Διαμαντίδης ,τώρα η βιτρίνα!


Όπως γράφουν όλα τα sites ,ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον ερχομό του Roko Ukic στον Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες έβαλαν τον Μήτσο να ξεκινήσει το ψηστήρι και τελικά πέτυχε. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε -κατά την ταπεινή μου γνώμη- για τον καλύτερο Ευρωπαίο μπασκεμπολίστα των τελευταίων ετών. Άρα "η μπογιά του περνάει" και αποτελεί πρόκληση για πολλούς αθλητές να βρεθούν συμπαίκτες μαζί του.

Μέχρι και πριν 1 μήνα και κάτι ,ο front man ή αλλιώς η βιτρίνα του Παναθηναϊκού ήταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναμφισβήτητα και όλοι οι παίκτες ήθελα να καθοδηγούνται απο τον μεγαλύτερο μαέστρο που ανέδειξαν ποτέ οι ευρωπαϊκοί πάγκοι. Απόδειξη οι δεκάδες δηλώσεις παικτών που αναφέρονταν στην ευκαιρία να παίρνουν οδηγίες απο τον κόουτς ή αν θέλετε και οι δηλώσεις αυτών που έφυγαν φέτος απο την ομάδα ,εξηγώντας πως αιτία ήταν η αποχώρηση του. Έτσι ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια είχε τον άσο στο μανίκι και κέρδιζε τους παίκτες που ήθελε ,εξαιτίας της παρουσίας του Ζοτς, κι ας προσέφερε λιγότερα χρήματα.

Πλέον ,όπως φαίνετα, αυτόν τον ρόλο τον απέκτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,αφού είναι Ο star της ομάδας ,χωρίς τους Ζοτς ,Μάϊκ και -πιθανότατα- Σάρας. Θα αποτελεί την βιτρίνα της ομάδας και το χαρτί που θα ρίχνει η ΚΑΕ για να δελεάσει μεταγραφικούς στόχους.

Το "πείραμα" με τον Ούκιτς πέτυχε και προστέθηκε στην ομάδα ένας πολύ καλός παίκτης. Μένει να δούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια του puzzle και αν ο Μήτσος θα πρέπει να ξανά-αναλάβει χρέη "μεσάζοντα".

Σχόλια

  1. Και Μασιούλις πήραμε..η ποιότητα της ομάδας από άποψη ονομάτων έχει αρκετά θετικό πρόσημο ! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο..Με Διαμαντίδη μπροστάρη η ομάδα μπορεί πάντως να στοχεύει ψηλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου