O Oμπράντοβιτς παίρνει το 25% της ΚΑΕ!

ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ..

Διαβάζοντας το άρθρο του Κοντού στο onsports (έχει σημασία ποιος το γράφει και που ,αφού μιλάμε για το site του Δ.Γιαννακόπουλου) ,αρχίζει σιγά-σιγά ξετυλίγεται και το κουβάρι για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας μπάσκετ.

1. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει σε εφαρμογή πλάνο τριετίας.
2. Ο Ομπράντοβιτς μένει.
3. Το budget θα είναι minimum 12 εκατομμύρια ευρώ (όσο και φέτος δηλαδή..).
4. Μεταβιβάζεται το 25% της ΚΑΕ στον Ζοτς ,το οποίο σημαίνει πως πλέον θα είναι άρρηκτα δεμένος με την ομάδα και θα έχει λόγο στις αποφάσεις.

Να συνεχίσω ,προσθέτοντας την δική μου εκτίμηση με βάση τα παραπάνω ,πως αν μιλάμε για πλάνο τριετίας ,αυτό σημαίνει πως ο Ζοτς ανανεώνει για 3 χρόνια και σταματάει πιθανότατα η ψυχοφθόρα διαδικασία στα συμβόλαια των παικτών με τις μονοετείς ανανεώσεις ή τα 1+1.

ΥΣ: Όσον αφορά για τα οικονομικά της ΚΑΕ ,υπάρχει και άλλη μια είδηση ,η οποία θα ανεβεί τις επόμενες μέρες (μέχρι να δουμε ότι ισχύει σίγουρα).

YΣ2: Αναλυτικά το άρθρο του Δημήτρη Κοντού:



Μετά την …παρένθεση του φετινού Πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει μπροστά… Οι «πράσινοι» κοιτάζουν την επόμενη μέρα, περιμένοντας ουσιαστικά μέσα στις επόμενες ώρες - ημέρες την έναρξη του σχεδιασμού, που θα έχει βάθος τριετίας.
Η αλήθεια είναι πως πριν από δύο μήνες, όποιος και αν ρωτούσε, και με την Ελλάδα να …γκρεμίζεται, δεν θα μπορούσε να πάρει απάντηση για το «αύριο». Η τρέλα, ωστόσο, που κουβαλά από τη μία η οικογένεια Γιαννακόπουλου και από την άλλη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσαν στον κόσμο αυτό που έχει ανάγκη περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. ΕΛΠΙΔΑ.


Από τη μία, οι διοικούντες την ΚΑΕ αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να αφήσουν την ομάδα στο έλεος και αντ’ αυτού ανακοίνωσαν όχι μόνο την παραμονή τους, αλλά και το τριετές πλάνο τους, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει συνέχεια στην οικογενειακή παράδοση, μέσα στις δυσκολότερες οικονομικές συνθήκες. Από την άλλη, ο Ζοτς ξεκαθάρισε πως το μέλλον του είναι «πράσινο» και ένωσε τη φωνή του με αυτή όλων των παναθηναϊκών, που περιμένουν ν’ ακούσουν τα ευχάριστα, μετά την τελική συνάντηση των δύο πλευρών.


Ούτως ή άλλως, οι προσπάθειες που έγιναν ήταν όλες προς αυτή την κατεύθυνση. Πρώτον, όχι πλάνο του «φεύγω», αλλά τριετές, κάτι που εν μέσω κρίσης είναι ίσως το Α και το Ω. Μπάτζετ, που οι πληροφορίες λένε πως θα κυμαίνεται το λιγότερο στα 12 εκατομμύρια (δεδομένα θα ήθελε περισσότερα, αλλά τούτες τις ώρες ήταν πραγματικά κάτι που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στην τελική μιλάμε για minimum, με ό,τι αυτό συνεπάγεται), ενώ πλέον ο Ζοτς θα είναι και Παναθηναϊκός (εκτός από τη βούλα της καρδιάς του, που είναι δεδομένο) με τη βούλα της επίσημης ομάδας, καθώς θα κατέχει το 25% των μετοχών του «εξάστερου». Μια κίνηση σεβασμού και αναγνώρισης της διοίκησης προς το πρόσωπο του μεγαλύτερου Ευρωπαίου προπονητή.


Με αυτά τα δεδομένα, ο κόσμος του «τριφυλλιού», μπορεί να χαμογελά, αφού μέσα στις «μαύρες» ημέρες που περνά η χώρα μπορεί να υπερηφανεύεται, πως αύριο μιλούν οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί και ετοιμάζονται να κρατήσουν το μεγαλύτερο καμάρι του συλλόγου και πάλι ψηλά!


ΥΓ: Πόση ασέβεια στο γλέντι του Σαββάτου, μα πόση πια; Λίγη ντροπή!

Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1ΟΝ) ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ? (("Το budget θα είναι minimum 12 εκατομμύρια ευρώ (όσο και φέτος δηλαδή..)."))
    2ΟΝ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΔΕΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ: (("Όσον αφορά για τα οικονομικά της ΚΑΕ ,υπάρχει και άλλη μια είδηση ,η
    οποία θα ανεβεί τις επόμενες μέρες (μέχρι να δουμε ότι ισχύει σίγουρα)."))
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως για πρωτη φορα θα εχουμε και πρωτο συνθετικο στο ονομα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?αυτο ακουγεται αλλα δεν λεω το ονομα....ας το αφησω για το panathinaikos press.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12.000.000 με την εφορία ή χωρις? διοτι αν συμπεριλαμβανεται η εφορια τοτε μιλαμε για 8.250.000 καθαρο μπατζετ που ειναι μικρο για να παρεις ευρωλιγκα...
    Ας μεινει ο Ζοτς και θα τα βρουμε ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ομπραντοβίτς πρέπει να δεχτεί η προσφορά είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να γίνει με βάση τα σημερινά δεδομένα.
    Και οταν στη μπάλα ο " Αμπράμοβιτς " βάζει και βγάζει το 1.7 και οι Βαρδινογιάννηδες κάνουν τους Αλέκους ενώ ο Αλαφούζος- σωτήρας βάζει 1.4 και λέγεται "σωτήρας" ζητώντας λεφτά από τους μισθωτούς των 300 ευρώ..ε τότε καταλαβαινόμαστε..Και με έσοδα στη μπάλα άνω των 10 -15 εκ ενώ στο μπάσκετ ακόμα και κατάκτηση Ευρωλίγκας ζήτημα να φθάνουν τα 5 εκ.Μπράβο στους Γιαννακόπουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν εννοώ οτι είναι η καλύτερη προσφορά που θα έχει . Σαφώς και θα έχει υψηλότερες. Αυτό που λέω είναι οτι για την Ελλάδα του σήμερα η προσφορά που ακούγεται είναι εξαιρετική . Δε κάθεται μόνο για οτι είναι καψούρης αλλά γιατι και ο Ομπράντοβιτς αυτός που είναι σήμερα ( ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη)εγινε και λόγου του Παναθηναικού και των τεράστιων μπάτζετ που έχει διαχειριστεί ( άψογα). Και ο Παναθηναικός αυτός που είναι λόγο και του Ομπράντοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ADERFIA TO MONO POY KSERO EINAI OTI PISMOSANE POLY TA ADERFIA ME OTI EGINE KAI MAS VLEPO AYTOI TIN FORA OXI NA PIANOYME TAVANI ALLA NA KSEPERNAME KAI KATHE FANTASIA ME AYTA POY ERXONTAI.POLY KALI PROSFORA KAI OSO GIA TO OIKONOMIKO TIS OMADAS KAI ME 12 MYRIA GEINETE KALI DOYLEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου