Μάλλον μένει ο Κατσουράνης!

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!

Προφανώς δεν βρήκε πρόταση που να τον ικανοποιεί (είχε απο Ιταλία) και επιλέγει την παραμονή του στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές.


Άντε να ακολουθήσει και η παραμονή του Κάρα.
Είπαμε ,πως η ομάδα σε αυτό το ...λίφτινγκ που κάνει χρειάζεται την εμπειρία και τα ποδοσφαιρικά μυαλά. Τι καλύτερο απο αυτούς του δύο; 

Σχόλια

  1. 1. τασουλη θα λες τη μανα σου ή το γκομενο σου
    2. σε προηγουμενη αναρτηση απειλουσες λεγοντας "ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ "
    - ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ
    -ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ?


    αν δεν απαντησεις πειστικα εισαι δικαιωματικα ενας ιντερνετικος χουλιγκανος που τρομοκρατει και ενας αλητης που απειλει μεσω του ιντερνετ τον κοσμο του Πναθηναικου που εχει διαφορετικη αποψη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σύστημα τα έχει βάλει με τον Κατσουράνη .. ? Πλάκα μας κάνεις...Εδώ καθημερινα του πλέκουν το εγκώμιο ο Αθανασιου με τον Στρατη και τον Νικολογιάννη. Μεγαλύτερος φίλος των δημοσιογράφων δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά νταξ ναι ναι . Ο 'εκδότης Παναθηναικής φυλλάδας' τι γνώμη έχει για τον Κατσούρ αφού τον πάει το 'σύστημα' ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακομα να απαντησεις
    σε προηγουμενη αναρτηση απειλουσες λεγοντας "ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ "
    - ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ
    -ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ?
    αν δεν απαντησεις πειστικα εισαι δικαιωματικα ενας ιντερνετικος χουλιγκανος που τρομοκρατει και ενας αλητης που απειλει μεσω του ιντερνετ τον κοσμο του Πναθηναικου που εχει διαφορετικη αποψη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος μωρε ο Γκοτζος που πουλαει με το ζορι 500 φύλλα ? Ημαρτον αυτος ειναι γραφικός...Αυτος ουτε τον εαυτο του δε μπορει να επηρρεασει. Αμα πιστευεις οτι η δυναμικη των sites gazzetta - leoforos - sport - fm που έχουνε χιλιαδες αναγνωστες επηρεαζει το ιδιο με την φυλλαδα του Γκοτζου που την διαβαζουν 500 ατομα ε εισαι πολύ λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενταξει μπορει στο γηπεδο να έχει μειωθει το κράξιμο τελευταια . Αλλά αυτό έγινε αφου πλεον είχαμε άλλους "εχθρούς"..Γιατι πάντα πρέπει κάποιοι να βρίζουνε κάποιους ως ψυχοθερραπεια που μάλλον τη χρειαζονται και τη βρίσκουν στα γήπεδα αλλά οι βρισιες στα Sites πέφτουν σύννεφο για παίκτες.

    Το 10 πάντως κάποια καλόπαιδα μπήκαν μέσα να κυνηγησουν τον Φερειρα και τους παικτες. Στο παιχνιδι με τον Βολο με προεδρο Πατερα !!. Για να μη θυμίσω για παλαιοτερα περιστατικα που μεχρι και τον τεραστιο Βαζεχα εχουνε προσπαθησει να χτυπησουν. Γενικα υπαρχει μεγαλη αρρωστια..Τεσπα για να δουμε τι θα δουμε φετος και ειδικά αν φύγουν οι Βαρδινογιαννηδες ποιον θα βρίζουν και σε ποιον θα κανουν ντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι αλλα ρε ιντερνετικε χουλιγκανε και αλητη του διαδυκτιου τις ιδιες αποψεις με αυτον που πουλαει 500 φυλλα εχεις ,τις ιδιες ομως , λιγο σεβασμο στο μεντορα σου δε βλαπτει ετσι ?




    ακομα να απαντησεις παντως οπως δεν απαντησες τοτε που ελεγες οτι η 13 τα παιρνει
    ολο λογια εισαι και καμια εξυπναδα στα σχολια , απο ουσια 0




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αρρωστεια υπαρχει οταν στη ζωη και στο γηπεσο εισαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ αλλα στα σχολια εισαι πρωτος παντα με ρητορικη τουλουμπα και με ορμητηριο τα γνωστα κεντρα .
    επισης αρρωστεια υπαρχει οταν μπαινεις να παρεις ματι καπου που εισαι ανεπιθυμητος και απειλεις μεσω ιντερνετ παντα ( γιατι η ζωη σου ειναι πισω απο ενα πσ ) οσους εχουν διαφορετικη αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να κάνουν μείωση και στον Βύντρα να ησυχάσεις και εσύ :p Η να τον διώξει η νεα διοικηση να ηρεμησει κ αυτος που θα φτερνίζεται ολη μερα.
    Και κάτι άσχετο σχετικό .Τότε έφταιγε ο Τζίγγερ υπονοεις και ολοι οι προπονητές που τον είχανε βασικο ( αρα και ο Φερειρα - Τεν Κατε ) παίρναν χαρτακι από την διοικηση αυτο λες ?

    Διοικηση τώρα ειναι ο Αλαφουζος το Σωματειο και οι Πατερας-Βγενόπουλος που θα βγουν μπροστα όπως ήταν κ πιο πριν που επαιζε ο Βύντρα. Αρα ο Βύντρα που λένε κάποιοι οτι ειναι αδερφος του ταδε μπατζανακης κουμπαρος του άλλου παίζει να έχει και συγγενεια κ με τον Αλαφούζο αν δε του κάνουν μειωση ...Αυτός ο Βύντρα έχει τοση δύναμη που παιζει να ανεβοκατεβαζει διοικησεις.. χαχα

    Αλλά εδώ μας λέγανε οτι ο Αλαφούζος ήταν μπροστινος του Τζίγγερ αλλά μετά οταν τον στήριξε ο Βγενόπουλος ξαφνικά σωπάσαν ( βέβαια αυτό έγινε τυχαία..)! Αν τελικά δε δεχτει μείωση ο Βύντρα και τον κρατησουν παίζει να ξαναγινει ο Αλαφούζος μπροστινός του Τζίγγερ ...για καμια βδομαδα..μέχρι να εμφανιστει ο Βγενόπουλος :p Και μέσα σε όλα αυτά είμαστε οπαδοί και στηριζουμε τους παιχτες και την ομάδα ..

    Περα απο πλακα και τον χαβαλε επειδη εισαι εξυπνος ανθρωπος καταλαβαινεις οτι πολλοι κρίνουν κατα το δοκουν .Εσύ γουστάρεις Κατσουρανη και δικαιωμα σου . Εγώ οχι αλλά αφου παιζει για την ομάδα θα τον υποστηριζω στο γήπεδο επειδη φοραει τη φανελα και δε θα τον βρίζω ουτε θα τον γιουχάρω όπως κάνουν άλλοι " οπαδοί " με άλλους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά εντάξει όποιος διαβάζει καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέω για το σύστημα αυτό που παρότι εδώ και χρόνια έχει στάνταρ επιρροή , επηρεάζει πράγματα και καταστάσεις διαχρονικά και το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες . Δεν πρόκειται να επεκταθώ . Πάντως το σύστημα που λυσαλλέα υποστήριζε παγάγοντα που μας έκανε να ντρεπόμαστε , ρίχνει βέλη στον Κατσουράνη και σε άλλους φυσικά επειδή είναι επιλογή .. άλλου .
    Και ο νοών νοείτω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή η " παικτούρα " σ όλη την Ευρώπη δε βρήκε μια πρόταση ρε παιδι μου.. ? Δεν θέλω να κάνω σχόλια για τον παικταρά γιατι θα βγει ο Τασούλης να λέει τα δικά του πάλι αλλά αυτό το παιχτούρα προκαλεί τη νοημοσύνη μας ..:p

    Απορίας άξια αυτή η ομάδα να κρατάει τον 33 χρόνο τελειωμένο Κατσουράνη και να του δίνει 1 εκατομμυριάκι και βάλε..και να αφήνει πριν λίγο καιρό να φύγει ο Ζιλμπέρτο που μπορεί κ αυτός να ήταν μεγάλος ηλικιακά αλλά το όνομα του και η ποιότητα του δε συγκρίνονται..Αυτός ήταν παιχτούρα οντως..Αλλά εχουμε χάσει το μέτρο αφού είναι κτηνος ο Παπε Σο και ο Σισοκο βέλος..ε με αυτή τη λογική και ο Κατσουρ παιχτούρα είναι..Για να μη παρεξηγηθώ ΟΛΟΙ κρίνονται στο γήπεδο..Εκει πρέπει να περιμένουμε να τους δούμε..και μπορεί όντως να είναι καλοί παίχτες οι νέοι.

    Συμφωνα με τους δημοσιογράφους γεμίσαμε τον Παναθηναικό υπερήρωες( κτηνοι θερια..βέλοι κτλ) ..Μεγάλο σοτο πεφτει..καλά λενε κάποιοι οι μας ψεκάζουν..

    Δε σου τη λέω απλά κάνω λιγο χιουμορ γιατι πολύ για παιχταράδες ακούω και πάντα γρήγοροι και δυνατοί όλοι. .Και κάθε καλός δημοσιογράφος έχει έναν φίλο Γάλλο Πορτογάλλο που του είπε δύο τρια καλά λογια για τις νέες μεταγραφές.. Έχουμε και τον κατσουρ που μπορει να ειναι αργος αλλά είναι Σταρ και Πασερ ..( ονοματα που του δώσαν οι δημοσιογραφάρες ) . Του χρόνου πάμε για περίπατο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μιλουσα για τον Βύντρα γενικά εννοούσα οτι μειωθηκε το κραξιμο προς τους παιχτες. Γι αυτο έβαλα τη λέξη " κάποιους " .Προσπάθησα να φέρω τη κουβέντα σε κάτι διαφορετικό από έναν παίχτη.

    Καλά αυτό οτι για όλα φταιει ο γαύρος ειναι για να χρυσώνουμε το χαπι . Για μενα για όλα φταιει η βλακεια που εχουνε στο κεφαλι τους μερικοί . Και εμενα μου φταιει ο γαυρος αλλά δε θα κάνω οτι κανουν αυτοι .

    Δηλαδή για μερικούς οπαδούς που τα σπανε φθαινε τα σκανδαλα απο το 1996 και ο γαύρος ενώ για την ομαδα που ηταν δευτερη ( ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ αλλά λόγο ΠΑΡΑΓΚΑΣ φταίνε οι Βαρδιονογιαννηδες και οχι ο γαυρος και ο Κοκκαλής ) . Φθαίνε και αυτοί που δεν αντιδρούσαν , σε αυτό το πλαίσιο ναι φταίνε. Αλλά είναι σαν να λες οτι οταν κάποιος είναι νοικοκύρης και έχεις έναν κλεφτη φθαίει ο νοικοκύρης επειδη δεν έχει πορτα ασφαλείας σπίτι του... Αυτό δεν είναι λίγο οξύμωρο..? Τους οπαδούς τους δικαιολογεις και την αρρωστια τους τον Παναθηναικο που αγωνιστικά δε πηγαινε καλά στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και μονο γιατι στην ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΓΕΥΕ δε πρέπει να τον δικαιολογήσουμε ? Αυτό είναι άδικο απέναντι στον Παναθηναικό νομίζω.

    Διαφωνώ με αυτή τη λογική . Για μένα για να το κλείσω το θέμα για τον καθε ένα από εμας φταίει το ξερό του κεφάλι και ΜΟΝΟ για τις πράξεις του. Έτσι λειτουργεί κάθε υπευθυνο και ωριμο άτομο. Οταν έχεις ένα επιπεδο ως άνθρωπος και αξίες δε θα καις το γήπεδο ή θα κυνηγάς παίχτες οτι και αν κάνουν οι αντιπαλοι στην ομάδα. Αυτά είναι δικαιολογίες και είναι άσχημο να βγαίνει προς τα εξω αυτό το σκεπτικό . Γιατι αυτοί που δεν έχουνε μυαλό επιβραβεύουν τους εαυτούς τους και νομιζουν οτι κάνουν καλό στην ομάδα.

    Και για το πριν το 2008 μετά το 2008 αυτό τελικά μικρή σημασία έχει στη κατεύθυνση που έχω στο σκεπτικό μου . Κάποιος που είναι σκεπτόμενος ανεξάρτητος έχει την ίδια συμπεριφορά προς τον Παναθηναικό ανεξάρτητα με την ιδιοκτησία του . Βασικό Παναθηναικό πλαίσιο ειναι ο Παναθηναικος υπεράνω όλων . Όταν λοιπον κυνηγάς βρίζεις χτυπας παικτες και οργανα της ομάδας σου είτε αυτοί αξίζουν να είναι στην ομάδα είτε οχι ε τοτε σίγουρα εισαι ΑΝΤΙ - Παναθηναικός και δεν υπηρετεις τα Παναθηναικά ιδεώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ σωστός φίλε Panathinaikos Press , συμφωνώ πολύ μαζί σου !
    Προφανώς ο Κώστας θα δέχτηκε μείωση συμβολαίου που ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ με τα δεδομένα μας .
    Ο παίκτης αυτός δέχεται έναν οχετό λάπσης από το γνωστό κύκλωμα που λυμαίνεται την ομάδα εδώ και χρόνια πολλά , και πάραυτα μένει εδώ , γιατί ο σκεπτόμενος κόσμος βλέπει τι παικτάρα είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον Βύντρα ποτε δε θα τον χαρακτηρίσω παιχτούρα και πάνω στο παιχτούρα έκανα το σχόλιο. Επίσης δε καταλαβαίνω γιατι πάει το θέμα προς τα εκει..παντα. Για τον Κατσουράνη λέμε τώρα οχι για τον Βύντρα. Εμένα ο Βύντρα και να έφευγε δε θα με ένοιαζε. Απλά με εκνευριζει που για όλα φταίει πάντα ο Βύντρα..πιο πολύ για αυτό τον υπερασπίζομαι.Γιατι ειναι ο αποδιοπομπαιος τράγος και δε προκαλει κ ποτε.Για τον Κατσουράνη πολλοί θα στεναχωριόντουσαν . Δημοσιογράφοι κυρίως. Ο Κατσουράνης πέρα οτι κατα τη γνωμη μου δε μπορει άλλο δε μου άρεσει γιατι δεν ειναι παικτης που παλευει για την ομάδα αλλά για τη πάρτυ του και δημιουργει προβλημα και στους συμπαικτες του γενικα η συμπεριφορα του ειναι αρνητικη. Επίσης ο Κατσουράνης ο τωρινός δεν έχει καμία σχέση με τον παίχτη που ήταν στην ΑΕΚ πριν δηλαδη παρουν τα μυαλα του αερά. Μακάρι να τον είχαμε τότε.

    Απλά οι δημοσιογραφοί είναι οι ίδιοι που λέγανε οτι λέγανε για τον Τοτσέ και για άλλους . Γενικά όποιον γουστάρουνε τον παρουσιάζουνε παικταρά και αυτό με διαολίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου