Ο Άντι Πάνκο στον Παναθηναικό

 Απο το επίσημο σαιτ της ΚΑΕ Παναθηναικός
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Άντι Πάνκο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συνεργασία 2 (1+1) χρόνων. Είναι 2.05 και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ.
Ο Άντριου Τζον Πάνκο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και MVP της ισπανικής λίγκας ACB για την περίοδο 2011-12, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1977 στο Χάρισμπουργκ (Πενσιλβάνια, ΗΠΑ). Από το Γυμνάσιο (Bishop mcDevitt), πέρασε στο κολλεγιακό μπάσκετ (Lebanon Valley College) για να αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα το 1999 με τη New Mexico Slam στην IBL. Αγωνίστηκε στους Ατλάντα Χοκς το 2001, από όπου πέρασε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για τη Νάπολι (2001-2002). Επέστρεψε για να αγωνιστεί στο CBA και τους Ντακότα Γουίζαρντς, όπου αναδείχθηκε MVP, συνέχισε στην ισπανική Χιρόνα (2003) και στην Γιγάντες ντε Καρολίνα του Πουέρτο Ρίκο (2003), πριν επιστρέψει για να εγκατασταθεί στην Ευρώπη και την Ισπανία με μία μικρή παρένθεση του 2006 για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ο Άντι Πάνκο αγωνίστηκε για στη Χιρόνα (2003-04), τη Σεβίλλη (2004-05), την Μπιλμπάο (2005-07), ενώ από το 2007 ως και φέτος αγωνιζόταν στη Σαν Σεμπαστιάν. Αναδείχθηκε MVP στο CBA το 2003, MVP της Β’ Κατηγορίας στην Ισπανία το 2008, ενώ φέτος ήταν η χρονιά του, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος του ισπανικού πρωταθλήματος".

Σχόλια

  1. Kai i ananewsi sinexizetai. Mpravo Dimitraki. Apo omada montelo pou tin eixan o Pavlo8anasis elpizw na min tin katantiseis mpourdelo. Opws exw ksanapei 8a stiriksoume ti nea prospa8eia, alla oso kai na 8es na eisai kaloproairetos.....apla merikes fores den mporeis.

    YG: Ela, pes tin ali8eia twra, eisai o gios tou Pavlou i kapoios allos?

    YG2: Zw gia tin mera pou 8a se anakoinwsei pali i KAE, kai tote 8a ginoun ola pali opws itan prin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εβγαλαν τους ογκολιθους του μπασκετ κατσικαρη και παπαμακαριο να μας πουν ποσο κορυφαιος ειναι και οτι αποτελει τον νεο αλβερτη ......λολ λολ


    αυτο μου την εχει βιδωσει στη νεα εποχη , οτι παρολο που ειπαν οτι δεν μπορουμε να συνεχισουμε να φερνουμε αστερια και οτι παμε σε εποχες λιτοτητας ( που ειναι ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ) εχουν βαλει τα παπαγαλακια και τους εμισθους δημοσιογραφους να μας τρολαρουν και να καβλαντιζουν λες και ηρθαν οι NBAers ......


    υγ ..γλυψε και αλλο ...ολο και καποιο κοκαλακι θα σου πεταξουν και εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο κορυφαίος του ισπανικού πρωταθλήματος " κατάρρευση το τμήμα μπάσκετ σύμφωνα με τους gazzetakides..

    Καλή αρχή στη καριέρα σου στο Παναθηναικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου