Άνοιξε η πόρτα εξόδου. Καλάθης στην Ρωσία και Καϊμακόγλου στην Τουρκία!


Τα νέα που έρχονται απο το μπάσκετ δεν είναι θετικά. Μετά την αντικατάσταση του Ζοτς απο τον Πεδουλάκη ,ξεκίνησαν και οι πρώτες αποχωρήσεις παικτών. Ο Καλάθης ανακοινώθηκε μέσω twitter πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και στην Λοκομοτίβ Κούμπαν. Ο Καϊμακόγλου φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τους Τούρκους της Γαλατάσαραϊ.

Γίνεται αντιληπτό πως τα ποσά που τους προσφέρθηκαν απο αυτές τις ομάδες ήταν πολύ μεγαλύτερα απο τα δικά μας. Συγκεκριμένα οι Ρώσοι θα δίνουν για 2 χρόνια στον Καλάθη το ποσό των 1.400.000€ ετησίως. Δηλαδή τα διπλάσια σχεδόν απο όσα έπαιρνε σε εμάς. Όπως και η πρόταση στον Καϊμακόγλου είναι δεδομένο πως θα αγγίζει το 1.000.000€ ,όταν σε εμάς παίρνει τα μισά.

Αυτές είναι -πιθανότατα- οι δύο πρώτες αποχωρήσεις βασικότατων στελεχών μας και αν αληθεύουν οι φήμες και για άλλες προτάσεις σε παίκτες μας ,τότε θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Πρέπει πάντως ο Δ.Γιαννακόπουλος να μας ξεκαθαρίσει τι να περιμένουμε του χρόνου. Γιατί καλή η στήριξη ,αλλά τα μισόλογα δεν βοηθάνε. Ελληνικό κορμό θέλει να χτίσει και ήδη δύο διεθνείς την κάνανε.

ΥΣ: Είναι περιττό πως με τον Ζοτς ,οι ανανεώσεις θα επιδέχονταν και περικοπές στα συμβόλαια.

ΥΣ2: Για τον Καϊμακόγλου δεν είναι σίγουρο...

Σχόλια

  1. Θα φτιάξει ελληνικό κορμό με τον 10μέρες. Και δε νομίζω ότι τους ήθελε κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου