33 χρόνια Βαρδινογιάννηδες. Kάνανε καλό στον Παναθηναϊκό ή όχι; Για ψηφίστε.


Σήμερα είναι μια περίεργη "επέτειος" ,αφού στις 17/7/1979 η οικογένεια Βαρδινογιάννη έπαιρνε στα χέρια της ,την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα ,ίσως να είναι και η τελευταία μέρα που θα έχει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ και να αποτελέσει παρελθόν (τουλάχιστον τυπικά..).


Το ερώτημα που συζητιέται τόσα χρόνια και αποτελεί αφορμή για τόσες λεκτικές (και όχι μόνο) διαμάχες. Στο εν κατακλείδι ,οι Βαρδινογιάννηδες κάνανε καλό στον Παναθηναϊκό ή όχι; Χωρίς αιτιολογήσεις και μπλα μπλα. Απλά ένα ναι ή ένα όχι.


Βαρδής ,Θόδωρος ,Γιώργος ,Τζίγγερ ...4 άτομα ,κυρίως, που έτρεξαν τον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας κάτι παραπάνω απο 3 δεκαετίες...


Η ψηφοφορία θα μείνει για ένα δεκαήμερο και φαντάζομαι θα μπορέσει να ψηφίσει αρκετός κόσμος...



Σχόλια

  1. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:12 μ.μ.

    30 hronia provato klapse ypallilako pu eheis to thrassos mera giortis

    gia tin omada na vgaineis kai na ymneis ta afentika su!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βγηκαν ολα τα ερπετα , οι απιθανοι πουθεναδες και οι επιδοτουμενοι ακροατες και πληκτροχουλιγκανοι να προπαγανδισουν την τελευταια στιγμη τον ηγετη τους.


    πουτσα πουτσα πουτσα
    0% ρε πουστηδες 0% λεμε
    goodbye
    ΑΝΤΙΟΣ
    ΜΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gemise xouligganous shmera, pw pw.. Tzizz re magka!
    30 xronia Panathinaikoi kai tha mas peite kai ti gnwmh tha eprepe na exoume. Epeidh gia opoiodhpote logo ta parathsane sto telos, na diagrapsoume ta panta. Tha katantisete provata etsi opws pate pitsirikia, prosoxh.

    (Den xreiazetai na prospathiseis, as'to: einai profanes oti eisai pio Panathinaikos esy.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:12 μ.μ.

    Geia su Vaggella!

    Me kati tetia koroida san kai esena me patatakia sta heria, kratise i hounta tis Oikogeneias 33 hronia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:12 μ.μ.

    Taylandi, yios Argyri Mitsou, Morris, Vyntra, Ksanthi-Pao 3-2 , 13ek su

    lene tipota tsatsako?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ela re palikari, egw pshfisa thetiki. Gia lege. 73 genithis, egina Panathinaikos epi ths oikogeneias. Panygyrisa dipla sthn eyrwph (mesa sto ghpedo) pou alloi den mporoune oute na ta oneireytoune. Kai thes na pshfisw arnhtikh epeidh...to les esy? Ti mania einai ayth pou exete merikoi re psth mou.. Edit: Pst, grafw epwnyma etsi? Hrwismous plhktrologiou as'tous makrya.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να σε διευκολυνω στη σκεψη σου και να σου τονισω οτι παρελαβαν την ομαδα πρωτη σε τιτλους και αυτη τη στιγμη ημαστε δευτεροι , επισης γηπεδο συχγρονο δεν εχουμε , εγκαταστασεις για ακαδημια και ομαδα δεν εχουμε , γραφεια η παε δεν εχει ιδιοκτητα , τα κερδη απο τις μπουτικ δεν πηγαινουν στην ομαδα αλλα στους ιδιοκτητες-φιλαρακια του, δεν δινονταν ποτε λεφτα (ειτε απο κομπινες ειτε απο απλα σταρχιδισμο ) στον ερασιτεχνη παρολο που τα δικαιουνταν απο εισητηρια κτλ , αφησαν να δημιουργηθει το τερας της παραγκας που ακομα υπαρχει και δεν πεφτει με τιποτα
    ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ θα με ενδιεφεραν και οι αποψεις σου πανω σε αυτα , εκτος αν θες να πεις τα δικα σου παλι οτι μας βλεπετε κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πιο σωστό θα ήταν οι Βαρδινογιάννηδες να δώσουνε την Παιανία τσάμπα στην ομάδα τώρα που φεύγουνε ή έστω με ένα συμβολικό τίμημα . Όμως από την άλλη καλό είναι να μη ξεχνάμε οτι π.χ τώρα το ενοίκιο της Παιανίας για φέτος δεν υπάρχει και οτι η ομάδα την παίρνει ο Αλαφούζος ( και οι Βγενοπουλος Πατέρας που κρατάνε τα ποσοστά τους και γίνονται μεγαλομέτοχοι)τσάμπα αφού το 54.7 % δορίζεται. Δεν είναι και λίγο αυτό έτσι ; Και προφανώς οι Βαρδινογιάννηδες θέλουνε να έχουνε κέρδος από την Παιανία.( η οποία αν δε κάνω λάθος ανήκει στον ΓΙώρβο Βαρδινογιάννη και ο οποίος είχε υποσχεθεί παλιότερα οτι ανήκει στον Παναθηναικό....βέβαια πολλά άλλαξαν από τότε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σου μιλησα σοβαρα και εσυ αρχισες τις ειρωνειες για βγενο...οκ
    παμε παρακατω , και ξαφνικα σου λεω αποφασιζουν να χτισουν στην παιανια ενα μολ λχ
    τι θα γινουν οι νεοι , που θα προπονειται η ομαδα ρε βαγγελη ? αυτο εννουσα οτι δεν εχει η ομαδα εγκαταστασεις δικες της αλλα πληρωνουμε ενοικιο , δεν ειπα οτι δεν εχουμε καλες ακαδημιες απλα ο ΧΩΡΟΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    καλα αστειο αυτο που ειπες για γραφεια παε , απο νοικι σε νοικι η μεγαλυερη ομαδα της Ελλαδας ?
    λαθος καταλαβες για τα κερδη . ειπα οτι εχουν δωσει τις μπουτικ σε φιλους τους αντι να τις εχει η ομαδα και ετσι χανονται αρκετα λεφτα .






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:26 μ.μ.

    Taylandi, yios ARgyri Mitsou, Morris, Vyntra, Ksanthi-Pao 3-2 , 13ek su

    lene tipota tsatsako?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καταρχας δε νικησε , νικησαν οι παιχτες τους οποιους τους αποκαλεσε μετα λουζερσ κοτες και τους εδιωξε ταπεινωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με βάση την οικονομική και την κοινωνική θέση που κατέχουν στην χώρα μας η πλάστιγγα γέρνει προς το αρνητικό. Πέρα απο τους τίτλους και το γεγονός ότι τους "καπέλωσε" ο Κόκκαλης, το κυριότερο για μένα είναι ότι στον Παναθηναικό δεν άφησαν ούτε γήπεδο αλλά ακόμη και το προπονητήριο της Παιανίας ανήκει σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Apla Panathinaikos13/12/12 3:26 μ.μ.

    Εγώ θα αναφέρω. Νίκησε Μπαρτσελόνα, Man. United, .Άρσεναλ, Γιουβέντους, Ίντερ, Ρόμα Άγιαξ, Ρέιντζερς, Σάλκε , Αμβούργο........ και ένα σωρό άλλες, με αποτέλεσμα να ακούγεται το - ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Πείτε μου άλλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα.......... Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο ο Θοδωρας κομπλε σε ολα του!Αθροιστικα τεραστιο κακο κανανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλο εκαναν μονο καλο!!!λαθη ολοι κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα εχουμε πει 100 φορες ρε μαγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aeroplanoforo Nimits!13/12/12 3:26 μ.μ.

    Tana oikogeneia na pas na mamitheis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ Ε;;;13/12/12 3:33 μ.μ.

    ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ Ε;;; ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ 140 ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ''ΘΕΤΙΚΗ'' ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ 385 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛ-ΑΦΟΥΖ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ζορίζομαι, απλά έχω την άνεση να ειρωνεύομαι με κάποιους σαν εσένα γιατί τα θεωρώ εντελώς σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θρασύδειλος και γελοίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τελοσπαντων πολλα επρεπε να ειχαν γινει , αλλα οταν δεν αγαπησες ποτε την ομαδα δεν περιμενω και τιποτα καλυτερα απο πχ ενα αιωνιο ενοικιο. Βεβαια για να τα λεμε ολα απο τη στιγμη που ειναι δικια τους δικαιωμα τους να την κανουν οτι θελουν αλλα παραλληλα και υποχρεωση τους να λενε την αληθεια στον κοσμο για τα ενοικια , για τη μη κυριοτητα της απο την παε κτλ . ολα και ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:33 μ.μ.

    Stin omada pu agapisan tis dosan kai gipedo kai proponitiko!

    Se emas pu mas eihan gia na kanun biznes me to kratos kai ton Kokkali afisan kammeni gi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aeroplanoforo Nimitz!13/12/12 3:33 μ.μ.

    Mono i 12aetia tou Tzigger magges ftanei!

    O typos den eihe vgalei pote lefta stin zoi tu kai gia na apodiksei ston daddy oti mborei na kanei lamogies gia na analavei kapia mera to venzinadiko,

    pige kai ekleise meso tou Petraki Kokkali (kollitos) symfonia me ton Crocus na tou dinei ta lefta tou Tsou Lou kai autos na pairnei mizes kai na ehei alles dieukolinseis

    stis biznes pou eitan antimetopoi!

    O Tzigger einai meros tis paragas min trote tis aidies tou Gontzou kai tou systimatos!

    Ante geia lamogio na ksevromisei o topos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. βλεπω ζοριζεσαι αρκετα , θες ενα γλυκο ? μια τουλουμπα να κερασω ?
    υγ. αλλαξαν και τις κλειδαριες στο τσαρδι σου μου ειπαν ...ψαξου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εχουν παει βολτα απο το σπιτακι σου μ ειπαν ...ψαξου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Eπειδή έγραψες κάτι σοβαρό θα σου απαντήσω. Τους τίτλους που πήρε ο Κόκκαλης μέσω παράγκας ( 6 -7 τουλάχιστον ) να τους χαίρεται..όπως και τον έναν που πήρε από την ΑΕΚ στα χαρτιά..Προσωπικά δεν έγινα Παναθηναικός επειδή ήμουν πρώτη ομάδα σε τίτλους αλλά για διάφορους άλλους λόγους. Βέβαια αν θές να το πάμε και σε υπόθεση τίτλων με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη η ομάδα ήταν πρώτη ΚΑΙ σε τίτλους .. ο Τζίγγερ βέβαια και ο Κόκκαλης ανέτρεψαν αυτή τη κατάσταση . Για ακαδημία αυτό που λες είναι τραγικό έχουμε από τις καλύτερες και όταν δημιουργήθηκαν ήμασταν από τα λίγα Ευρωπαικά κλαμπ με τέτοιες ακαδημίες . Εδώ ακόμα επι 2012 οι παίχτες έχουνε να λένε για την ποιότητα των εγκαταστάσεων . Εγκαταστάσεις για ομάδα ..δηλαδή αν είχαμε γραφεία θα γινόμασταν καλύτερη η μεγαλύτερη ομάδα..? Με συγχωρείς αλλά την ομάδα δε τη βλέπω τόσο επιχειρηματικά.. Αυτά τα μετρούσε ο Ανδρέας ο Βγενόπουλος για να βγάλει την καθαρή θέση..για εμένα δε μετράνε τα γραφεία..
    Για το γήπεδο μάλιστα και να συμφωνήσω οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ των Βαρδινογιάννηδων. Για τα κέρδη από τις μπουτικ δεν έχω στοιχεία όποιος τα έχει να μη τα κρατάει για τον εαυτό του και να κινηθεί δικαστικά . Ας το κάνει ο Βγενόπουλος που είναι καλός δικηγόρος ή έστω ο Βερβεσός..
    Για τον Ερασιτέχνη συμφωνώ. Για την παραγκα επίσης συμφωνώ οτι ο Τζίγγερ δεν έκανε τίποτα . Γι αυτό και έγραψα οτι ο Τζίγγερ ήταν αρνητικός παράγοντας για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συνολικά όλοι αυτοί αναμφισβήτητα κάνανε καλό . Ο Τζίγγερ ήταν αρνητικός παράγοντας. Αυτοί που ψηφίζουν αρνητικά μονοκούκι είτε τους τυφλώνει το μίσος είτε απλά είναι πρώτα αντιβαρδινογιαννικοί και μετά Παναθηναικοί . Εκτός και αν όλοι αυτοί γίνανε Παναθηναικοί προ του 1979 οπότε πάω πάσσο και έχουνε ζήσει κ άλλες εποχές - κριτήρια οπότε μαγκιά τους αν οι προηγούμενες εποχές τις βρίσκουν καλύτερες . Οι μικρότεροι αφού οι Βαρδινογιάννηδες κάνανε μόνο κακό τότε γιατι έγιναν Παναθηναικοί ?..Εκτός αν έγιναν Παναθηναικοί το 2008...
    Σίγουρα βέβαια οι μικρότεροι σε ηλικία και γεννημένοι στο millenium που δε θυμούνται καν τις πορείες τις Ευρωπαικές και λίγο το double του 2004 και ζήσαν τις χειρότερες στιγμές τις ομάδες και αυτοί δικαιολογούνται να ψηφίζουνε οτι κάναν κακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ξεκουμπίστηκαν. Μπορείς να καλέσεις τους σωτήρες να κάνουν και να διορθώσουν όλα τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βεβαίως, νίκησαν κάποιοι παίχτες οι οποίοι υπήρχαν προαιωνίως στον Παναθηναϊκό και μπούκαρε ο τζίγγερ και τους έδιωξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αυτοί οι 110 ΑΝΤΙ-παναθηναϊκοί γάβροι που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα "θετική"(έλεος δηλαδή)...θα ήθελα πολύ να μάθω ποιοι είναι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρητορικες ερωτησεις ειναι αυτες ρε φιλε!
    Οσα καλα και να εκαναν (που δεν εκαναν οσα διαφημιζουν) μονο και μονο η θητεια Τζιγγερ αρκει ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου