1.000€ έβαλε ο Νίνης στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Πριν φύγει για την Πάρμα ,ο Σωτήρης πήγε και έγινε και αυτός μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας καταθέτοντας το ποσό των 1,000€. Δεν είχε καμία υποχρέωση να το κάνει κι αν δεν ...τον πήγανε ,τότε μαγκιά του.

ΥΣ: Όσον αφορά την Παναθηναϊκή Συμμαχία ,ας γίνει και η μεταβίβαση και να δούμε τι ανταπόκριση θα υπάρξει...

Σχόλια

  1. εγω περιμενω τον αραβα μεγαλε και δεν βαζω λεφτα ...επισης απο το πληκτρολογιο κανω κριτικη στα παντα , το ενα μου βρωμαει το αλλο μου μυριζει και περιμενω καρτερικα τη λυτρωση απο ριαντ μερια . επισης εχω αποψη για ολα γιατι οσα εχω ζησει μεσα απο το κομπιουτερ και το ιντερνετ δεν τα εχουν ζησει οι αλλοι μεσα απο τη πραγματικη ζωη με τιποτα , χωρια που η αποψαρα μου ειναι παντα αυθορμητη και σωστη
    περιμενω να δω τι λενε συγκεκριμενα ατομα που μου ειπαν να τα αντιπαθω , και μετα καταθετω την αποψη μου που παντα ειναι αντιθετη με οσα εχου πει αυτοι που κατασκοπευω απο το κλειδαροτρυπα του πσ .
    αυτη ειναι η θλιβερη ζωη μου ρε φιλε .κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κωστα εσυ ?
    τωρα που σε βρηκα να σου κανω μια ερωτηση ?
    πως την βγαζεις με 500 φυλλα ?


    λιγα λες για 600 χιλιαρικα πιο πολλα ειναι , γυρω στα 900 χιλιαρικα επαιρνε, και κατι αναδρομικα μαζι και χορηγιες απο εθνικη κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη τρελένεστε όσοι βάζουνε χρήματα ( από πρώην παίκτες προπονητές ) βάζουνε για επικοινωνιακούς λόγους. Με το ζόρι μήπως πιάσει η συμμαχία..Εδώ ο Αλαφούζος έχει βάλει στόχο τα 60.000 μέλη μέχρι τέλος Ιούλη..και μέχρι τώρα έχουνε γραφτεί 2000...Και αυτοί που πιστεύουν οτι μόλις φύγουν και νομότυπα οι Βαρδινογιάννηδες θα γίνει της τρελής στις εγγραφές στη συμμαχία κοιμούνται τον υπνο τον βαθύ η απλά κοροιδεύουν τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1000 ευρώ για το Νίνη είναι ότι είναι για μένα και για σένα 10 ευρώ. Δηλαδή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΑ. Μη τρελλαθούμε κι' όλας και τον αποθεώνουμε που έκανε μια οικονομικά ασήμαντη επικοινωνιακή κίνηση... Να έβαζε 10 χιλιάδες να πω ναι, μπράβο του.

    Αδέρφια ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ Παναθηναϊκοί μην τσιμπάτε από επικοινωνιακά κολπάκια. Αυτό το χιλιάρικο θα είναι το τελευταίο κριτήριο με τον οποίο θα κρίνουμε συνολικά το Νίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταξοδέυτηκε ! Επιτέλους τώρα μπορούμε με αυτό το χιλιάρικο να μπαλώσουμε κάποιες τρύπες στην ομάδα.... να πιάσουν κάπου τόπο ρε παιδί μου. Το συμβόλαιό του του απέφερε 500.000 ευρώ τον χρόνο... Βάλε τώρα και κάτι σπονσοριλίκια, διαφημιστικά, bonus κλπ, να πούμε ότι έβγαζε 600.000 ευρώ το χρόνο; 600.000/1000=600. Έβαλε το 1/600 των απολαβών του σε ένα χρόνο. Εγώ τον χρόνο έβγαζα περί τις 18.000 ευρώ δια 600=30 ευρώ. Τόσα πρέπει να βάλω για να αποδέιξω την μεγάλη μου αγάπη για τον Παναθηναικό και να μου λένε μπράβο στα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ετσι μπραβο , ξαναπατα να γινει απο 1 σε 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πατα αυτα τα νουμερακι κατω απο τα ποστ τωρα και ασε το χιουμορακι
    ανοιγοκλεινεις και το μοντεμ για διαφορετικο ιπ ετσι ?
    κουφαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου