Nα αποτελέσουν έμπνευση και ώθηση για ένα καλύτερο μέλλον!


Η παραπάνω σαν φωτογραφία είναι μοναδική και σε αγγίζει ,όσο άνιωθος κι αν είσαι.
Είμαι απο αυτούς που μετριάζω τις χαρές μου με την Εθνική ,γιατί το 2004 ,καπηλεύτηκαν την επιτυχία άτομα που έχουν κάνει κακό στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο (Γκαγκάτσης) και στην νοημοσύνη του Έλληνα φιλάθλου (Sport fm-Χελάκης). Είμαι απο αυτούς που θεωρώ ότι η Εθνική της ΕΠΟ δεν με αντιπροσωπεύει ,γιατί είναι η ίδια η ΕΠΟ που τόσα χρόνια επιβάλλει τον Ολυμπιακό και τις πρακτικές των παραγόντων του. Και για αυτό στο παρελθόν ,μέσα απο αυτό το blog ,έχω υποστηρίξει το "Κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού στην Εθνική". Γιατί όλα τριγύρω αλλάζουν και εδώ όλα ίδια μένουν..

Σε αυτήν την φωτογραφία λοιπόν ,
απεικονίζονται και πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού ,όπως ο Τοροσίδης ,ο Μανιάτης ,ο Μήτρογλου κτλ. Άλλοι έχουν προκαλέσει σε συλλογικό επίπεδο ,άλλοι όχι. Αυτό που παίρνω ευκαιρία να πω μέσα απο αυτήν την εικόνα ,είναι η ανάγκη επιτέλους να δημιουργηθεί κάτι υγιές ,κάτι που να μην μας αρρωσταίνει άλλο πορώνωντας τον εγκέφαλο. Έχουμε βαρεθεί και οι τελευταίοι να ζούμε στην φανατίλα ,που μας σερβίρουν καθημερινά. Είναι ευκαιρία αυτή η ομάδα να κάνει αυτό που δεν κατάφερε αυτή του 2004. Να ενώσει πραγματικά όλο τον κόσμο και να μην μεταμορφώνονται σε άλλους ανθρώπους όταν φοράνε τις φανέλες των ομάδων. Να βγάλουν μια ενότητα προς τα έξω που δεν θα είναι ψεύτικη και θα κρατάει μόνο για 1 μήνα και κάτι διάσπαρτες βδομάδες. Να μην γίνονται πιόνια των προέδρων τους και να ενστερνίζονται αντιδράσεις που φανατίζουν ,μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τους άρρωστους της κερκίδας και τους επικίνδυνους των γραφείων.

Υπάρχει και κόσμος που θέλει να βρεθούν οι παίκτες που δεν θα διαχωρίζουν την Εθνική για ένα καλοκαίρι και μετά θα την τσουβαλιάζουν κάπου στην άκρη. Υπάρχει και κόσμος που θέλει να χρεώνει τις επιτυχίες σε όλους τους παίκτες της και όχι μόνο σε αυτούς που φοράνε το έμβλημα της ομάδας μας. Με άλλα λόγια σας μιλάω για παίκτες που θα βγουν μπροστά ,θα εμπνεύσουν και θα αλλάξουν κάποια στερεότυπα των τελευταίων ετών με πράξεις.

Ειδικά για τις μέρες που ζούμε ,το έχουμε κάτι παραπάνω απο ανάγκη.
Το πάθος που έβγαζαν σήμερα όσοι αγωνίστηκαν ,ήταν κάτι παραπάνω απο αξιοσέβαστο. Ανεξάρτητα μέχρι που θα φτάσουν ,να αρχίζουν να μας εμπνέουν και να τηρήσουν πλέον όλοι τους μια στάση ώριμη ως προς τον διαχωρισμό εθνικής - συλλόγου και ηθελημένου φανατισμού.

Μπράβο στην Εθνική. Μπράβο και στους παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν με πάθος σήμερα. Μακάρι σήμερα να γίνει κάτι και να αλλάξει κάποιο απο τα παραπάνω που ανέφερα...

ΥΣ: Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτή η ανάρτηση. Σόρρυ αλλά το blog δεν είναι ούτε για να φανατίζει ,ούτε για να καίει ,ήδη καμένους εγκεφάλους. Αν ήθελα ,ήταν πολύ εύκολο και θα χτυπάγαμε και πολύ πιο υψηλά hits ,αλλά το θέμα είναι να μάθουμε να σκεφτόμαστε και να αλλάζουμε και τα δικά μας κακά... Aγαπάμε τον Παναθηναϊκό παράφορα ,δε γίνεται να συμπαθούμε ή να μην μισούμε τον γαύρο ,αλλά πρέπει και να σκεφτόμαστε.

Σχόλια

  1. Respect για το κείμενο και μακάρι να γίνει αυτό που λες..Η αλήθεια ειναι πάντως πως αυτοί που σπρώχνουνε τους παίκτες να είναι φανατισμένοι είναι οι προέδροι ή κάτι τυπάκια σαν τον Θεοδωρίδη.Τυχαίο δεν είναι οτι από τον Παναθηναικό σχεδον ποτέ δεν υπήρχαν μεγάλες προκλήσεις..ή σπάνια ενώ από τον ολυμπιακό πολλοί έχουνε προκαλέσει..( νομίζω όμως πως τους αναγκασαν ! )
    Anyway !

    Συμφωνώ με το κείμενο και μακάρι να τα αφήσουμε όλα πίσω αυτά...ΜΑΚΑΡΙ...να υπάρχει ενότητα..Ειναι μια αρχή οτι ο Καρα..παίζει στο πρωτοσελιδο και εφημερίδας του Παοκ και του Ολυμπιακού..γιατι συνήθως κάθε εφημερίδα προβάλει μόνο τους παίκτες της ομάδας της...

    Αντε να δούμε..μήπως λόγο κρίσης ενωθούμε σαν λαός..θα είναι ενα βήμα σημαντικό για ένα καλύτερο μέλλον..

    Μεγάλη η χαρά από την Εθνική τη στιγμή που όλα μας πάνε Σκατα..ειναι ενα αποκούμπι ...σημαντικό για την ψυχολογια μας...

    Οτι και αν γινει στο ματς με Γερμανους η με όποιους παίξουμε εμενα η Εθνική με έχει κερδίσει ως οπαδό όπως και γούσταρα τις Ελληνικότατες δηλώσεις του Σάντος...Και σε αυτόν respect...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό το κείμενο σου φίλε. Εμένα μου αρέσει σαν εικόνα παράδειγμα να είναι αγκαλιά ο Μανιάτης με τον Κάρα και τον Τοροσίδη και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.Γενικά να βγαίνει μια υγεία προς τα έξω που τόσο την έχουμε ανάγκη, μακριά απο καφρίλες. Φυσικά δεν ξεχνάμε πόσο έχει βιάσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός αλλά νομίζω οτι οι παίχτες είναι οι τελευταίοι που φταίνε. Ας δείξει και ο κόσμος στην τελική οτι το μοντέλο του προέδρου-οπαδού-κάφρου δεν περνάει πια μπας και βάλουν μυαλό αυτοί που έπρεπε να δείχνουν το παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ συμφωνώ μέ τό κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου