Σχετικά με την αποχώρηση του Καϊμακόγλου


Στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του ,ο Καϊμακόγλου έδειξε πως σέβεται απόλυτα τα όσα του προσέφερε ο Παναθηναϊκός και την δυνατότητα που του έδωσε να καρπωθεί ένα συμβόλαιο που πλέον το παίρνουν τα top ονόματα της Ευρώπης. Μην ξεχνάτε άλλωστε ,πως το νέο του συμβόλαιο 1,400,000€ ,θα είναι λίγο πιο κάτω απο τις ετήσιες αποδοχές του Δημήτρη Διαμαντίδη. Οπότε αυτό απο μόνο του λέει πολλά.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου λοιπόν ,σεβάστηκε την τύχη και την τιμή που είχε να φορέσει την φανέλα της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας και ευχήθηκε να ξαναβρεθεί μια μέρα στο ΟΑΚΑ. Το ίδιο θα ευχηθούμε κι εμείς.

Τον συγκεκριμένο παίκτη ,πολλοί τον έμαθαν το καλοκαίρι του 2010 όταν και ήρθε στον Παναθηναϊκό ως παγκίτης. Μερικοί τον γνωρίζαμε απο πριν και όταν αγωνιζόταν με το Μαρούσι. Και δυστυχώς οι σχέσεις μας δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο Καϊμακόγλου ήταν Ολυμπιακός και ποτέ δεν το έκρυψε ,αλλά ούτε και το διαφήμισε. Κάθε φορά που η κερκίδα μας μεταφερόταν στο κλειστό του Αγ.Θωμά ,οι ανταλλαγές λεκτικών αντιπαραθέσεων έδιναν και έπαιρναν. "Highlight" της γλυκιάς σχέσης που υπήρχε ,ένας ημιτελικός κυπέλλου (το 2010 αν θυμάμαι καλά ή το 2009) ,όπου την ώρα που έμπαινε στην φισούνα τα γαλλικά και οι χλέπες πέφταν βροχή.

Όταν ήρθε στην ομάδα ,ο κόσμος αγνόησε την συγκεκριμένη επιλογή και ούτε ο παίκτης ποτέ του ασχολήθηκε με κάτι άλλο πέραν της ομάδας. Με τον καιρό και με την επίβλεψη του Ζοτς ,βελτιώθηκε και έφτασε να είναι κομβικός παίκτης της ομάδας μας πριν λίγους μήνες.

Με βάση τα παραπάνω και δεδομένου ότι δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να ασχοληθεί με το φετινό φλερτ του γαύρου ,του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακάρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και να πετύχουμε ξανά τον ίδιο εργατικό και προσηλωμένο Καϊμακόγλου.

ΥΣ: Άλλος ένας παίκτης ,μετά τους Μπατίστ και Καλάθη ,που αν ήταν ο Ζοτς δεν θα έφευγε. Ανεξαρτήτως συμβολαίου...

ΥΣ2: Αναλυτικά η ανακοίνωση του...


Έπειτα από δύο εκπληκτικά χρόνια στον Παναθηναϊκό που με βοήθησαν να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος, να κατακτήσω τίτλους και να ζήσω στιγμές που ούτε καν ονειρευόμουν, έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Μετά τη λήξη της σεζόν "ζύγισα" όλες τις παραμέτρους που είχα στα χέρια μου, συζήτησα αρκετά με τους δικούς μου ανθρώπους και αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ούνικς Καζάν. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, πρώτα από όλους στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, στον κ. Ομπράντοβιτς, αλλά και σε όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο για όσα με βοήθησαν να ζήσω. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Παναθηναϊκού μέσα από την καρδιά μου και ελπίζω κάποια μέρα στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε...

Σχόλια