο εχει Σλουκα-Μαντζαρη-Σπανουλη-Λο-Γκετσεβιτσιους. Στο 3 Παπανικολαου. Στο 4 Πριντεζη -Αντιτς και στο 5 Χαινς. Απο κει και περα εχει για συμπληρωμα και Κεσελ-Κατσιβελη, οποτε μενουν οι δυο μεταγραφες στις θεσεις που ειπαμε και ενα τριτο 5αρι που δεν χρειαζεται να ειναι και κανας παικταρας αλλα αλλο ενα απλο συμπληρωμα..
    Απο την αλλη εμεις αυτη τη στιγμη εχουμε 4 παικτες (3D-Σοφο-Μπραμος-Πανκο) απο τους οποιους οι 3 ειναι καινουριοι οπως επισης και ο προπονητης.
    Οποτε πως η λογικη λεει οτι θα παρουμε εμεις το πρωταθλημα?
    Μακαρι να γινει!!! Αλλα θα πρεπει να ανανεωσουμε και εμεις καποιο συμβολαιο επιτελους (Περπε- Τσαρτσα-Σαρας- Βουγιου) και να παρουμε και αλλους 4 πολυ καλους παικτες + 3 παικτες συμπληρωματα του ροστερ (στυλ Πατ Καλαθη). Ομως ακομα και να γινουν ολα αυτα η χημεια της ομαδας δεν θα ειναι δεδομενο, αλλα ζητουμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αλλά οι χειροκροτητές θα του χρειαστούν από φέτος για να κάνουν το μαύρο, άσπρο.
    Δυστυχώς αλλά εποχή Τζίγκερ ήρθε και στο Μπάσκετ το κάθε "παικτάκι" που θα έπαιζε κανονικά στο Περιστέρι και τον Πανιώνο θα βαφτίζεται ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου