Επιστρέφει ο Σταθοκωστόπουλος στο βόλεϊ αντρών;!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Σύμφωνα με το greekvolley.com ,o Βλάσης Σταθοκωστόπουλος γίνεται χορηγός του τμήματος και επιστρέφει μετά απο 4 χρόνια στο τμήμα που αγάπησε και προσπάθησε να το στείλει στην κορυφή της Ευρώπης ,δαπανώντας εκατομμύρια ευρώ.

Μακάρι αυτή η είδηση να ισχύει ,καθώς ήταν δεδομένο πως αν δεν υπάρξει μια εξωγενής οικονομική παρέμβαση το τμήμα θα έπαιζε πάλι με την φωτιά του υποβιβασμού και πιθανότατα να μην τα κατάφερνε αυτήν την φορά.

Δεν ξέρω η χορηγία του Βλάση πόση θα είναι και με ποιον τρόπο ,αλλά μην ξεχνάτε πως υπάρχει και μια ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να αναλάβει το τμήμα και πιθανότατα σχετίζεται με την παραπάνω είδηση.

ΥΣ: Αναλυτικά το άρθρο...

Η απόφαση του Βλάση Σταθοκωστόπουλου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και από την θέση του χορηγού να τον οδηγήσει μακριά από κάθε κίνδυνο, αλλάζει τα δεδομένα στο «πράσινο» στρατόπεδο και δίνει την ευκαιρία στους παράγοντες που έμειναν στο ΤΑΑ να αισιοδοξούν για μια ανταγωνιστική ομάδα…


Ο… «από μηχανής θεός» που αναζητούσαν εδώ και μήνες στον Παναθηναϊκό για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο πρόσωπο του Βλάση Σταθοκωστόπουλου…


Η απόφαση του πρώην προέδρου των «πρασίνων» να συνεισφέρει στην ομάδα από την θέση του χορηγού είναι ειλημμένη εδώ και ημέρες, κάνοντας τους πάντες αισιόδοξους για τις επόμενες ημέρες.


Η τραγική πορεία που διανύει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά και η σοβαρή απειλή με διάλυση δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορο τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, που συνέδεσε το όνομά του με τις χρυσές ημέρες του Παναθηναϊκό.


Ο Σταθοκωστόπουλος που με πολύ δουλειά και «ιδρώτα», αλλά και πολλά εκατομμύρια ευρώ μεταμόρφωσε τον Παναθηναϊκό σε… «μαγαζί γωνία» φέρνοντας ονόματα θρύλους του παγκοσμίου βόλεϊ όπως Ντάντε, Μαρσελίνιο, Γκέριτς, Αγκάμεζ, Έρπ, Αντράε, Νασιμέντο, Γκόμεζ και ταυτόχρονο ότι καλύτερο κυκλοφορούσε πριν μερικά χρόνια στην Ελληνική αγορά, μπορεί να έφυγε πικραμένος από τον Σύλλογο, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να τον στηρίξει εμπράκτως στα δύσκολα.


Ο πετυχημένος επιχειρηματίας δηλώνει έτοιμος να συνεισφέρει οικονομικά και να οδηγήσει την ομάδα μακριά από τις επικίνδυνες καταστάσεις και σε θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα που θα αξίζουν σε μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς. 


Στο θέμα του προπονητή η θέση έκλεισε κατά 99% με τον Στέλιο Καζάζη να είναι ο επόμενος τεχνικός των «πρασίνων», καθώς συμφώνησε σε όλα και επιστρέφει για να σχεδιάσει μέσα στις επόμενες ημέρες την ομάδα.


Από εκεί και μετά στόχος είναι η απόκτηση παικτών που είναι μέχρι τώρα ελεύθεροι στην μεταγραφική αγορά με τον Ανδρέα Ανδρεάδη να είναι είδη «κλεισμένος» για την μεγάλη επιστροφή στο τριφύλλι… 

Σχόλια

  1. Θα είναι μια άκρως θετική εξελιξη για το τμήμα. Από τους λίγους Παναθηναικούς παράγοντες με σημαντική προσφορά ειδικά σε ένα τμήμα που δεν είναι ούτε μόδατο..ούτε τπτ.
    ΜΑΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAKARI NA PANE OLA KALA.MAKARI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγμα που σημαινει οτι ο τρακης ξερει πραγματα που ισως δεν μπορουμε καν να τα φανταστουμε . (βλεπε πικουλα, και αλλα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άν και οι σχέσεις ειδικά του Θανάση με τον Βλάση είχαν διαταραχθεί με τον "τυφώνα" να λέει χαρακτηριστικά ότι «Κάθε χρόνο παντρεύει την κόρη του» . Βέβαια κάπου είχα διαβάσει ότι τα είχαν ξαναβρεί οπότε ίσως κάτι παραπάνω να ξέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.Μακάρι πάντως αύριο να έχουμε θετικές εξελίξεις γιατί έχει χαθεί αρκετός χρόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι η παραπάνω είδηση να επαλήθευτεί αλλά ας μην ξεχνάμε και τα δικά μας.Που το γήπεδο ήταν άδειο εδώ και πολλά χρόνια δεν μας φταίει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου