Συνέντευξη τύπου στο μπάσκετ γυναικών

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο έφορος του τμήματος μπάσκετ γυναικών Ηλίας Μιχαλαριάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αναδημοσιεύω απο το σαιτ www.paowbc.com το τι ειπώθηκε στην συζήτηση. 
"Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ο έφορος του τμήματος Ηλίας Μιχαλαριάς ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σήμερα το απόγευμα για τα πεπραγμένα της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Γιασεμή Σαμαντούρα παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για δεύτερη συνεχή χρονιά, έχοντας στο τεχνικό τιμ τους Πέτρο Πρέκα και Δημήτρη Παππά. Ο Αποστόλης Παναγόπουλος αναλαμβάνει το τμήμα των νεανίδων και η Κατερίνα Χατζηδάκη εκείνο των κορασίδων. Στα 20 ευρώ καθορίστηκε η μινιαία συνδρομή νεαρών κοριτσιών που θα εγγράφονται στον Παναθηναϊκό. Αναμένεται να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες, με την υποστήριξη και του πρόεδρου του συλλόγου Αχιλλέα Μακρόπουλου.
Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, αναμένεται να κυκλοφορήσουν την ερχόμενη εβδομάδα στον ''Τάφου του Ινδού'', και από τη μεθεπόμενη θα διατίθενται και από τον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13. Το κόστος τους ανέρχεται στα 25 ευρώ, ενώ με μόλις 5 ευρώ επιπλέον επιβάρυνση υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει όποιος επιθυμεί και το συλεκτικό μπλουζάκι του τμήματος. Το μπλουζάκι μπορεί να αποκτηθεί και ανεξάρτητα από το διαρκείας στην τιμή των 10 ευρώ.
Το πρόγραμμα χορηγιών για τη νέα σεζόν διαμορφώνεται ως εξής:
Διαφήμιση πάνω από τον πάγκο φιλοξενούμενων-Γραμματείας 500 ευρώ
Διαφήμιση πάνω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού 700 ευρώ
Διαφήμιση στη ρακέτα ή στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου 1000 ευρώ
Διαφήμιση στο σορτς 2000 ευρώ
Διαφήμιση στο πίσω μέρος της εμφάνισης 3000 ευρώ
Διαφήμιση στο εμπρός μέρος της εμφάνισης Διαπραγματεύσιμο
Διαφήμιση στο site Διαπραγματεύσιμο
Τέλος, επικυρώθηκε η συμφωνία με το womensports.gr για την κάλυψη των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας. Μία συμφωνία πρωτοποριακή για το γυναικείο μπάσκετ, η οποία πρόκειται να οφελήσει και τις δύο τις πλευρές".

Σχόλια