Δώστε χρόνο ,κάντε υπομονή και μην τρέφετε ψεύτικες ελπίδες.


Χωρίς να έχω δει το πρώτο φιλικό και δίχως κάποια τρελή όρεξη να δω και το δεύτερο ,έκατσα εν τέλει και παρακολούθησα κυρίως το πρώτο ημίχρονο της ομάδας με τους Ρώσους της Κράσνονταρ. Λίγο η διαχρονική ξενέρα με την μπάλα ,λίγο η δικτατορία του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα ,λίγο και το πιο απαξιωμένο πρωτάθλημα που έρχεται ,δεν μου δημιουργούν την τρελή κάψα για την μπάλα. Για αυτό και δεν υπάρχουν και πολλές αναρτήσεις για το ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Έχουν συμβεί τόσα τα τελευταία 17 χρόνια που μου έχουν δημιουργήσει ανοσία και εν μέρει πλέον αδιαφορία. Το μόνο που με κρατάει να ασχολούμαι είναι επειδή μιλάμε για Παναθηναϊκό.  Για αυτό έχω αφήσει τις εξελίξεις να τρέχουν απο μπροστά μου και απλά τις παρακολουθώ άνιωθος.

Έτσι και σήμερα δεν μπορώ να πως κάτι συγκεκριμένο για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ,ούτε να
κρίνω κάποιους παίκτες. Αυτό που μπορώ όμως να πω με περίσσια σιγουριά ,είναι πως ο κόσμος πρέπει να κάνει πολύ μεγάλη υπομονή και να μην περιμένει τίποτα. Μόνο έτσι η ομάδα θα πετύχει στα μάτια μας ,καθώς το να βάλουμε στόχους πρωταθλητισμού ίσως να μας οδηγήσει μετά απο λίγους μήνες σε λαϊκά δικαστήρια. Η ομάδα δεν έχει τους αστέρες του πρόσφατος παρελθόντος ,βασίζεται σε νέους και άπειρους ,οπότε ο χρόνος είναι το απαραίτητο συστατικό που ζητάει αυτή η ομάδα.

Και να σας πω την αμαρτία μου το γουστάρω έτσι ,παρά να τρέφω ψεύτικες ελπίδες πρωταθλητισμού. Ξέρω ότι έχω αυτό το σύνολο και πρέπει να δουλέψει για να δω τι μπορεί να καταφέρει. Αυτοί που ήρθαν δεν έχουν πλούσια βιογραφικά ,ούτε παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Είναι άγνωστοι και εμείς καλούμαστε να αναμένουμε τι μπορεί να μας προσφέρει αυτό το άγνωστο. Με άλλα λόγια κρατάτε μικρό καλάθι ,για να μην μας φανεί άδειο το μεγάλο...

Ο Παναθηναϊκός είναι γεννημένος για να πρωταγωνιστεί ,αλλά δυστυχώς είμαι αρκετά ξενερωμένος για να ...ξενερώνω και με αυτό.

Υπομονή να δούμε. Πιστεύω πως αν δοθεί χρόνος ,ο Φερέϊρα θα φτιάξει κάτι πολύ καλό. Πιστεύω. Δεν είμαι σίγουρος. Μόνο και μόνο που μπαίνουν σε φιλικό 5 νέοι πιτσιρικάδες απο τις ακαδημίες ,εμένα μου αρέσει.

Υπομονή λοιπόν και σόρρυ αν το κείμενο φαίνεται ξενέρωτο ,αλλά έχουν κάνει τόσο ξενέρωτο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχόλια

  1. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:26 μ.μ.

    Sostos file o Ioannidis einai teleios ahristos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω μαζί σου και ειδικότερα άποψη μου: http://blackflute.blogspot.gr/2012/07/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονοματα ειναι αυτα για να ασχοληθεις σοβαρα?Μικραινει κι αλλο η ομαδα.Μακαρι να μας βγουνε τα παλικαρια και να παρουν και καποιον τιτλο(για τρομερη υπερβαση θα προκειται),αλλα οντως οι ξενερες γινανε πολλες.Βαρεθηκα να κραταω μικρο καλαθι και να μην ελπιζω.Δεν αρμοζει αυτο σε εναν Παναθηναικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ είδα και τα δύο φιλικά ,και μέχρι τώρα αν και ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ απο τις μεταγραφές δεν έχει δείξει κάποιος να ξεχωρίζει .. όλοι ακόμα ψάχνονται αλλά κανείς δεν έβγαλε μάτι..
    Αυτό που φαίνεται μέχρι τώρα είναι η καλή παρουσία του Πετρόπουλου που έχει δύο γκολ στα δύο ματς και απο την ομάδα νέων οι Χουχούμης Λαγός Δώνης Κουσίδης άνετα διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Αρνητική παρουσία έχει ο Ιωαννίδης που απο τη πλευρά του και στα δύο ματς οι αντίπαλες ομάδες κάνανε πάρτυ..Ευτυχώς που έμεινε ο Σπυρόπουλος..

    Ενώ φένεται να λείπει έντονα ο παίκτης στο κέντρο που θα κάνει την οργάνωση του παιχνιδιού..Ελπίζω αν δε γίνει μεταγραφή εκει ο Φουρλάνος όταν γυρίσει να πάρει τις ευκαιρίες του..Ο Μαυρίας σε αυτή την ομάδα ειδικά αν αποχωρήσει και ο Κουίνσι έχει φανέλα βασικού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου