Πολύ έξυπνη η κίνηση του ανοίγματος στην Ασία


Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για αγορά παίκτη απο την Κίνα ,σήμερα πήραν σειρά ειδήσεις που αναφέρουν ότι ο Δ.Γιαννακόπουλος θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Κίνα και ο Παναθηναϊκός θα πάει για σειρά φιλικών στην Ασιατική χώρα.

Για το πόσο έξυπνο είναι το συγκεκριμένο άνοιγμα ,αρκεί να σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Manchester United στις αρχές του 2000. Τότε ήταν η πρώτη ομάδα που έκανε την αρχή και πήγαινε tour στις χώρες της Ασίας ή έκανε τις καλοκαιρινές της προετοιμασίες. Αποτέλεσμα; Το brand name ισχυροποιήθηκε σε μια άγνωστη αγορά ,οι φανέλες πουλούσαν σαν τρελές ,τα έσοδα αυξήθηκαν και αποτέλεσε μέσα σε λίγο καιρό παράδειγμα προς μίμηση για άλλα μεγάλα clubs.

Ο Παναθηναϊκός ,είναι η Manchester United του μπάσκετ απο όλες τις απόψεις και η πλέον πετυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια. Και απο την στιγμή που καμία άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει επιχειρήσει να "κάνει την πρώτη της γνωριμία" με την εν λόγω αγορά  ,αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την ομάδα να εκτοξευθεί οικονομικά.

Ειδικά αν μεταγραφεί και γνωστός Κινέζος μπασκεμπολίστας ,γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η αναγνωρισιμότητα της ομάδας θα αυξηθεί άμεσα.

ΥΣ: Επίσης μην ξεχνάτε την προδιάθεση του Δ.Γιαννακόπουλου να εισάγει την ομάδα σε Ασιάτικο Χρηματιστήριο...

Σχόλια

  1. μη σου διαφεύγει παρ' όλα αυτά ότι αλλάξαμε προπονητή. και ο νέος είναι πασίγνωστος με αμέτρητες κούπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου