Χαρίσαμε στον Ολυμπιακό μια απο τις καλύτερες μας παίκτριες. Συγχαρητήρια...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ...

Ανακοινώθηκε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου απο τον Ολυμπιακό με τον οποίο συμφώνησε για 3+1 χρόνια.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη της σαιζόν και το μεγαλύτερο ταλέντο του Κυπριακού βόλεϊ αφού ήρθε στον Παναθηναϊκό ,έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα ,δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να την κρατήσει στην ομάδα. Οπότε κατέληξε στον γαύρο που χτίζει ομάδες απο αθλητές και αθλήτριες μας τα τελευταία χρόνια.

Κι εις ανώτερα...

Σχόλια

  1. Aπό τότε που διώξανε τον Θανάση οι αγνοί όλα στον Ερασιτέχνη πάνε πρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fighting irish13/12/12 3:12 μ.μ.

    ενταξει τι να πω τωρα....αγνοω τοσο καιρο τον τσατσο και δεν του δεινω σημασια γιατι ξερω οτι απο αυτο τρεφεται και παιρνει ικανοποιηση απλα ενα σχολιο....παω στοιχημα οτι ο συγκεκριμενος ουτε καν εχει πατησει σε αγωνα ερασιτεχνη,ουτε καν εχει παει εκδρομη για το ερασιτεχνη,ουτε καν εχει ποτε συνησφερει οικονομικα για τον ερασιτεχνη(διαρκειας,μπλουζακι κτλπ),ουτε καν εχει κλαψει απο συγκινησει μετα απο τιτλο στον ερασιτεχνη,ουτε καν εχει χασει τον υπνο του μετα απο απωλεια τιτλου...αντε φιλακια gameover-ιτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=8HrC1FXRlgY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χειρότερο απ'όλα είναι το γεγονός είναι ότι αντί να την κλείσουμε εμείς για 3+1 χρόνια το έκανε ο Ολυμπιακός.Έτσι έγινε και με την περίπτωση του Φιλίποφ ξέχωρα το πως αντέδρασε ο ίδιος αργότερα,για να μην αναφερθώ πως χάσαμε αθλητές στον στίβο και στην κολύμβηση.
    Δυστυχώς τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα και ειδικά στο γυναικείο βόλει είναι κρίμα να χάνουμε παίκτριες απο ΑΕΚ και Ολυμπιακό που μόλις τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι σίγουρος ότι τον Θανάση τον έδιωξαν οι οργανωμένοι γιατί μάλλον σε αυτούς αναφέρεσαι, γιατί εγώ έχω άλλη εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου