Σχετικά με την πρόταση του Ολυμπιακού στον Περπέρογλου


Επειδή όπου υπάρχει καπνός ,υπάρχει και φωτιά ,το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γαύρος σίγουρα δεν μπορεί να είναι άκυρο. Προφανώς θα έχει υπάρξει επαφή του Ολυμπιακού στον Περπέρογλου και λογικά θα του έχει κατατεθεί και πρόταση.

Τι θα αποφασίσει ο Στράτος ,πως θα σκεφτεί και όλα τα σχετικά ,δεν μπορώ να γνωρίζω. Για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά και είναι τα ίδια δεδομένα που ίσχυαν και για την περίπτωση του Σπανούλη. Όταν μια ομάδα σου έχει προσφέρει τόσες διακρίσεις και σου έχει δώσει την δυνατότητα να συνεργαστείς με top ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ ,τότε δεν τίθεται θέμα σκέψης να πας στην αντίπερα όχθη. Εκτός δηλαδή ,ότι -με βάση την δική μου νοοτροπία- δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια σκέψη ,κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες. Όταν πας στον Παναθηναϊκό έχεις απο πίσω σου έναν λαό που σε έχει υποστηρίξει ,σε έχει αποθεώσει ,σε σε σε ...

Βέβαια
,επειδή τα μάτια μου έχουν δει πολύ μεγαλύτερες προδοσίες αθλητών που πήγαν στον γαύρο ,δεν μπορώ να πω πως "ο Περπέρογλου δεν υπάρχει πιθανότητα να φορέσει τα κόκκινα". Θα το αποδεχτώ σαν γεγονός ,αλλά θα σβήσω και την παρουσία του και τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μονομιάς.

Καλώς ή κακώς όταν η κουβέντα φτάνει στο σημείο να γίνει το δρομολόγιο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ,δεν πρέπει να υπάρχει επαγγελματισμός. Μόνο συναισθηματισμός προς την φανέλα ,το έμβλημα και τον λαό. Και αυτό πάει ειδικά για τους Έλληνες αθλητές...

Σχόλια

  1. Όλοι αυτοί ξέρεις σε ποιό τριπάκι εγκλωβίστηκαν? Ότι 2 ομάδες έμειναν στο ελληνικό μπάσκετ των πεδουλάκη και μπαρτζώκα, Θεός φυλάξοι... αν είναι ποτέ δυνατόν, και η εναλλακτική επιλογή του εξωτερικού, προκειμένου να συνεχίσουν να υφίστανται. Αν παίζει και λίγο χρήμα παραπάνω αρχίζουν και πέφτουν σε αυθυποβολή παραγκωνίζοντας συλλόγους, σήματα, λαούς καλώς ή κακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Περπέρογλου πρέπει να κοιτάξουν να τον κρατήσουν . Ειδικά τώρα που έφυγε και ο Καιμακόγλου δε μας παίρνει να χάσουμε και άλλους καλούς Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου