Διοίκηση μέσω twitter..


Στον Παναθηναικό πάντα είμασταν πρωτοπόροι.. Πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που έφτιαξε ακαδημίες και ανέδειξε παίκτες από εκεί , πρώτη ομάδα που έφερε το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή και διάφορα άλλα..Ε τώρα έχουμε και μια άλλη πρωτιά ! Στον Παναθηναικό ασκείται διοίκηση μέσω twitter..Κάθονται λοιπόν οι φίλοι του Παναθηναικού έχοντας αγωνία για το μέλλον της ομάδας και ρωτάνε τον κύριο Αλαφούζο.. , αυτός ως θεματοφύλακας ( δική του η δήλωση ) του συλλόγου τους απαντά..Αυτό είναι το νέο μοντέλο διοίκησης της ομάδας ! Από την άλλη ο Γόντικας, πρόεδρος της ομάδας !, περιορίζεται σε ένα τεχνοκρατικό ρόλο με τη συμμετοχή σου στη διοίκηση να δείχνει μειωμένη για να μη πω οτι ειναι άφαντος..!


Με αυτά και με αυτά να περιγράψουμε λίγο την κατάσταση στην ομάδα..

  • Καθυστέρηση στο " σιγουρο θέμα Φερέιρα " .Μένει ο Φερέιρα κατι που ενώ φαινόταν σίγουρο η επίσημη ανακοίνωση του έγινε μόλις πριν λίγες μέρες ! , παρόλα αυτά μένει αλλά χωρίς κανέναν βοηθό μέχρι στιγμής ! Αντιθετά στον Ολυμπιακό που ψάχναν προπονητή ..καταφέρουν να τον ανακοινώσουν πιο γρήγορα από οτι εμείς..
  • Έχουν αποχωρήσει επίσημα οι Σιμάο , Καντέ , Μπιάρσμιρ , Νίνης , Ρουντολφ . Δεν υπολογίζονται οι Σειταρίδης , Ιωαννίδης . Ερωτηματικά για την παραμονή τους υπάρχουνε στους Καραγκούνη, Κατσουράνη, Σαριέγκι , Μπουμσονγκ, Σπυρόπουλου ..Δηλαδή οι αποχωρήσεις θα φθάσουνε πάνω από τις 6 
  • Αποχωρεί ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλεξούδης που σίγουρα είχε θετικό ρόλο για την εξέλιξη των τερματοφυλάκων μας..
  • Η προετοιμασία μόλις ανακοινώθηκε πριν 2 μέρες για το Ζεεκίρχεεν( 9 μέχρι τις 19 Ιουλίου)..ενώ τα φιλικά παιχνίδια και οι αντίπαλοι ακόμα ψάχνονται !! Κατι διέρρευσε για ενα φιλικο με την Αουστρια Σαλτσμπουργκ αλλά από τον Παναθηναικό τίποτα επίσημο και οριστικό.
Οι "σιγουροι" του ροστερ

Τερματοφύλακες ( 3 ) Καρνεζης , Καπινο , Ταμπακης
Αμυντικοί (2 )  Βύντρα, Μαρινος
Μεσοι (5 ) Λετο, Λαζαρος , Μαυριας, Βιτολο , Ζεκα
Επιθετικοί (2) : Πετρόπουλος , Τοτσε
*Κουίνσι μάλλον μένει..

Καλά είμαστε τουλάχιστον συμπληρώνουμε 11 άδα...και 18 αδά γεμίζουμε από τα τσικό..

Και τα ελαφρυντικά έχουν όριο

 Και ωραία να δεχτώ οτι υπάρχουνε οικονομικά προβλήματα , να δεχτώ οτι χάθηκε χρόνος για την αδειοδότηση αλλά ρε παιδιά το πράμμα βρωμαει προχειρότητα και ανοργανωσιά..από τον προγραμματισμό της νέας σεζόν απο τις μη μεταγραφές από παντού !! Σε αντιθεση στον Ολυμπιακό έχουνε ήδη κάνει τις μεταγραφές των ( Σιόβα , Βλαχοδήμο , Μανωλά , Ντιελνά , + Μητρογλου Τάττο) Ακόμα και στον Ατρομητο έχουνε κάνει μεταγραφές των Ταυλαρίδη Λαζαριδη και έχουν επιστροφές δανεικών .

Αυτό που όμως δε μπορώ να δεχτώ είναι την έλλειψη επίσημης ενημέρωσης απο την ΠΑΕ για οσα συμβαίνουνε γύρω από την ομαδα ! Ακόμα και πέρυσι που γενικά η κατάσταση ήταν πάλι ήταν ανοργάνωτη βγαίνανε ο Πολέμης ο Γόντικας μετά τα Δ.Σ και είχαν κάνει κάποιες "  προγραμματικές δηλώσεις ". Τώρα για να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα μας πρέπει να μπούμε στα twitter !! Eκανε ο κύριος Αλαφούζος συνέντευξη τύπου και αντι να ενημερώσει για την ομάδα αναλώθηκε σε ατάκες περι του κύριου Τσάκα ! , που όποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει οτι ο Τσάκας είναι ορισμός του αναξιόπιστου... Μας λένε ακόμα από την ΠΑΕ οτι δε θα γίνουνε καθυστερήσεις όπως πέρυσι αλλά το πράμμα προς τα εκεί παέι..Πέρυσι όμως είχαμε ένα ροστερ 20 παιχτών και ψάχναμε άλλους 4 , με τη πρώτη μεταγραφή να γίνεται 6 Ιουλίου ..

Έχουμε και προκριματικά ..

 Τώρα που έχουμε σίγουρους καμιά 12 παίχτες και ψάχνουμε τουλάχιστον 6 δε θα πρέπει τις επομενες μέρες να μας ανακοινώσουν το πλάνο τους ??? Και εντάξει τον έχουμε ρήξει τον πήχη στα τάρταρα δε περιμένουμε μεταγραφάρες , ξέρουμε οτι θα πάρουμε παίχτες - λαχεία αλλά ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ..Η ομάδα σε λίγες μέρες θα αρχίσει προετοιμασία . Στις 2 Ιουλίου θα ζητήσετε από τον κόσμο λεφτά με αυτό το ανύπαρκτο πλάνο , με αυτή την ανύπαρκτη διοίκηση θα πειστει ο κόσμος να βάλει λεφτά στο Σωματείο ή να πάρει διαρκείας ?

Και κάτι τελευταίο ομάδα με χαμηλό μπάτζετ δε σημαίνει αυτόματα και οτι ο Παναθηναικός θα κάνει τον κομπάρσο στην Ευρώπη και στην Ελλάδα...Οι Παναθηναικοί δείχνουμε ανεκτικότητα επειδή είμαστε νοήμονες άνθρωποι και δε πετάμε στα σύννεφα αλλά κανείς Παναθηναικός δε θα δεχτεί την ομάδα να γίνει κομπάρσος..Και όσοι αφήσουν τον Παναθηναικό σε αυτή τη κατάσταση θα πάρουνε τη θέση που τους αξίζει στην ιστορία , να είναι σίγουροι. .

Σχόλια

  1. Δημοσθένης13/12/12 3:49 μ.μ.

    Μαζί σου αλλά εγώ, με όσα έχουν δει τα ματάκια μας, γιατί να πιστέψω τον "θεματοφύλακα" ότι μου τα λέει ως έχουν τα πράγματα και δε μου αραδιάζει αρλούμπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ότι υπάρχει επικοινωνία με την διοίκηση ,έστω μέσω twitter ,δεν με
    χαλάει καθόλου. Γιατί υπάρχει κάποιος να του κάνεις και ερωτήσεις που
    θες για την ομάδα και τα ξέρει απο μέσα.KAI SE GRAFI STA PAPARIA TOY.AN H EROTISI POY TOY KANEIS TON STRIMOXNI KANEI TIN PAPIA.KAI META MOY LENE OTI DEN EINAI BALTOS.OSO APANTISE STO DIKO SAS EROTIMA ALLO TOSO APANTISE KAI STO DIKO MOY.ALLA ETSI EINAI..O THANASIS EIXE PEI MIA MEGALI KOYVENTA KAI TIN KRATAO.[ALEKSIPTOTISTES]ANATHEMA KIAN EXEI PATHSH MIA FORA STO GIPEDO.PANATHINAIKARA MOY ESY.ARE LAMOGIA KSEFTILISMENI.OLOI STON PANATHINAIKO GIA TIN TABELA KAI TO ONOMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τό ότι απαντάει στο twitter δεν είναι κατ'ανάγκην κακό ίσα-ίσα που η επικοινωνία ήταν πάντα ένας τομέας που είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Απο εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι δεν προχωράει και με γρήγορους ρυθμούς ο προγραμματισμός και στο μόνο που θα του δώσω δίκιο είναι στο ότι όλη αυτή η ιστορία έγινε υπο πίεση χρόνου για να εξασφαλίσουμε την άδεια για να παίξουμε στην Ευρώπη.
    Πάντως την Δευτέρα είναι καλεσμένος στην "Δίκη" στο ΣΚΑΙ οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε για πρώτη φορά σε εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόλυτη παρακακμή είναι η κατάσταση στον Παναθηναικό .
    Έχουμε έναν πολύ ικανό προπονητή που για μένα μαζί νμε τον Χενκ είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στην ομάδα από άποψη προπονητή , και δεν αξιοποιείται καθόλου .
    Ας βγει ο Αλαφούζος ως κάτοχος πια των μετοχών του ΙΒΒ να μιλήσει με τον Φερέιρα .
    Να του πει ότι μπορούμε να διαθέσουμε το Χ ποσό , φέρε παίκτες τύπου Ζέκα και κάνε προωθήσεις σε νέους .
    Έχουν μαζευτεί όλοι οι αργόμισθοι που το κωλοβαράνε στην ΠΑΕ και παίρνουν τα φράγκα . Ακούς πρόεδρε ;
    Είναι τόσο ανοργάνωτη που ενώ η ΑΕΚ δεν έχει λεφτά για καφέδες δεν πάνε να κάνουν κρούσεις σε καλά παικτάκια που έχει η ΑΕΚ όπως ο Λεονάρντο , ο Μάκος , ακόμα και ο Μανωλάς πχ που πήγε στον γαύρο μάλλον .
    Κλασικά οι υπόλοιποι μέτοχοι τα ξύνουν κανονικά τα όρνια .
    Ανδρέας , Πατέρας , Γιαννακό , και λοιποί έχουν πια ευθύνη , όχι γιατί δεν παίρνουν την ΠΑΕ - την .. σώσαμε με το πλάνο λαικής βάσης , το οποίο πρότεινε τον χειμώνα η Axion που εκδιώχθει κακήν κακώς από ΙΒΒ και 'εκδότη' - αλλά γιατί δεν βάζουν έστω τα @@ ποσοστά τους για να τρέξει λίγο η ομάδα να πάρει δυο τρεις παίκτες και να πορευτεί .
    Τα προκριματικά θα πάνε σε περσινό στυλ με τους Εβραιους , που κάναμε καλοκαιρινό τουρνέ .
    Η πριγκιπολαγνεία φυσικά δεν βγάζει πουθενά με έναν περιφερόμενο manager της @@ να τάζει επενδυτές φαντάσματα και μάλιστα να έχει και την στήριξη άλλων blog που κάθονται και τον προμοτάρουν μετά από τόσο δούλεμα .
    Ο Παναθηναικός παρακμάζει , και τα μ...α χτενίζονται .
    Αι καληνύχτα στην ΠΑΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου