Ο κόσμος αγοράζει διαρκείας και δεν μπαίνει στην Παναθηναϊκή Συμμαχία;


Με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να έχουν φτάσει τα 2,385 και τα χρήματα να είναι στα 1,600,000€ ,ο Γιώργος Κολοκοτρώνης στο σημερινό του άρθρο στην Real News ,ανέφερε ένα στοιχείο που χωρίς να το πιστεύω (μιας και η εφημερίδα του Ν.Χατζηνικολάου ή αλλιώς ο πόλος Μαρινάκη-Real-Fimotro είναι γνωστοί πλέον για τις προθέσεις τους να αναπαράγουν μιζέρια στον κόσμο του Συλλόγου) μου έκανε εντύπωση. Συγκεκριμένα ,τονίζει ότι απο τα 1,056 διαρκείας που έχουν αγοραστεί μέχρι στιγμής ,μόλις τα 226 άτομα είναι μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Δηλαδή ,ένας στους πέντε σχεδόν έχει προτιμήσει να συνεισφέρει στην προσπάθεια της λαϊκής βάσης απο αυτούς που θα είναι του χρόνου στο ΟΑΚΑ. Αν ισχύει αυτό το νούμερο (κάτι που μπορεί να το διαψεύσει η πλευρά Αλαφούζου) ,τότε δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό.

ΥΣ: Βέβαια ο σκοπός του σημερινού άρθρου του Γ.Κολοκοτρώνη βγάζει μάτι. Όλος ο όμιλος του Real πασχίζει να προπαγανδίζει σε καθημερινή βάση το εγχείρημα του Γ.Αλαφούζου και οι εντολές προς τους δημοσιογράφους είναι συγκεκριμένες...

Διαβάστε και αναλυτικά το άρθρο του...




Σχόλια

  1. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:26 μ.μ.

    Tous tsatsus tou IBB min ksehnas pu ehoun parei paramazoma ola ta sites mazi me tus hafiedes "synergeia" Gagatsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου