Aγωνία για το βόλεϊ γυναικών; Μα γιατί;

Εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ

Για ποιο λόγο ακριβώς υπάρχει αγωνία; Πρώτο-πρώτο δεν έμαθε το βόλεϊ γυναικών ότι βρήκε χορηγό για την νέα σαιζόν; 120.000€ δεν είχε δηλώσει πως θα δώσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στις 21/3/2012 στην συνέλευση του ερασιτέχνη;

Σχόλια

  1. Δίκιο έχεις αλλά απο την στιγμή που ο Μακρόπουλος ορίστηκε ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ο Θανάσης λέγεται ότι "χολώθηκε" και έτσι είχαμε και την παραίτηση του Μαλακατέ απο το πόστο του γενικού αρχηγού μιας και είναι απο τους στενούς του συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο θανάσης τι ήθελε να πηγαίνε και να κάνει στα ΔΣ της παε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο προηγούμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ ο Θανλασης Γιαννακόπουλος παρεβρίσκοταν εκεί ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη και ήταν αυτός που είχε τα ηνία του συλλόγου όταν είχε υπογραφεί η σύμβαση για τον Βοτανικό.
    Αλλιώς θα προχωρούσε και η χορηγία που είχε υποσχεθεί τότε στην Γενική Συνέλευση και δεν θα βρισκόταν το τμήμα στον άερα κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλο λέω. αφού έχει αποχωρήσει απο τον ερασιτέχνη γιατί έχει την απαίτηση να τον εκπροσωπει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω φίλε dpg είναι λόγω της σύμβασης που έχει υπογραφτεί για τον Βοτανικό όπου πρόεδρος του συλλόγου ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Αλλιώς και εγώ δεν βρίσκω για ποιόν λόγο "στράβωσε" ο Θανάσης με την μη επιλογή του ως εκπροσώπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου